- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer eşyaları derken? Neleri mesela?
Ben bilmiyorum havuzlu hanı..
Uygunsa eğer gitmek lazımm
Belkide senin bebiş erkek olucaktır o yüzden öledir..
Derler ya erkekse göbek daha çabuk belli olurmuş..
Görüşürs canım çıkıyosun sanırım kendine ve bebişine iyi bak..
ya bi an önce cinsiyetleri belli olsa da bebişlerimizin ciciler bakmaya başlasak. çok tatlı şeyler var , insan girince kendini kaybedecek gibi oluyor :)kız kardeşimin bebeginde alış verişe gittik havuzlu hana hayran kaldım bütün katları bebek kıyafetleri aklına ne gelirse var bebek şekerinden tut karyola beşik çeşitleri kıyafetler dinlene dinlene gezmiştik![]()
ya bi an önce cinsiyetleri belli olsa da bebişlerimizin ciciler bakmaya başlasak. çok tatlı şeyler var , insan girince kendini kaybedecek gibi oluyor :)
evet yaa ben kızım kızım diyip duruyorum ama bakalım nolucak aman saglıklı olsunda kız erkek farketmez ama kız olsa ii olur bee bir oğlum var gözlerim hep kız kot jilelerinde merakım çokk
evet yaa ben kızım kızım diyip duruyorum ama bakalım nolucak aman saglıklı olsunda kız erkek farketmez ama kız olsa ii olur bee bir oğlum var gözlerim hep kız kot jilelerinde merakım çokk
benim de içimden hep kıçiyor. hatta eşimin ve tüm akraba ve arkadaşlarımızın da :)hayırlısı bakalım
sğlıklı olsun miniklerimiz de
saol tatlım, Allah senin de yardımcın olsun inşallah. Öğlen midem bulanıyordu yemeğe gitmedim 1 saat başımı dayayıp masama uyudum o bile o kadar iyi geldi ki. o an evde olup yatağımda uyuyailmek için neler vermezdim...
İnşallah geçecek bulantılar en kısa zamanda Şeydacım.. Sana da bebiş doğunca bu bulantılar için onu tatlı göbüşünden ısırmak kalacak :)![]()
ay kızlar ınsallah gobus topıgımızıde acarız tabı
dıger esyalar derken arabası felandır heralde cnm
ıstanbulda 12 sene yasadıgımdan havuzlu handan bebek kıyafet ve arabaları pusetlerı fln herseyı var cnm
kızlar sabah sordumda arada kaynadı
suan sıgortam baslasa 32.haftaya kadar calıssam dogum paramı alabılıyormuyum ?=
calısanlardan yardım :)
kız kardeşimin bebeginde alış verişe gittik havuzlu hana hayran kaldım bütün katları bebek kıyafetleri aklına ne gelirse var bebek şekerinden tut karyola beşik çeşitleri kıyafetler dinlene dinlene gezmiştik![]()
benim de içimden hep kıçiyor. hatta eşimin ve tüm akraba ve arkadaşlarımızın da :)hayırlısı bakalım
sğlıklı olsun miniklerimiz de
ben doktoruma sordum şu an kaç haftalık diye.Şimdilik çok kesin belli olmaz dedi. 12. haftada falan gelişiminden anlarız dedi.SATa göre olan hesap da kadınların yalnızca %30unda tutar dedi.hafta sonu ultrasondan 3 tane görüntü verdi bize, onlarda da bişe yazmıyor,kaç hafta kaç gün falan... anlamadım hiç..
Şu an 4.5 mm benim bebeğim SAT a göre 7+6 bugün. ama internette baktım da 6 haftalık bebekler 5mm oluyormuş. o zaman benim asıl haftam 6mı oluyor?
kızlar sorum gözden kaçmış sanırım. bi bakarsanız çok sevinirim. Doktorum haftaya yine çağırdı beni,acaba bi terslik olduğunu mu düşündü. test yapalım dedi?
evet saglıklı olsunlar bahtları güzel olsun inşallah
eşim şuan cenazede ölen 20 yaşında bir çocuk kalp hastasıydı anneside 30 lu yaşlarda kalp hastalıgından ölmüş ilk tanıştıgımızda çocuk 12-13 yaşlarındaydı üvey annesi sürekli azarlıyodu toplum içinde dikkatimi çekti nasıl anne bu yaa dedim üvey anne ondan demişlerdi . Çok üzüldüm bu gün 20 yaşlarında bir hayat söndü . Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
Allah günahlarını affetsin.. Mekanı cennet olsun..
Rabbim yakınlarına,sevenlerine sabır versin..
Ay içim çok kötü oldu gencecikmiş yaaaaaaa![]()
ya ben bu ultrason kagıdından hıc bırsey anlamadım
bende sadece sata gore olan tarıh yazıyor
bırde 4,6 cm yazıyor
mm nerdee cm nerde anlamadımm
ben doktoruma sordum şu an kaç haftalık diye.Şimdilik çok kesin belli olmaz dedi. 12. haftada falan gelişiminden anlarız dedi.SATa göre olan hesap da kadınların yalnızca %30unda tutar dedi.hafta sonu ultrasondan 3 tane görüntü verdi bize, onlarda da bişe yazmıyor,kaç hafta kaç gün falan... anlamadım hiç..
Şu an 4.5 mm benim bebeğim SAT a göre 7+6 bugün. ama internette baktım da 6 haftalık bebekler 5mm oluyormuş. o zaman benim asıl haftam 6mı oluyor?
kızlar sorum gözden kaçmış sanırım. bi bakarsanız çok sevinirim. Doktorum haftaya yine çağırdı beni,acaba bi terslik olduğunu mu düşündü. test yapalım dedi?
leloss
evet saglıklı olsunlar bahtları güzel olsun inşallah
eşim şuan cenazede ölen 20 yaşında bir çocuk kalp hastasıydı anneside 30 lu yaşlarda kalp hastalıgından ölmüş ilk tanıştıgımızda çocuk 12-13 yaşlarındaydı üvey annesi sürekli azarlıyodu toplum içinde dikkatimi çekti nasıl anne bu yaa dedim üvey anne ondan demişlerdi . Çok üzüldüm bu gün 20 yaşlarında bir hayat söndü . Allah rahmet eylesin
kıyamam ya Allah rahmet eylesin, gencecik daha... Anneciğine kavuşacak kıyamam...evet saglıklı olsunlar bahtları güzel olsun inşallah
hmm normal diyosun yani? Aman ne bileyim kafam karıştı, bi de doktor bi hafta arayla tekrar çağırınca :44:benım sata göre 13 gun felan var ultrosonla arasındakı fark
ama kac mm bılmıyorum 5 haftalıkım ultrasana göre
benımkındede yazmıyor vallah anlamadım bende bişey
Tam 8 gun once cocukluk arkadasım vefat etti tam 23 yasında![]()
![]()
cenazesınde mahfoldum
mezarın basından kalkamıyor ınsan
aslında cenazesıne gıtmedıgın ıyı olmus
evıne gıdersın cnm
Allahım yardımcısı olsun
mekanı cennet olsun
shining canım listeye yaz benim durumları.
randevu 18 haziranda .
bebişim 6 cm boyu
hıçkırıp ,el ve bacaklar hareket ediyoruz.![]()
canım bu haftalar öyle geçer bende yeni yeni azaldı iki gündür yiyoruz artık..Ben yiyemiyorum işte, görünce tiksiniyorum yiyecekleri, midem ağzıma geliyor, öyle olmasa yerim ve tutarım bi şekilde, ama ben yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ki![]()