- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.121
yaaa varya köpekle oynamayalı baya olduuu ayyy sen söleyince farkettim çok özlemişimmm sarıldıgımsa sıvcaklıgı farklı geliyo yaaabengeldimmm karnımı doyurdummm...bizim burda köpek var onunla oynadım güneşte ısındım birazda..ohhh iyi oldu walla...kuçu çok tatlı yaa...nasıl atlıo üstümüze gelin beni sevin dio...
Ayy bir duygusallaştım müziklerde duygulandırdı beni.
Uykum geldi böle uyuştum bi ne oldu anlamadım kafamı koysam uyuyacagım sanırım.
bu aradaaa nem hammurgerimi yedimm ama patlıcam şimdiii ayyy tiksindim galibaaaaa( bidaha yemek istemiyorumm ((
yaaa varya köpekle oynamayalı baya olduuu ayyy sen söleyince farkettim çok özlemişimmm sarıldıgımsa sıvcaklıgı farklı geliyo yaaa(
ayyy cnmm ya eve gidince direk yataga ozamn :))
Bir yandan mustafa ceceli bir yandan sezen aksuu ahhh ahhh içesim geldiiii.:)
anamm ne cabuk tiksindin kısss...dur daha yeni yedinn...
he yaaa üşüodum ısındım walla dışarısı içerden iyi tabi güneşte durunca:))
ne içesin geldi cnmm..ayranmı
yerken tiksindim zor yedim ben bi kerede pizza yerken tiksinmiştim 10 yaşında falandım tekrar geçen sene yemege başladım(
bencede ayran içesi gelmişşş hülyanın yada suuuu meyve suyu falannn :))
sepya sen iştemisin masa başımı çalışıyon...Bir yandan mustafa ceceli bir yandan sezen aksuu ahhh ahhh içesim geldiiii.:)
bu aradaaa nem hammurgerimi yedimm ama patlıcam şimdiii ayyy tiksindim galibaaaaa( bidaha yemek istemiyorumm ((
yaaa varya köpekle oynamayalı baya olduuu ayyy sen söleyince farkettim çok özlemişimmm sarıldıgımsa sıvcaklıgı farklı geliyo yaaa(
ayyy cnmm ya eve gidince direk yataga ozamn :))
yerken tiksindim zor yedim ben bi kerede pizza yerken tiksinmiştim 10 yaşında falandım tekrar geçen sene yemege başladım(
HEE TİSKİNMİŞ HEMENCİK.YEMESİN YEMESİN ÖLE ŞEYLER TİSKİNSİN.
hmmmm bende geçen hamişliğinde tiksindim dicen sandım ahaaadedim bişi var bu kısdaa bencede ayran iç hülya daha çok uykun gelir... yokmu biraz uzanabileceğin bi yer orda öğlen aralarında uzansana...ben öle yapıodum acaip uyku basıodu...geçiodum patronlardan birinin odaya yatıodum accık
sepya sen iştemisin masa başımı çalışıyon...
Masa başı çalışmak nasıl birşey acaba?
ben okulda bir oraya bir buraya koşturuyorum.
zaten benim öğrencilerim genç artık. aşkları tasaları dertleri bitmez...
ders dışı bide bunlar var...
yinede özledim... yerim onları...
beni öğrenciler sever ama notum kıt diye biraz bozuluyorlar her sınav sonunda.... :) öss sorusu soruyor diye adımı çıkarmışlar...
hülya kim abooooo
kız siz hep gerçek isminizi biliyonuz mu?
Kim tiksindi
kim ayran içmek istemiş
ben ingiliz kaldım neyse
benim kafada contalar gevşedi gideyim evi toplayayım hala toplamadım 1 gün kocam gelmedi dengem şaştı..
Ben akşam korkudan ölüyom o bana gelmiş beni özledinmi değerimi anladınmı?
Kendine pay çıkartma dedim sende pay ver o zaman diyooo...
Zavallım yazık 2 güzel söz söyleyim diye uğraştı ama benim korkudan karnıma ağrı girdi onumu düşündüm neyse akşam gelince derim artık...
:))
EVET CANIM ASLAN SÜTÜ İÇESİM GELDİ
YOK CANIM BEN MEYVE SUYU KULLANMIYORUM ASLAN SÜTÜ ALAYIM
YOK CANIM BENİM NERDEEE ÖYLE UZANACAGIM Bİ YER.AMİRİMİZİN VAR AMA ODA HEP ODASINDA:)
EVET CANIM MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM HER İŞİN ZORLUGU OLDUGU GİBİ BU İŞİNDE ZORLUGU VAR.AMA ŞÜKÜRLER OLSUN O YIGUN GÜNLERİ GEÇİRDİK
Ayy bir gerildim şişti karnım çok fenaaa:)soda içiyorum ayran bulamadım:)
hamilelerin aslan sütü ayrandır canım hülyacımmm...diğer aslansütünüde bebişini doğur sonra 1,5-2 yıl geçsin öle içersinanlaştıkmı!!
anlaştık canım.ama hayatımda 1 2kere içtim zaten onu.
hülya kim abooooo
kız siz hep gerçek isminizi biliyonuz mu?
kim tiksindi
kim ayran içmek istemiş
ben ingiliz kaldım neyse
benim kafada contalar gevşedi gideyim evi toplayayım hala toplamadım 1 gün kocam gelmedi dengem şaştı..
ben akşam korkudan ölüyom o bana gelmiş beni özledinmi değerimi anladınmı?
kendine pay çıkartma dedim sende pay ver o zaman diyooo...
zavallım yazık 2 güzel söz söyleyim diye uğraştı ama benim korkudan karnıma ağrı girdi onumu düşündüm neyse akşam gelince derim artık...
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?