2012 Ocak Anneleri

sabah bir yumurta yiyorum,yarım kk peynir,az bal, yiyorum zeytin tüketmiyorum.
arada ayran içiyorum
öğlen evde yemek ne varsa onlardan ıstıyorum 1 kase çorba olabilir yanında ekmek ve yeşil biber domates yiyorum
meyvemi yiyorum
akşam ayemekte mutlaka yine salata ya da cacık tarzı birşey yiyorum
bir meyve daha yiyorum
bir bardak ayranla kapatıyorum
en az 2 litre su tüketiyorum canım.
salatalık,domates,peynir,ayran,meyvelerden,ekmek,yumurta,bezelye,fasulye,bulgur,kırmızı et
bunları mutlaka tüketiyorum bir gün sebzeli yersem diğer tün etli yemek iyorum
tavuk yiyemiyorum işte .onun yerine çorbaya ya da pilava suyunu katıyorum

ben de çok fenaa su içiyorum 1 damacaana su 2 3 gunde bitio :)) geçen kayınvalidemlere gittim ,onlar çok su içmiolar damacanalarında kalmıştı 2 3 litre fln :) hepsini içtim bitirdim yenisini söylediler hahaha:35::35::35::35::37::37::37::37::37:

Son düzenleme:
en güzeli zaten canım, sık ve az yemek. ben de yıllardır oyle besleniyorum. akşam yemeklerinden sonra şişkinliğim benimde oluyordu, ancak 3-4 gündür olmuyor. dünden beri yatıyorum ,sıkıldım. yürümek hava almak istiyorum ama korkuyorum. sen ankarada nerdesin canım, ben batıkentteyim.

ben de ankaradayım:)))

ya arkadaşlar beslenmekten bahsetmişsizniz alıntı yapamadım ama hepsini okudum ben sanırım düzgün beslenemiyorum kahvaltıda:30::30: canım bişey istemiyor arada da yoğurt yok süt günde 1 bardak kendime kızıyorum ya ne yapacam ben

arada ayran içiyorum
öğlen evde yemek ne varsa onlardan ıstıyorum 1 kase çorba olabilir yanında ekmek ve yeşil biber domates yiyorum
meyvemi yiyorum
bir meyve daha yiyorum
salatalık,domates,peynir,ayran,meyvelerden,ekmek,yumurta,bezelye,fasulye,bulgur,kırmızı et

:46: :46: :46: :46: :46:

ayakta alkışlıyorummm...

Son düzenleme:
arada ayran içiyorum
meyvemi yiyorum
bir meyve daha yiyorum

süt içmiyormusun canım? zeytin sevmiyormusun yoksa dr mu yeme dedi. ben 5 tane yiyorum kahvaltıda??? ben de reçel bal sıfır. hiç sevmiyorum.

süt içmiyormusun canım? zeytin sevmiyormusun yoksa dr mu yeme dedi. ben 5 tane yiyorum kahvaltıda??? ben de reçel bal sıfır. hiç sevmiyorum.

zeytin olarak ben akdenizli olarakr yeşil seviyorum gülüm,siyahı yiyince hazmedemiyorum kokusu geliyor rahatsız ediyor beni sanırım gastrik olduğu içindir.ama zeytin yağıyla yemekleri yaptığım için yemiyorum .birdeprogestan bende ishal yapıyor zeytinde yersem tam cırt oluveriyorum .karpuzu ve kirazı çok severim ama dr çok yeme dedi kanı sulandırıyormuş.karpuzda kilo yapıyor bu arada.sütü de içemiyorum gülüm ayran ve yoğurt,peynir gidiyorum şu sıra.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar beslenmekten bahsetmişsizniz alıntı yapamadım ama hepsini okudum ben sanırım düzgün beslenemiyorum kahvaltıda:30::30: canım bişey istemiyor arada da yoğurt yok süt günde 1 bardak kendime kızıyorum ya ne yapacam ben

Ben de okurken içim eridi cnm ya, al bu da benim menüm:

Sabah: peynir+kepek ekmeği
Ara: 1 muz
Öğlen: peynir+ kepek ekmeği
Ara: 1 elma
Gün içinde ara ara galeta da yiyorum
Akşam: peynirli makarna/sadece peynir domatesli pizza/peynirli börek den biri
1 kase de yoğurt ya da puding
Yatmadan en az 300 gr. maraş dondurması

menüm hiç değişmiyor çünkü bunlardan başka hiçbir şeyi yiyemiyorum:14:
hamile kaldığımdan beri 1 kez balık yedim, et ve tavuk görünce çıkarıyorum :50: sütün adını aklıma getirdim öğürdüm şimdi :59:
Sebzelerin hiçbirini yiyemiyorum midem kalkıyor, kokuları iğrenç geliyor, meyvede de çok seçiciyim, elma muz erik yiyorum sadece

Son düzenleme:
en güzeli zaten canım, sık ve az yemek. ben de yıllardır oyle besleniyorum. akşam yemeklerinden sonra şişkinliğim benimde oluyordu, ancak 3-4 gündür olmuyor. dünden beri yatıyorum ,sıkıldım. yürümek hava almak istiyorum ama korkuyorum. sen ankarada nerdesin canım, ben batıkentteyim.
simran ben de ankaradayım ama ilçedeyim.. ama ankaraya yakın, bitişik gibiyiz..
küçük bi kitabı vardı onun, o soruların cevaplarını ezberle canım. ordan çıkıyor hepsi. yaparsın sen , miniklerinde uğur getirsin sana inşallah sınavda. kolay gele..
sağol canım :29: inşallah.. 400 küsür sayfalık bi kitap ama konular çok sıkıcı, bakasım gelmiyoo :37:
aylinim kalp atışını duyduk ya en son 5 hafta sonra gel her şey iyi dedi.. işte o kadar zaman ediyor bu da...ikili test yaparız dedi.. ne bilim bana da çok geç geldi ama doktor öyle deyince....
aman çalış çalış sonra konuşuruz.. çözümlü kitaplardan çalış aynıları çıkıyor.. bayanlar motorda zorlanıyor genelde bende de öyle olmuştu gerisi kolay zaten...

yavrım demekki ikili için öyle verdi tarih ama arada bi kere daha bakaymış iyiymiş.. insan çatlar meraktan :)
çalışcam az sona kitabe :68:

Yatmadan en az 300 gr. maraş dondurmasu

hamile kaldığımdan beri 1 kez balık yedim, et ve tavuk görünce çıkarıyorum :50: sütün adını aklıma getirdim öğürdüm şimdi :59:

aman yarabbi senın benden geri kalır yanın yok bende balık ve tavuk hiç yemedim tavuğu zaten sevmem midem almıyor süt elimde bi saattir zor içiyorum ceviz yedim bi kaç kere başlarda sonra aklıma gelmedı doktorum bebeğin gelişimi normal dedi hatta ben ultrasonun köşesine baktım SAT a göre 2 gün önde bebişim yanlış göemediysem ama yinede hiç sağlıklı beslenmiyorum sanki hamile değilim yeme alışkanlığım aynı :14::14:

neden canım sevmiyormusun kahvaltıyı, iştahın mı olmuyor sabahları. tek başına canın istemiyorsa arkadaşını falan davet et, ya da kahvaltıda yemen gereken peynir yumurtayı ara öğün gibi yay güne.

ben de kahvaltımı işte yaptığım için her gün yumurta yiyemiyorum. haftasonlarıyiyorum sadece:(

bendende beklenen 27 ocak :) bide sseha vardı aynı gün bizimle.. bakalım aynı gün doğurabilecekmiyiz merak ediyorum.. gününü aşan yada acele eden çıkacakmı acep :)))
aslında canım benim sat 11/04 ama geç yumurtlamam varmış oyuzdden 27/01 dedi
hosgeldın canım araamızda 1 hafta gıbı bi süre var sanırım
benimde 27 ocak beklenen tarih

kızlar bugunden sonra 2 hafta ızınlıyım dondugumde ıns hep guzel haberler alırım dondugum haftada 2li testim var belki cinsiyetide ögrenirim
hadi hakkınızı helal edin
muck size....:71:
kimse helal etmyıor anlasılan cevap yazmadıgıan göre:5:

Sebzelerin hiçbirini yiyemiyorum midem kalkıyor, kokuları iğrenç geliyor, meyvede de çok seçiciyim, elma muz erik yiyorum sadece
o hafta için güzel .ben 12. haftadan sonra düzeltmeye çalıştım midem bulansada hadi de hadi diye diye başarmaya çalışıyorum benimde sütle aram yok yerine ayran giriyor gülüm.
bende daha balık yemedim ama bezelye yiyorum olmadı sen bezelye al sade al 10-15 tane ye güzelce. :34:

neden canım sevmiyormusun kahvaltıyı, iştahın mı olmuyor sabahları. tek başına canın istemiyorsa arkadaşını falan davet et, ya da kahvaltıda yemen gereken peynir yumurtayı ara öğün gibi yay güne.

ben de kahvaltımı işte yaptığım için her gün yumurta yiyemiyorum. haftasonlarıyiyorum sadece:(

canım evet iştahım yok canım istemiyor sanki hep tokum öğleden sonra acıkıyorum ne varsa o an yıyorum yumurtayı hiç sorma normalde yemezdım 3 ayda 3 kere yedım kızmayın lütfen ne yapayım ki hergün kimi çağırayım :50:

ben de ankaradayım:)))
hehe kaç kişi olduk, ben, sen, simran, ayyıldızım, biri daha vardı yaf :44:
ben de süt yoğurt az tüketiyorum ya :(
zeytin olarak ben akdenizli olarakr yeşil seviyorum gülüm,siyahı yiyince hazmedemiyorum kokusu geliyor rahatsız ediyor beni sanırım gastrik olduğu içindir.ama zeytin yağıyla yemekleri yaptığım için yemiyorum .birdeprogestan bende ishal yapıyor zeytinde yersem tam cırt oluveriyorum .karpuzu ve kirazı çok severim ama dr çok yeme dedi kanı sulandırıyormuş.karpuzda kilo yapıyor bu arada.sütü de içemiyorum gülüm ayran ve yoğurt,peynir gidiyorum şu sıra.
ben de yeşil severim, çok güzel zeytin geldi tanıdıklardan bi sürü, bitirdik hemen :56:
karpuz çok yememek mi lazımmışş :53: ben çok yiyorum yaa

Yatmadan en az 300 gr. maraş dondurmasu

ay kuzuuu, üzülme geçecek inşallah ve herşeyden yicen..

bende öyle ben yemek yemeği özledim iştahı acık bir insandım normalde
sabah 1 poğaça
oglen işte ya 2 kasık pilav yogurtla
ya sebze ıkısınden biri
aksam yıne ya sebze ya tost butun gun yedıgım bunlardır..
yemek yemegı ozledım hamıle kaldıgımda 61.5 dum 58lere dustum :)
ve agzımda sureklı acı bir tad sızındemı oyle
sureklı acı agzmın ıcı hıc su ıcemıyorum mesela

ben beenmiştim mesacını yani helal ettim kuzu aşkolsun, etmez miyiz varsa hakkımız, sen de bize helal et :) :29:

aman yarabbi senın benden geri kalır yanın yok bende balık ve tavuk hiç yemedim tavuğu zaten sevmem midem almıyor süt elimde bi saattir zor içiyorum ceviz yedim bi kaç kere başlarda sonra aklıma gelmedı doktorum bebeğin gelişimi normal dedi hatta ben ultrasonun köşesine baktım SAT a göre 2 gün önde bebişim yanlış göemediysem ama yinede hiç sağlıklı beslenmiyorum sanki hamile değilim yeme alışkanlığım aynı :14::14:

Ay canım keşke beslenme alışkanlığım aynı kalsaydı, ben canavar gibi yemek yiyen bir insandım :27: her gün en az bir öğün et, bir öğün sebze, her akşam yatmadan süt içiyordum, kendimi bildim bileli böyle beslenirim ben, spor da yaptığım için bol protein alıyordum, kuruyemişler v.s. götürüyordum hepsini, eskiden günde yarım kilo meyve yiyen ben şimdi 1 elmayla muzu zor yiyorum :14:

o hafta için güzel .ben 12. haftadan sonra düzeltmeye çalıştım midem bulansada hadi de hadi diye diye başarmaya çalışıyorum benimde sütle aram yok yerine ayran giriyor gülüm.
bende daha balık yemedim ama bezelye yiyorum olmadı sen bezelye al sade al 10-15 tane ye güzelce. :34:

Canım ben zorlayamıyorum çünkü zorlayınca çıkarıyorum :50: yiyebildiğim şeyler de direk karbonhidrat, luzumsuz kilo yapan pizza pide v.s. ama içimi bastırıyor ne yapayım, açlıktan ölsem de ağzıma bi lokma yararlı bir şey sokamıyorum...

Ay aşkolsun tatlım öyle şey mi olur, sayfalar çok hızlı ilerliyor, mesaj kaçırıyoruz hepimiz, helal olsun tabi ki, iyi tatiller şimdiden.

aşkolsun canım ne demek helal olsun eğer varsa bir hakkım benim. tatile gidiyorsun galiba hayırlısıyla git gel inş. iyi eğlenceler darısı başıma :79::79:

Back
X