2012 Ocak Anneleri

benımde cevremdekı cok yakın 4 arkadasım suankı karısımla 3u catlaksız sıfır catlak bıtırdı ama 1 tanesı kullanmadıgını kendıde soluyor bır gun kullanıp 5 gun kullanmadı
ondan catlagı cok fazla
bende artık yogun bır sekılde kullanıyorum gunde 2 yada 3 sefer gogus gobek ve yanlarım :)

Bu arada bugun randevum var ıcım ıcıme sıgmıyorrrrr
off :1:
Kan testımınde sanırım cıkmasına 1 hafta var devlette yaptırdım ya :)
doktorum dıcek kan ver dıcem yaptırdım devlette :)
Ama kızlar su ıkılı testte ucret kan ıcın verılıyor dımı normal ultrason zaten muayenenın ıcınde
bacağının iç kısımları ,alt diz kapağının altı arkası yani ,üst baseninin ön kısmları bel ve basen birleşimi yerlerinede sür canım .en çok oralar catlıyor .

yavrular günaydınnn
nasılsınız? geçmişi gümletmişiniz yine, bakamıyorum..

ya hatunlar ben giderek erkeğe dönüşüyo gibiyimmmm :37: tüyler, bıyıklar fora, göğüslerimin arasında bile tüyler olduuu:53: saçlar dökülüyo bolcaa!! dedim eşime bi sabah uyandığında yanında pala bıyıklı kel bi adam görürsen şaşırma, o ben olabilirim:27::60:
neyseki göğüsler büyüyoda kadın olduğumu hatırlıyorum :60: bu veletlerin hepsi kız da analarında güzellik mi koymicaklar nedir :37:
günaydın canım .epey tüyleniyorsun desene ,benimde saçlarım dökülmeye başladı ,e vitamin eksikliğinden miydi ne ,zeytin yağlı sabun iyi geliyor diyorlar ama sabun hiç gelmiyor saçıma .

Gözün aydın canım, maaşallah bebişine :nazar::nazar::nazar:
Afacan bir çocuğun olacak desene, şimdiden kıpır kıpır :emir_bebek::nazar:
çok tekme yiyecem galiba :52::52::52:
ooof of şimdilik bizim tatil yattı gibi...

maşallah kuzuyaaa :nazar:

Allah razı olsun kızlar :) çok mutlu etti miniğim beni ...inş. o da ömür boyu mutlu olur...rabbim kuzularımıza uzun ,huzurlu ,mutlu bir yaşam versin inş.

bacağının iç kısımları ,alt diz kapağının altı arkası yani ,üst baseninin ön kısmları bel ve basen birleşimi yerlerinede sür canım .en çok oralar catlıyor .

günaydın canım .epey tüyleniyorsun desene ,benimde saçlarım dökülmeye başladı ,e vitamin eksikliğinden miydi ne ,zeytin yağlı sabun iyi geliyor diyorlar ama sabun hiç gelmiyor saçıma .

sorma yavrum ya:37: saç dökülmesi de yeni başladı..

tünaydın cici annişler
ne güzel tatile gidenler gelenler derken heveslendik bizde cumartesi altınparka gittik su botuna bindik en azından ilginç bir şeyler yaptık.oğluşun saçlarını kestirdik ,parka gittik gezdik,dün de alışveriş merkezinde hiç yapmadğım şeyi yaptım bir sürü mağazaya girdim bebek kıyafetlerine baktım .kız cicilerine bakıyyordum erkek cicilerinin içnde buluyordum kendimi .sanırım henüz kız demesi hala inandırmadı beni :1: sürekli erkek kıyafetlerine kaydı gözüm.
komili zeytinyağlı bebek losyonu aldım ,bir arkadaş vardı komili bebek yağı sürüyorum demişti baktım bebek losyonunda annelerde kullanabilir kurumuş cildi çatlamasın önler yazınca aldım bir tane .gece sürdüm çok nemlendirdi atlete filan yapışmıyorda.bebek yağı sürekli akıyordu birde leke yapıyordu losyon hoşuma gitti.
şimdi eşim ezcaneden 44 tl lierac almış gece onu gündüz de komiliyi süreyim bakalım.çatlak patlak zaten en azından belki gider lierac gideriyormuş falan yazıyo ama bakalım .işte böyle güzel bir haftasonu geçirdim kendimce.
56.5 kilo olmuşum 2kg almışım.maşallah bana :nazar: ekmek krizim yüzünden mi bilmem yoksa progestan mı bilmem ,ama progestanı kestim 3 gündür almıyorum .şükür akıntımdan eser yok maşalallah:nazar: inşallah tamamen geçmiştir.plasentamız yukarı çıkmış demişti doktorum :emir_bebek:
bu arada kızlar yediğiniz şey yarım saat sonra bebişe geçiyor çok aç kalmayın bebişte kalmasın .

bende oğluşla çıkıp bir yolbuyu yapacağım gelirim yine
kreşine gidip kıyafetlerini alacağım malum tatile çıktı bizim oğlan eksik koymuşlar ,takımlarının üstü var altları yok ,sallana sallana gidip gelelim bakalım.gelince görüşürüz

gece geçmek bilmedi ya kaç kez uyandım sabahda erkenden hortladım :))

kızlar ben geldim hemen yazayım dedim ...gördüm bebişimi çok güzeldi sağlığı da iyi şükür ...kıpır kıpırdı hiç durmuyo doktorumuzu da güldürdü haftasına göre çok hareketli bu normalde bu kadar görülmez diyo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: normal hayatına devam et dedi birde ..progestanı da bu hafta sonunda kesecekmişiz :66:

Hayırlı olsun cnm ben maraşta :86:esentepede oturuyorum canım

canım hormonların öyle bir etkisi olabiliyor...ya da sen 3 bebek besliyosun belki de vitaminlerin onlardan saçlarına kalmıyordur

vay sıpalar, doğru diyosun, üç kat oluyodur herbişi.. aman sağlıkla doğsunlar da, saç da gelir geri inşallah nasılsa

vay sıpalar, doğru diyosun, üç kat oluyodur herbişi.. aman sağlıkla doğsunlar da, saç da gelir geri inşallah nasılsa
vücudun normale dönünce saçın da geri gelir canım ....ilk tüp bebek denemesinden sonra bana da olmuştu avuç avuç gelmişti elime sonra düzeldi
En güzeli seninki yazdan yaza:1:
bence de başka tahammül edemiyorum zaten :))
kızlar çıkmam gerekiyor, bye

bende merak ettim sınavını nasıldı? 4 kişi birden çalışmıştınız hallolmuştur umarım :52::52:

Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin

a.slm canım ben çok iyiyim sen nasılsın?

Bende Allaha şükür iyiyim cnm..
Çarşamba günü çıkıcaktı sonuçlarım hastaneyi arayıp bi şansımı deniyim dedim..
Çıkmış sonuçlarım fakat bugn doktor orda değilmiş bende yarın için hemen randevu aldım 9.45e ay heycanlandım birden :1:

Back
X