kızlar normalde olda bu kadar kafama takmam,ama şu 6 aydır yaşadıklarım beni üzmeye yetiyo,ben ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim,ve ozaman bende kızamıkçık(rubella)bakılmamış ve muhtemelen bu enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmişim,şimdi hastaneyi dava etmeye hazırlanıyorum elimdeki belgelerle,gelelim şimdiye,bu hamileliğimde yapılan ilk testte rubella var görünüyodu bebek alınacak dediler,bu duyguyu düşünün ,neyse ben inancımı hiç kaybetmedim avidite yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yani bebeği etkilememiş olma ihtimali var,hatta etkilenmemiştir diyo doktor ama kesin sonuç veremiyolar,amniyosentez yapılacak zaten, bu arada 15 gün boyu kanamadan dolayı kımıldaman yattığımı da saymıyorum, şimdi de böyle birşeyi sonucunuzda görseniz siz ne düşünürsünz,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inancım sonsuz,biliyorum bebeğim beni terk etmeyecek,parmağını emerken yaşadığım duyguyu en iyi siz anlarsınız,hıçkırıyodu bitanem, şimdi ona bişey olacağını düşünmek nasıl bişey anlayın beni,nolur dua edin,2.kez bebeğimin yokluğunu yaşamak istemiyorum,mide sancılarına,ağrılara herşeye katlanırım,yeter ki o iyi olsun nolur....:2: