2012 Ocak Anneleri

ne olur bana dua edin.

bu sene atanıp buradan gideyim inşşş.

benim adam beni bırakamaz nasılsa mecbur gelecek peşimden...bir de ankara olsa.. kendi evimde otursam...neyse. hayırlısı ama burası dışında hayırlısı inşallah.

ne olur bana dua edin.

benim adam beni bırakamaz nasılsa mecbur gelecek peşimden...bir de ankara olsa.. kendi evimde otursam...neyse. hayırlısı ama burası dışında hayırlısı inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah atanırsın..
Sıkıntılarında biter..
Allah gönlüne göre verir inşallah..

kıslar ben burdan kopalım demiyorum zaten sohbetlerimiz burda olmalı tabiiki birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz diye düşündüm tabii bu benim fikrim herkes uymak istemeyebilir saygı duyarım şeydanında dediği gibi göbüş topiğine herkes katılmak istemeyebilir grubuz olursa orda açabiliriz mesela gibiii

kızlar beim gastritim vardı zaten. şimdi hamilelikle birlikte sürekli kusunca reflü oldu galiba. feci durumdayım çok afedersiniz ama gak guk gak guk edip duruyorum valla babaanneme döndüm bu ne ya :77: başkalarının yanında kaçacak diye korkuyrum:30: börek yedim azönce ama midemde değil ağzımda hepsi ufffffffffffffffffffffffffffff

Töbe yarabbim töbee..
Kayınvaliden bunları dedikce nazar duaları oku kendine canım.
Yanından da nazar boncuğunu eksik etme..
Onun yanında da yememeye çalış.. :20:

:1:
Sen yeterki iste cnm burdan yaparız..
Yok ben sadece göbişleri falan ordan yayınlayabilirz burda herkes görüyo diye yayınlamak istemeyenler olabilir diye söyledim.

O zman olur, ama gündüz takılmak yok oralarda, sonra tek kalırım burda yazık bana :26:

Bu arada şaka bi yana, şirketten giremediğim gibi, benim pek face le aram da yok, çünkü maalesef çalıştığım şirketten 200 küsür kişi ekli, reddetsen ayıp, ekleyince kuru kalabalık, resmi olduğun bir sürü insan ekli, limitli profil yaptım ama yine de rahat kullanamıyorum face i. Ama göbiş grubu falan yapılırsa katılırım tabi, limitlilerimden gizler, koca göbeği gösteririm size :)

Son düzenleme:
canım sivasta eşimin köyünde:27: ücretli öğretmenim. o kadrolu. mezun oldum, atanamayınca evlendik ve onun çalıştığı okulda ücretli başladım işte...

ailem çanakkalede. ben de çanakkale ya da ankara ya atanmak istiyorum. buradan mümkün olduğunca uzağa...

kıslar ben burdan kopalım demiyorum zaten sohbetlerimiz burda olmalı tabiiki birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz diye düşündüm tabii bu benim fikrim herkes uymak istemeyebilir saygı duyarım şeydanında dediği gibi göbüş topiğine herkes katılmak istemeyebilir grubuz olursa orda açabiliriz mesela gibiii

En başında da dedim benim için farketmez..
Açılırsa katılırım :1:

kızlar beim gastritim vardı zaten. şimdi hamilelikle birlikte sürekli kusunca reflü oldu galiba. feci durumdayım çok afedersiniz ama gak guk gak guk edip duruyorum valla babaanneme döndüm bu ne ya :77: başkalarının yanında kaçacak diye korkuyrum:30: börek yedim azönce ama midemde değil ağzımda hepsi ufffffffffffffffffffffffffffff

Allah yardımcın olsun cnm benmde midemde sorun vardı o gaklar guklar bende de var fazlasıyla :9:

canım siz bilirsiniz ama ben katılmazdım. hani birileriyle samimi olmuşsun, tanışmışsın o başka. ama sonuçta burada her özelimizi yazıyoruz nick lerin verdiği rahatlıkla. hele gebeliğe hazırlanırken... akıntının şeklinden tut şeyin pozisyonuna kadar...

bence burada kalması çok daha güvenli ve samimi olur.

ne alakası var canım orası ve burası çok farklı platformlar orda paylaşımların daha resim video veya bilgi üzerine olabilir vs vs biz senin adını sanını bilsek ne olur ki yanlış bi şey yapmıyoruz ki yapılabilir isteyen de katılır ama eğer olursa burdaki platformun devam etmesi gerekir ... :44: :44:

ne olur bana dua edin.

şuan kayınvalidenle mi oturuyorsun canım? zor olsa gerek. benımkı çok uzakta ama ben bile dayanamıyorum varlığına. gerçi bebeiş doğduktan sonra bakımına yardım eder ama. allah gönlüne göre versin canım

O zman olur, ama gündüz takılmak yok oralarda, sonra tek kalırım burda yazık bana :26:

Bu arada şaka bi yana, şirketten giremediğim gibi, benim pek face le aram da yok, çünkü maalesef çalıştığım şirketten 200 küsür kişi ekli, reddetsen ayıp, ekleyince kuru kalabalık, resmi olduğun bir sürü insan ekli, limitli profil yaptım ama yine de rahat kullanamıyorum face i. Ama göbiş grubu falan yapılırsa katılırım tabi, limitlilerimden gizler, koca göbeği gösteririm size :)

Bende facebook taraftarı bi insan değildim hatta karşıydımda ne gerek var diye eşim baktım batak mı pokermi ne oynamak için açmış eh dedim sen açarsan bende açarım şimdi çıkmıyorum faceten :1:
Yok yok burdan paylaşımlarımız tabiki devam eder ordan artık göbişler falan :9:

canım sivasta eşimin köyünde:27: ücretli öğretmenim. o kadrolu. mezun oldum, atanamayınca evlendik ve onun çalıştığı okulda ücretli başladım işte...

ailem çanakkalede. ben de çanakkale ya da ankara ya atanmak istiyorum. buradan mümkün olduğunca uzağa...
hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inş.

Nbr kızlar..

ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum.. evim okadar dağınıkki anlatamam ama toplamaya mecalim yok.. ev dağınık olunca sinirim bozuluyo..

bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canım tıka kulaklarını şimdilik, ben 3 yıldır konuşmuyordum kayınvalidemle, bebek olunca barıştım, vaktiyle neler çektim anlatamam, ama şimdi korkusundan arayamıyor bile mesaj atıyor, böylesini o haketti :63:
Deneyim konuşuyor bak, hiç muhattap olma, yakında atanırsın da kurtulursun inşallah, kafana da takma, gördüğün gibi ne yapsan yaranamayacaksın :19:

bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayy nasıl kayınvalide o öyle maşallah benimkine
ayrı şehirlerdeyiz hep arar kızım nasılsın dikakt et kendine filan
bulantım yok diyince de aman maşallah kızım kimseye söyleme nazar ederler seni diyo :9:

DOKTOR BANA CİPS YEME dedı kolada içme dedı canım

benim dün akşam canım nasıl cips istedi yaa ilk defa 6-7 tane yedim valla :17: sonra da kocama bunu bitir de bi daha eve cips almayalım dedim :)

Son düzenleme:
ne olur bana dua edin.

inşallah atanırsın canım üzme kendini Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin... peki talep dilekçesiyle falan olmuyor mu mesela bişileri bahane ederek ??

@türkmengelini Allah hakkında hayırlısını versin..
umarım atanırsın.. Ankara olursa çoook rahat edersin.

Ay ben de yiyemediğim her şeyi kocama yediriyorum, göbeği benimkini geçti, ben senden önce doğurucam diyo

ayy ben de aynısını yapıyorum. geçen haftaların birinde canım çok nesacafe istedi. eskiden çok içerdim hamilelikten önce. dedim aşkım nesacafe yapayım mı sana, nerden çıktı diyo. sen iç dibinde bana bi yudum bırak dedim :9: zararlı olan şeyleri öyle yapıyorum :)

Back
X