Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olur bana dua edin.
bu sene atanıp buradan gideyim inşşş.
benim adam beni bırakamaz nasılsa mecbur gelecek peşimden...bir de ankara olsa.. kendi evimde otursam...neyse. hayırlısı ama burası dışında hayırlısı inşallah.
ne olur bana dua edin.
benim adam beni bırakamaz nasılsa mecbur gelecek peşimden...bir de ankara olsa.. kendi evimde otursam...neyse. hayırlısı ama burası dışında hayırlısı inşallah.
Töbe yarabbim töbee..
Kayınvaliden bunları dedikce nazar duaları oku kendine canım.
Yanından da nazar boncuğunu eksik etme..
Onun yanında da yememeye çalış..
Sen yeterki iste cnm burdan yaparız..
Yok ben sadece göbişleri falan ordan yayınlayabilirz burda herkes görüyo diye yayınlamak istemeyenler olabilir diye söyledim.
DOKTOR BANA CİPS YEME dedı kolada içme dedı canım
hihi bırakmayın bizi :)![]()
kıslar ben burdan kopalım demiyorum zaten sohbetlerimiz burda olmalı tabiiki birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz diye düşündüm tabii bu benim fikrim herkes uymak istemeyebilir saygı duyarım şeydanında dediği gibi göbüş topiğine herkes katılmak istemeyebilir grubuz olursa orda açabiliriz mesela gibiii
kızlar beim gastritim vardı zaten. şimdi hamilelikle birlikte sürekli kusunca reflü oldu galiba. feci durumdayım çok afedersiniz ama gak guk gak guk edip duruyorum valla babaanneme döndüm bu ne yabaşkalarının yanında kaçacak diye korkuyrum
börek yedim azönce ama midemde değil ağzımda hepsi ufffffffffffffffffffffffffffff
canım siz bilirsiniz ama ben katılmazdım. hani birileriyle samimi olmuşsun, tanışmışsın o başka. ama sonuçta burada her özelimizi yazıyoruz nick lerin verdiği rahatlıkla. hele gebeliğe hazırlanırken... akıntının şeklinden tut şeyin pozisyonuna kadar...
bence burada kalması çok daha güvenli ve samimi olur.
ne olur bana dua edin.
O zman olur, ama gündüz takılmak yok oralarda, sonra tek kalırım burda yazık bana :26:
Bu arada şaka bi yana, şirketten giremediğim gibi, benim pek face le aram da yok, çünkü maalesef çalıştığım şirketten 200 küsür kişi ekli, reddetsen ayıp, ekleyince kuru kalabalık, resmi olduğun bir sürü insan ekli, limitli profil yaptım ama yine de rahat kullanamıyorum face i. Ama göbiş grubu falan yapılırsa katılırım tabi, limitlilerimden gizler, koca göbeği gösteririm size :)
hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inş.canım sivasta eşimin köyündeücretli öğretmenim. o kadrolu. mezun oldum, atanamayınca evlendik ve onun çalıştığı okulda ücretli başladım işte...
ailem çanakkalede. ben de çanakkale ya da ankara ya atanmak istiyorum. buradan mümkün olduğunca uzağa...
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
DOKTOR BANA CİPS YEME dedı kolada içme dedı canım
ne olur bana dua edin.
benim dün akşam canım nasıl cips istedi yaa ilk defa 6-7 tane yedim vallasonra da kocama bunu bitir de bi daha eve cips almayalım dedim :)[/B]
Ay ben de yiyemediğim her şeyi kocama yediriyorum, göbeği benimkini geçti, ben senden önce doğurucam diyo