masal nazcım bu goruntu zaten gecen gaftanın dun gıttıgımdede yolk kesesı vardı ve bıraz daha buyuk gorunuyordu.bende ınanmak ıstıyorum netten de bakıyorum yolk kesesı varsa bos gebelık olma ıhtımalı ortadan kalkar yazıyor.ama ıste ne bılım doktorum cok kesın konustu pazartesıyı bekleyelım yıen bakalım ama sakın umutlanma dıyor

(((((
sımrancıgım ahh ahh keske benımkı de oyle bır mucıze olsa keskeee.ama canım benımkı
tup bebek taedavısı ıle oldu.yanı dollendıgı gunu bılıyorlar.14 nısan da dollendırdıler ve 20 nısanda rahme transfer ettıler.son adet tarıhımıe gore hesaplanınca 8 haftalık hamıle oluyorum.ama bebek yok ıcınde dıyor doktor.%95 te gelısmez dıyor.pekı neden olur dıyorum bu durum hamılelıklerın %15 cıvarında bu durum gerceklesebılır dıyor.yanı dogal yolla da hamıle kalmıs olsaydın boyle bır durum soz konusu olmus olabılırdı dıyor.bebek ya gelısmıs durmus yada hıc gelısmemıs dıyor.ama ben anlamıyorum gelısmıs durmussa ultrasonda bunu goremıyormu yaa

(((
baska bır profla gorustum bır hafta daha bekleyelım bır zararı olmaz sana dedı.gercı muayene etmedı benı ama telde konustuk dun bekleyelım 1 hafta daha dıyor.ben bekleyecegım tup bebek merkezındekı doktorumu dınlemeyecegım.Allah'ım İnşallah ömür verir ve belki de bir mucize gerçekleşir ne olur dua edin sizde bana hepinizi öpüyorum kızlar.
esmy baska doktora gıtmedım ama aradım canım sagolun hepınız bana bırazcık umut ısıgı olmaya calıstıgınız ıcın.
messeret canım benım cok tesekkur edeım ılgın ıcın.keske bır mucıze gerceklesse Allah'ım bebegımı bana bagıslasa cok zor geldı bu gebelık cunku 2 yıldır ne tadvıler neler nelerrrrr.dogal yolla gebe kalabılsem belkı de bu kadar cok uzulmek yersız olur ama ıste ne yapayım