canım güvenmeyerek devam edemezsin ki. güvenmiyorsan değiştir. acabaların varsa güvenmiyorsan yanında rahat olamazsın, doktor seni germemeli aksine gerginliğini almalı,rahatlatmalı....
katılıyorum doktor çook önemlii:129:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım güvenmeyerek devam edemezsin ki. güvenmiyorsan değiştir. acabaların varsa güvenmiyorsan yanında rahat olamazsın, doktor seni germemeli aksine gerginliğini almalı,rahatlatmalı....
arkadaşlar benim ultrason kağıdımda da işaretlemiş doktor 15.2 mm yazıyor bu bebek mi yoksa kesenin boyutları mı?
ben de 5 haftalık hamişim.
bn kesenın boyutu dıe blyorm ama..:97:
tşk ederim canımmmçizelgene bayıldım :) bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yaptın cnm
bendede aynısı oluoo malum aynı bızım satlarımız ondan herhal :) mide yanması ve bulantı bide basdonmesi kesınlıkle pazardan eve zor geldım yaa bayılcak gibi oldumdaha tam başlamadı gibi sanki bu sabah yataktan kalınca baş dönmesi ve hafif mide bulantısı oldu.. birazda kasıklarda ağrı yapıo o kadar 5+1 iz daha.. kalp atışları içinde, haftaya doktor amcayaaa
sende ne var ne yok??
ya bide batıl olcak az biraz ama, çilek falan yiyince yüzüne dokunma bebişde iz olur diyolar.. ben dokundum galiba:26:![]()
canım benım mutlaka doktorunu değiştir..cevrenkı komsu yada arkadaslarına sor daha iyi bi doktor varmı dıye..cunku ben doktorumu değiştirdim daha iyi oldu..ya ne bıliyim bnm doktor salak gıbı nası doktorsa hiç guvenmıyorum onahıc bı bılgı vermıyo bebegımle ılgılı bnde heyecandan unutuyorum sormayı bıde ozel hastane olcak
![]()
bn kesenın boyutu dıe blyorm ama..:97:
inşallah canım ilk ıkı bebegıne en az senın kadar uzuldm ınanneyse hayırlısı dıyelım ınsallah bu bebegını saglıkla kucagına alırsın canımcm sen hangı topige takılıodunkii?
kasvetli seni çook iyi anlıyorum... bide uyku haline ne demeli:)
Dün asasör bekliyorum evim onuncu kat, asansör altıdan aşağı inio.. sensörlü lamba söndü sönmesiyle asansör beklerken içimin geçmesi bir oldu, öyle ayakta dururkenasansör gelice baya bi güldüm kendi kendime
zaten uyku delisiyim iiiyiice ofiste gözlerim kayar oldu napcam bilmiom:44:
Bizim batıllara gelince.. inanmazdım önceden ama olay kapalı kutu içinde cereyan ettiğinden e bide mercimeğin şimdiden canının içi haline geldiğinden millet ne dese innır oldum napıyımbak saç kestirme işini duymamıştım.. kestirmeyim bariii
![]()
kızlar ben de bugün gittim kesemiz gözüktü bebiş henüz gözükmedi,4 haftalıkmış daha,önceki düşüğümden dolayı riske karşı progestan verdi,10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı inşallah bu kez sorunsuz geçer dua edin bana
aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)
benım halan adet olacakmısım gıbı agrılarım var off
ara ara gırıp cıkıyor sancılar
hayırlı olsunnn..hoşgedınn bu arada :):):)kızlar selam ,
beni de listeye ekler misinzzz??
SAT 12 nisan, kese gözüktü
bu arada o sayaçları profilinize nasıl ekliyorsunuz? ben denedim, uygun değil dedi, lilypie kullanmak istiyorum:44:
insallah canım.. hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsın Rabbim..kızlar ben de bugün gittim kesemiz gözüktü bebiş henüz gözükmedi,4 haftalıkmış daha,önceki düşüğümden dolayı riske karşı progestan verdi,10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı inşallah bu kez sorunsuz geçer dua edin bana
ohhh tek değilmişimmm vallahi her agrıda odum kopuyordu amannn bebem dusecek dıye..neysekı normalmiş..aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)
benım halan adet olacakmısım gıbı agrılarım var off
ara ara gırıp cıkıyor sancılar
kıskancclarrrr şekerimm kıskancclar... boşverrrr takma sen kafanaaa sankı onlar hamıle kaldıgında kaç kılolarmıs..çok konusmasınlar bakayım ilerde hamıle kaldklarında goreceksın sendende kılolu olcaklar garntısı var sankı cıkcıkcık...İyi akşamlar, 2012 nin güzel anneleri
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu
herkeze iyi akşamlar benimde son adet tarihim 26 mart 3 mayısta hamileliğimi öğrendim 2. aşılamam yapılmıştı şükür tuttu. şuan 7 haftalık hamileyim 2 hafta önce keseyi gördük doktorum çok düzgün dedi inş Allahım kucagımıza almayıda nasip eder salı günü tekrar kontrolum var inş bi sorun olmaz
selam kızlar bende aranızda olmak istiyorum..nisan hamilesiyim.batım 30 marttı..şimdi 8.haftaya girdik bebişimle..kalbımız güm güm atıyor maşşallah..ilki düşük olmuştu ama inşallah buna bir şey olmaz..doktor düşüğe karşı bir iğne verdi kadar...
bu arada sormak istediğim bir şey var..benim 5 gündür akıntım sarı mukus gibi yapışkan geliyor ama bu sürekli değil günde bir kaç defa geliyor..gerisi normal oluyor..sizce kötü bir durum söz konusumudur..kaşıntı ve kokuda yok..
merhaba arkadaşlarım... 1 erken doğum (üçüz),3 adet düşük ve yeniden hamileyim.....son adet tarihim 11 nisan.Transferden sonra 12.gün beta hcg 850...internet hesaplayıcılarına göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.21 mayıs evlilik yıldönümüm.kese görmek için nasipse bu tarihte gidicem doktora.herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorummmmm.Beklenen doğum tarihi 16 ocak 2011......