2012 Ocak Anneleri

merhaba anneler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim annelik hayatta yaşanabilecek en güzel enözel duygu
arkadaşlarım geshenk ve aylini takip edip geldim buraya selam kızlarrrr
niki gibi sevgi doludur yavrımm :29:
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,doktor sitesine üyeyim ama soru sorma limit bitmiş doktorların,kendi doktorum da ameliyattaymış, cerrahpaşadaki bişey demedi,kan sonucunu bekleyelim dedi,dua edin nolur,onu kaybetmek istemiyorum:5:
canımm dualarımız seninle, inşallah bebişini sağlıkla kucaklarsın.. hemen kötü düşünme, du bakalım
kızlar lovelimiz anne oldu büyüdü oğluşu.. çok yakışıklı yeğenimiz var.. ah görmelisiniz... bize çoook yardımları desteği olmuştur.. bitanedir o :16:
ivet :69:

kafana takma canım ya oluyo bana da ara ara. bazen eşime patlıyorum. hele okulun son zamanları o öğrencileri boğasım geliyordu. Ama Allahtan çocuklar pek birşey anlamadılar. onlara göre hep mutluyum hep gülüyorum ama içimden bazılarını dövesim bile geliyordu yani:17::17::17: insanın tahammül sınırı biraz azalıyor sanırım gebelikte ama zamanla düzelir canım merak etme...

teşekkür ederim sağolun ya.. biraz ferahladım en azından benim gibi olanlarla anlayan kişilerle paylaşmak bile rahatlatıyor..

öğrenciler sağ salim ayrıldılar dimi okuldan :))))))

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,doktor sitesine üyeyim ama soru sorma limit bitmiş doktorların,kendi doktorum da ameliyattaymış, cerrahpaşadaki bişey demedi,kan sonucunu bekleyelim dedi,dua edin nolur,onu kaybetmek istemiyorum:5:

hiç kafana takma canım. içini ferah tut. Rabbimin izniyle birşeycik olmayacak ve kucağına alıcaksın yawrunu sağsalim inşallah. sen yüreğini ferah tut.

kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya:50::5::5:

Sonuçların hepsini inceledikden sonra doktorun gerekli açıklamayı yapar zaten cnm netten araştırıp kendi kendini strese sokma..
Ve hemen umutsuzluğa kapılma.. Bebeğini kaybediceğini falanda düşünme Allah korusun..

aayyyy keske benim doktor da böyle bi video olayı yapsaydı
bebişimi izlerdim simdi, özlüyorummm fotosu yetmiyooo:69:

Ay bende çok sevindim o yanında hafıza kartı fln varmı diyince akşam babasıda seyreder dedi..
Çok iyi oldu gerçekten..
Verdiği ultrason görüntüsünden de hiiç bişey anlaşılmıyoki..

kızlar normalde olda bu kadar kafama takmam,ama şu 6 aydır yaşadıklarım beni üzmeye yetiyo,ben ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim,ve ozaman bende kızamıkçık(rubella)bakılmamış ve muhtemelen bu enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmişim,şimdi hastaneyi dava etmeye hazırlanıyorum elimdeki belgelerle,gelelim şimdiye,bu hamileliğimde yapılan ilk testte rubella var görünüyodu bebek alınacak dediler,bu duyguyu düşünün ,neyse ben inancımı hiç kaybetmedim avidite yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yani bebeği etkilememiş olma ihtimali var,hatta etkilenmemiştir diyo doktor ama kesin sonuç veremiyolar,amniyosentez yapılacak zaten, bu arada 15 gün boyu kanamadan dolayı kımıldaman yattığımı da saymıyorum, şimdi de böyle birşeyi sonucunuzda görseniz siz ne düşünürsünz,Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inancım sonsuz,biliyorum bebeğim beni terk etmeyecek,parmağını emerken yaşadığım duyguyu en iyi siz anlarsınız,hıçkırıyodu bitanem, şimdi ona bişey olacağını düşünmek nasıl bişey anlayın beni,nolur dua edin,2.kez bebeğimin yokluğunu yaşamak istemiyorum,mide sancılarına,ağrılara herşeye katlanırım,yeter ki o iyi olsun nolur....:2:

kızlar normalde olda bu kadar kafama takmam,ama şu 6 aydır yaşadıklarım beni üzmeye yetiyo,ben ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim,ve ozaman bende kızamıkçık(rubella)bakılmamış ve muhtemelen bu enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmişim,şimdi hastaneyi dava etmeye hazırlanıyorum elimdeki belgelerle,gelelim şimdiye,bu hamileliğimde yapılan ilk testte rubella var görünüyodu bebek alınacak dediler,bu duyguyu düşünün ,neyse ben inancımı hiç kaybetmedim avidite yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yani bebeği etkilememiş olma ihtimali var,hatta etkilenmemiştir diyo doktor ama kesin sonuç veremiyolar,amniyosentez yapılacak zaten, bu arada 15 gün boyu kanamadan dolayı kımıldaman yattığımı da saymıyorum, şimdi de böyle birşeyi sonucunuzda görseniz siz ne düşünürsünz,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inancım sonsuz,biliyorum bebeğim beni terk etmeyecek,parmağını emerken yaşadığım duyguyu en iyi siz anlarsınız,hıçkırıyodu bitanem, şimdi ona bişey olacağını düşünmek nasıl bişey anlayın beni,nolur dua edin,2.kez bebeğimin yokluğunu yaşamak istemiyorum,mide sancılarına,ağrılara herşeye katlanırım,yeter ki o iyi olsun nolur....:2:

canım benim rabbim bebeğini sana bağışlasın dualarım seninle....

kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya:50::5::5:

bende geçen hafta senin gibi ikili test sonucumu netten bakıp araştırdım ve büyük bi korkuyla doktora koştum bana göre değerlerin bazıları çok yüksek bazıları çok düşüktü ama doktor kan sonuçları ve risk değerlendirmesi ile birlikte bakınca boşuna panik yaptığımı hiç bir sorun olmadığını söyledi:)
bende sende kendini sıkmamalısın bazen fazla araştırma yapmamız kafamızı karıştırıyor kendinide bebişinide üzme doktorunun açıklamasını bekle:)

kızlar normalde olda bu kadar kafama takmam,ama şu 6 aydır yaşadıklarım beni üzmeye yetiyo,ben ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim,ve ozaman bende kızamıkçık(rubella)bakılmamış ve muhtemelen bu enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmişim,şimdi hastaneyi dava etmeye hazırlanıyorum elimdeki belgelerle,gelelim şimdiye,bu hamileliğimde yapılan ilk testte rubella var görünüyodu bebek alınacak dediler,bu duyguyu düşünün ,neyse ben inancımı hiç kaybetmedim avidite yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yani bebeği etkilememiş olma ihtimali var,hatta etkilenmemiştir diyo doktor ama kesin sonuç veremiyolar,amniyosentez yapılacak zaten, bu arada 15 gün boyu kanamadan dolayı kımıldaman yattığımı da saymıyorum, şimdi de böyle birşeyi sonucunuzda görseniz siz ne düşünürsünz,Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inancım sonsuz,biliyorum bebeğim beni terk etmeyecek,parmağını emerken yaşadığım duyguyu en iyi siz anlarsınız,hıçkırıyodu bitanem, şimdi ona bişey olacağını düşünmek nasıl bişey anlayın beni,nolur dua edin,2.kez bebeğimin yokluğunu yaşamak istemiyorum,mide sancılarına,ağrılara herşeye katlanırım,yeter ki o iyi olsun nolur....:2:

yaşadıklarından sonra bu korkunun endişenin olması tabiki normal.. ama her seferinde aynı olacak diye bir şey yok.. sakın hep eskisiyle karşılaştırıp kötü düşünme.. şimdi daha güzel geçecek ve hayırlısıyla kucağına alacaksın bu sefer hep bunu hayal et.. asla aksini aklına getirme.. inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin...

canım benim, seni tabiki en iyi biz anlarız
rabbimin emanetini tasıyoruz heran bisey olacak korkusuyla yaşıyoruz
inancını kaybetmemen çok güzel, rabbim istedi oldu, rabbim ister hersey sorunsuz devam eder
herseyin yoluna gireceğine inan,eğer bir olumsuzluk olursa bunun da rabbimden geldiğini bil
hergün binlerce kez sükrettiğimiz meleklerimizi rabbim korusun insallah
içini ferah tut, dualarım seninle :emir_bebek:

arkadaşlar birşey soracağım, kızamık ve su çiçeği çıkardıysak rubella testini yaptırmamıza gerek var mı???

canım bu kızamık ve kızamıkçık farklı şeyler mesela ben kızamık geçirmiştim...ama gebelikte bakılan kızamıkçık geçirmemişim yani bağışıklığım yok...dikkat etmem gerekiyor....

canım benim elinde değil belki ama yine de çok fazla üzme kendini.daha önce kötü bir tecrübe yaşamışsın Allahım bir daha yaşatmasın. ister istemez aklına takılıyordur ama şuan onun yaşadığını biliyosun gördün onu senin hissettiklerini hissedip onunda üzüldüğünü de biliyorsun. onun için güçlü ol iyi düşüncelerle meşgul olmaya çalış.Arkadaşların dedikleri de doğru doktorun henüs bi yorum yapmadan ümitsizliğe kapılma canım.Dualarımız seninle.:29: Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

$Picture0060.webp

kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim :16::16:

Nasıl sabahın 6sındamı :44:
Ye cnm çikolata mutlaka öksür bide :60:
Doktor ultrasonla karnımı oynattı bebek oynasın diye sanırım 2li testte ölçümü yapabilmek için ondan sonrada yaptı..
Sürekli ultrasonu oynattığı için anlıyamadım doğru düzgn bebişimin hareketlerini :52:
Tabi bi kaç güne ezberlerim ben o videoyu :60:
Böyle parmaklarının çok net gözüktüğü yerler var elini yüzüne götürüyo falan bitiyorum oralarda kendi kendime konuşmaya başlıyorummmmmmm :52:

:60::60:yok yav sabahın 6sında olur mu hiç:60: akşam üstü gidicem....yaklaşık 24 saat sonra....:62: ayy ne tatlıdır şimdi senin o kuzucuk izle izle:21:

meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder :64::nazar:

Eki Görüntüle 216935

kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim :16::16:

Maşallah bebişine cnm :nazar:

:60::60:yok yav sabahın 6sında olur mu hiç:60: akşam üstü gidicem....yaklaşık 24 saat sonra....:62: ayy ne tatlıdır şimdi senin o kuzucuk izle izle:21:

Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn :52:
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük :52: :111:

meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder :64::nazar:

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Back
X