bacağının iç kısımları ,alt diz kapağının altı arkası yani ,üst baseninin ön kısmları bel ve basen birleşimi yerlerinede sür canım .en çok oralar catlıyor .
benımde cevremdekı cok yakın 4 arkadasım suankı karısımla 3u catlaksız sıfır catlak bıtırdı ama 1 tanesı kullanmadıgını kendıde soluyor bır gun kullanıp 5 gun kullanmadı
ondan catlagı cok fazla
bende artık yogun bır sekılde kullanıyorum gunde 2 yada 3 sefer gogus gobek ve yanlarım :)
Bu arada bugun randevum var ıcım ıcıme sıgmıyorrrrr
off
Kan testımınde sanırım cıkmasına 1 hafta var devlette yaptırdım ya :)
doktorum dıcek kan ver dıcem yaptırdım devlette :)
Ama kızlar su ıkılı testte ucret kan ıcın verılıyor dımı normal ultrason zaten muayenenın ıcınde
günaydın canım .epey tüyleniyorsun desene ,benimde saçlarım dökülmeye başladı ,e vitamin eksikliğinden miydi ne ,zeytin yağlı sabun iyi geliyor diyorlar ama sabun hiç gelmiyor saçıma .yavrular günaydınnn
nasılsınız? geçmişi gümletmişiniz yine, bakamıyorum..
ya hatunlar ben giderek erkeğe dönüşüyo gibiyimmmmtüyler, bıyıklar fora, göğüslerimin arasında bile tüyler olduuu
saçlar dökülüyo bolcaa!! dedim eşime bi sabah uyandığında yanında pala bıyıklı kel bi adam görürsen şaşırma, o ben olabilirim
neyseki göğüsler büyüyoda kadın olduğumu hatırlıyorumbu veletlerin hepsi kız da analarında güzellik mi koymicaklar nedir
![]()