2012 Ocak Anneleri

bana da bunlar gebelikten önce yapılmıştı, sonra test falan istemedi doktor, mesela herkese idrar tahlili yapılmış bizim yok :26:

benimde aynı doktor önceden yapmıştı hepsini sonra hamile kalınca başka ekstra yapmadı.kan yapmıştım ben doktora gitmeden tekrar yapalım mı dedim yok gerek yok dedi.

:34:

idrar testini idrarda yanma şikayetiniz varsa ki benim var intahap varmı diye bakmak için yapıyolar
şikayet yoksa onun için yapmamış olabilirler

masal nazcım bu goruntu zaten gecen gaftanın dun gıttıgımdede yolk kesesı vardı ve bıraz daha buyuk gorunuyordu.bende ınanmak ıstıyorum netten de bakıyorum yolk kesesı varsa bos gebelık olma ıhtımalı ortadan kalkar yazıyor.ama ıste ne bılım doktorum cok kesın konustu pazartesıyı bekleyelım yıen bakalım ama sakın umutlanma dıyor:((((((

sımrancıgım ahh ahh keske benımkı de oyle bır mucıze olsa keskeee.ama canım benımkı tup bebek taedavısı ıle oldu.yanı dollendıgı gunu bılıyorlar.14 nısan da dollendırdıler ve 20 nısanda rahme transfer ettıler.son adet tarıhımıe gore hesaplanınca 8 haftalık hamıle oluyorum.ama bebek yok ıcınde dıyor doktor.%95 te gelısmez dıyor.pekı neden olur dıyorum bu durum hamılelıklerın %15 cıvarında bu durum gerceklesebılır dıyor.yanı dogal yolla da hamıle kalmıs olsaydın boyle bır durum soz konusu olmus olabılırdı dıyor.bebek ya gelısmıs durmus yada hıc gelısmemıs dıyor.ama ben anlamıyorum gelısmıs durmussa ultrasonda bunu goremıyormu yaa:((((

baska bır profla gorustum bır hafta daha bekleyelım bır zararı olmaz sana dedı.gercı muayene etmedı benı ama telde konustuk dun bekleyelım 1 hafta daha dıyor.ben bekleyecegım tup bebek merkezındekı doktorumu dınlemeyecegım.Allah'ım İnşallah ömür verir ve belki de bir mucize gerçekleşir ne olur dua edin sizde bana hepinizi öpüyorum kızlar.

esmy baska doktora gıtmedım ama aradım canım sagolun hepınız bana bırazcık umut ısıgı olmaya calıstıgınız ıcın.

messeret canım benım cok tesekkur edeım ılgın ıcın.keske bır mucıze gerceklesse Allah'ım bebegımı bana bagıslasa cok zor geldı bu gebelık cunku 2 yıldır ne tadvıler neler nelerrrrr.dogal yolla gebe kalabılsem belkı de bu kadar cok uzulmek yersız olur ama ıste ne yapayım:50:

canım bugünkü görüntüyüde eklermisin bende dün gittim dra benimkide acaip bişi olmuş anlayamadım drda ameliyata gidiyodu bişi deemedi bu arada üsttenmi baktı alttanmı

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?

selam kızlar yazmıyorum nezamandır dün gittim çok sancım var diye tam idrar tahlili yaptırdım mşükür sorun yok dra illa keseye bakın dedim baktı karından yine yolk vardı onun yanında bi parça daha vardı bebek varmı dedim net olarak bişi gzükmüyo dedi :44: anlamadım net derken ne demek istedi adam inat etti sanki alttan bakmıyor eski druma gidicem bu hafta içi hergün olabilir sabretme dereceme bağlı:60:

benden istemedi daha doktor daha yapacaz dedi siz kaç haftalıkken yapıldı bu testler:26:

Ben ilk gittiğimde kese gözümedi söylemiştim daha önceden de ikinci gititğimde gözüktü kese onda da 5+4 olarak göründü..
İlkinde gözükseydi ilkinde istiycekti anladığım kadarıyla..

idrar testini idrarda yanma şikayetiniz varsa ki benim var intahap varmı diye bakmak için yapıyolar
şikayet yoksa onun için yapmamış olabilirler

Benim öyle bi şikayetim yoktu ama benden de istedi o tahlili..

Hmm sen SAT'a göre hesaplayıp 7+1 diyorsun o zaman dimi cnm..
Benimde SAT'a göre hesaplandığında bugün 7+4 olması gerekiyo aslında ama 6+5deyiz..
İnşallah çarşamba bebişini görürsün..
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum valla elimden geldiğince ama bana yarın dakikalar hiç geçmiycek biliyorum..
İlk gidicem erkenden tahlilleri yaptırcam sonra eşimle kahvaltı fln ederiz zaman geçsin diye sahile ineriz..
Sonra en erken randevulardan birini aldım zaten bakalım inşallah yarın üzülmem.. :18:

inşallah bebişinide kalp atışını da görürsün canım :69:

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?

al benden de o kadar 7+3 olduk ama ne biliyim 1 kilo almışım sanki daha fazla almışım gibi pantolonlarımın beli sıkıntı yapıyo sanırım biraz göbeğim vardı çok az:37:bebişte var die diyeti falan bıraktık düzenli yiyoruz yatıyoruz çok fazla hareket yok ondan oldu sanırım ben nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum yada ne zaman yapsam :37::37:

geçmez kendimden biliyorum bu bekleyiş çok heyecanlı endişeli oluyor grünce herşeyi unutucaksın inşallah

İnşallah cnm teşekkür ederim..
Hastanede sırayı beklerken feci oluyorum kalbimin atışını duyabiliyorum o derece.. :9:
Bakalım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim..
Zaten Selinde girmedi bugün aklım onda kaldı :5:

al benden de o kadar 7+3 olduk ama ne biliyim 1 kilo almışım sanki daha fazla almışım gibi pantolonlarımın beli sıkıntı yapıyo sanırım biraz göbeğim vardı çok az:37:bebişte var die diyeti falan bıraktık düzenli yiyoruz yatıyoruz çok fazla hareket yok ondan oldu sanırım ben nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum yada ne zaman yapsam :37::37:

valla bana alışveriş şarttt
şuan yarın için giyecek hiç birşey bulamadım :50:

İnşallah cnm teşekkür ederim..
Hastanede sırayı beklerken feci oluyorum kalbimin atışını duyabiliyorum o derece.. :9:
Bakalım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim..
Zaten Selinde girmedi bugün aklım onda kaldı :5:

inşallah güzel haberlele gelir bende bu hafta içi gidicem bebiş için pazartesimi gitsem diyorum

Bende de sancı ya da kanama olmadığı halde doktorum sporu yasakladı, ilk 3 ay spor, seyahat ve cinsel ilişki yasak diye kesip attı, ben de yıllardır spor yapıyordum bırakınca hiç bir şey yemesem de 2 kilo aldım maalesef, benimki de niye bütün hareketleri yasakladı anlamadım :26:
doktorunu değiştir canım

İnan hiç bilmiyorum, internette her yerde düşük riski yoksa serbest olduğu yazıyor ama benim doktor düşük riski olmadığını ama ilk 3 ay yasakladıklarını söyledi, hatta ben de sordum neden diye, 3. aydan sonra serbest dedi o kadar, yani 6 yıllık evli bir çiftiz 3 ayda çatlamayız :17: ama insan bunun bile yasaklanmasından huzursuz oluyor :44:
doktorunu değiştir canım
benimki biraz tuhaf çıktı ya, yediklerine hiç dikkat etmene gerek yok dedi, sucuk salam v.s. onları bile kısıtlamadı ama spor ve cinsel ilişkiyi üstüne basa basa yasakladı. Böyle olunca ben de bikaç kez sordum risk mi var neden yasak ben de ona göre davranayım dedim, ben bütün hastalarıma yasaklıyorum dedi :26:
3 sefer doktorunu değiştir yoksa çok üzülürsün tatlım :61:

kızlar ya ben ay ay doktordan aldığım ultrason fotolarından albüm yapmak istiyorum siz de yapıyormusunuz nasıl yaptınız bilgi versenize ben nasıl yapacağımı bulamadım??
canım bir tane bebek için albüm al.sonra ultrason kağıtlarında haftası vs yazıyor zaten kenarda beyaz kısım vardır oraya gittiğin tarihi yaz :52: hatta bir de kücük kilitli günlük al günlükte tut.eğer direk günlüğe yapıştırırsan zamanla rengi atar yıpranır ama albümde şıkır şıkır dururlar

kızlar bugün ayrı bir heyecan yaşıyorum
ablamda 12+2 günlük hamileydi bugün telefon açtım sohbet ettik dün doktora gitmiş rutin kontrol için ve doktor erkek gibi görünüyor demiş ,3 hafta sonra tekrar gelin demiş çok mutlu oldum bir tane kızı vardı ve ablam ilk bebeğini kucağına alamamıştı ve erkekti :59: çok duygulandım çok güzel bir duygu.allahım herkesin gönlüne göre versin .yeğenim isim bile bulmuş ve ne tesadüftürkü ben oğlumuz olursa diye düşündügüm ismi düşünüyorlarmış aslında daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bozulduysam da allah sağlık sıhhat versin dedim morel verdim ,o ismi biz düşünüyorduk demedim :61: canım ablam benim bu arada benim görümcem de benimle birlikte aynı haftada hamileyiz.bir de eltim var o da 5 aylık hamiş :52:
:49: sağım solum hamiş anlıcanız :24: :emir_bebek:

yarın saat 3.bucukta kontrolümüz var çok heyecanlıyım.bebiş artık net şekilde göbeğimden belli oluyor kızlar.göbeğimin alt kısmında ve sağ bölümde yer alıyor çok komik biraz ama sanırım biraz daha zorluyor beni ,midem akşamları bulanmazdı şimdi akşamda başladı :50:

canım bugünkü görüntüyüde eklermisin bende dün gittim dra benimkide acaip bişi olmuş anlayamadım drda ameliyata gidiyodu bişi deemedi bu arada üsttenmi baktı alttanmı

canım son gıttıgımde vermedıler resım gerek duymadı doktorum:(uzgunum canım ama endıselenme net goremedım dese bıle hıc endıselenme korkuya kapılma olur mu?

Back
X