Günaydın arkadaşlar nasıl bebişlerimizz benım bulantım fln yok yaa
şükret vallahi zor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar nasıl bebişlerimizz benım bulantım fln yok yaa
kzlar bbulantınızın olmaması çok büyük bir nimet. inanın çok zor. hele çalışıyorsanız daha da zor. ben mahvoluyorum hergün. öğür öğür midem acıdı. bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
günaydın annler:81::81::81:
Selincim inşallah güzel haberlerle dönersin..........
Benim bir sorum var size hatunlar.....ben ocağın başında 1 aylıkken düşük yaşamıştım doktor kimyasal gebelik demişti gerçi.........bizde kan uyuşmazlığı var iğne falan olmadım düşükten sonra bu sıkıntı olur mu acaba..........çok korkuyorum inşalah bebişime bişey olmaz........:26::26:
kimse soruma cevap vermediğine göre demekki bilginiz yok neyse doktora gidince ona sorayım inşallah bi problem olmaz...........
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür biraz geçmişe bakayım dedim ama yetişemiyorum ki hızınıza bu arada selin için dua ediyorum ne zaman gelicek acaba.
bu arada birisi ultrason resmini eklemiş bebişinin maşallah ben de heves ettim ekliyim mi görmek istermisiniz :)
canım çok bir bilgim yok ama doğmamış bebek için problem olmaz sanırım yavrunu kucağına aldığında iğne yapıyolar kan uyuşmazlığı için diye biliyorum ama sen yine de doktoruna sor hatta bizi de bilgilendir.eşinin ve senin kan grubun nedir?
inş canım eşim A(+) beniki de 0(-) bakalım inşallah bişey olmaz.......
kimse soruma cevap vermediğine göre demekki bilginiz yok neyse doktora gidince ona sorayım inşallah bi problem olmaz...........
foto makinasının şarjı yok muş ya ama benim ki tam bir fasülye şeklinde kafası belli ayakları belli bebişimin maşallah kalbi de belli:)Eklesene bakalım
Bu arada benimkinde sadece siyah gir nokta var, embriyo mu kese mi hiçbişey söylemedi doktor bi tuhaf doktorum :44:
foto makinasının şarjı yok muş ya ama benim ki tam bir fasülye şeklinde kafası belli ayakları belli bebişimin maşallah kalbi de belli:)
biz de maşallah diyin kıssss![]()
foto makinasının şarjı yok muş ya ama benim ki tam bir fasülye şeklinde kafası belli ayakları belli bebişimin maşallah kalbi de belli:)
biz de maşallah diyin kıssss![]()
doğduktan sonra olduğunu biliyorumda acaba düşükten sonra yapmak gerekiyormudur asıl kafamı karıştıran o...ilk bebekte sıkıntı yok ama bu benim ikinci bebeğim oluyor........hayırlısı
reyyancım düşükten sonrada iğne olmak gerekiyor dr una belirt bunu
benimde kan uyuşmazlığım var drum kayıt yaparken düşüğün varmı diye özellikle belirti
yok canım koku sorunum yok. iştahım da gayet acık ama ne yesem midem bulanıyor. özellikle öğlene kadar. sabah kustum. ama hala bulantım var ikinciye kussam rahatlıyacam ama kusacak gibi de değilim. ay ne bileyım işte öyle. allah sabır versın hepımıze.bebişe bi şey olmaz da benim karın kasları sertleşti valla öğürmekten
ben yine eve geldim duramadım iş yerinde allah kolaylık versin arkadaşım
bide sanada her şey kokuyo muu pis pis
canım inan hiç bir fıkrım yok okadar tecrübesizim kı herşeyı yenı yenı öğrenıyorum.kimse soruma cevap vermediğine göre demekki bilginiz yok neyse doktora gidince ona sorayım inşallah bi problem olmaz...........
onu belirttim canım düşüğüm olduğunu biliyor benim kan grubumu kartıma ekledi ama eşiminkini hiç sormadı bide düşükte de o doktora gitmiştik çok ilgisiz bazı doktorlar hiç dikkat etmedi yada önemsizdir inşallah da ondan dikkat etmemiştir....offfff ya kuşku düştü şimdi içime zaten doğuda memuruz hastanede sadece 2 tane doktor var özel hastane zaten yok............doktorlar çok ilgisiz Allah yardımcımız olsun.......
onu belirttim canım düşüğüm olduğunu biliyor benim kan grubumu kartıma ekledi ama eşiminkini hiç sormadı bide düşükte de o doktora gitmiştik çok ilgisiz bazı doktorlar hiç dikkat etmedi yada önemsizdir inşallah da ondan dikkat etmemiştir....offfff ya kuşku düştü şimdi içime zaten doğuda memuruz hastanede sadece 2 tane doktor var özel hastane zaten yok............doktorlar çok ilgisiz Allah yardımcımız olsun.......
slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok