2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bu aradaaa nem hammurgerimi yedimm ama patlıcam şimdiii ayyy tiksindim galibaaaaa ( bidaha yemek istemiyorumm ((

bengeldimmm karnımı doyurdummm...bizim burda köpek var onunla oynadım güneşte ısındım birazda..ohhh iyi oldu walla...kuçu çok tatlı yaa...nasıl atlıo üstümüze gelin beni sevin dio...
yaaa varya köpekle oynamayalı baya olduuu ayyy sen söleyince farkettim çok özlemişimmm sarıldıgımsa sıvcaklıgı farklı geliyo yaaa (
Ayy bir duygusallaştım müziklerde duygulandırdı beni.
Uykum geldi böle uyuştum bi ne oldu anlamadım kafamı koysam uyuyacagım sanırım.

ayyy cnmm ya eve gidince direk yataga ozamn :))

bu aradaaa nem hammurgerimi yedimm ama patlıcam şimdiii ayyy tiksindim galibaaaaa ( bidaha yemek istemiyorumm ((

anamm ne cabuk tiksindin kısss...dur daha yeni yedinn...

yaaa varya köpekle oynamayalı baya olduuu ayyy sen söleyince farkettim çok özlemişimmm sarıldıgımsa sıvcaklıgı farklı geliyo yaaa (

he yaaa üşüodum ısındım walla dışarısı içerden iyi tabi güneşte durunca:))

Bir yandan mustafa ceceli bir yandan sezen aksuu ahhh ahhh içesim geldiiii.:)

ne içesin geldi cnmm..ayranmı

anamm ne cabuk tiksindin kısss...dur daha yeni yedinn...

he yaaa üşüodum ısındım walla dışarısı içerden iyi tabi güneşte durunca:))

ne içesin geldi cnmm..ayranmı

yerken tiksindim zor yedim ben bi kerede pizza yerken tiksinmiştim 10 yaşında falandım tekrar geçen sene yemege başladım (
bencede ayran içesi gelmişşş hülyanın yada suuuu meyve suyu falannn :))

yerken tiksindim zor yedim ben bi kerede pizza yerken tiksinmiştim 10 yaşında falandım tekrar geçen sene yemege başladım (

hmmmm bende geçen hamişliğinde tiksindim dicen sandım ahaaa dedim bişi var bu kısdaa bencede ayran iç hülya daha çok uykun gelir... yokmu biraz uzanabileceğin bi yer orda öğlen aralarında uzansana...ben öle yapıodum acaip uyku basıodu...geçiodum patronlardan birinin odaya yatıodum accık

Bir yandan mustafa ceceli bir yandan sezen aksuu ahhh ahhh içesim geldiiii.:)
sepya sen iştemisin masa başımı çalışıyon...
Masa başı çalışmak nasıl birşey acaba?

ben okulda bir oraya bir buraya koşturuyorum.
zaten benim öğrencilerim genç artık. aşkları tasaları dertleri bitmez...
ders dışı bide bunlar var...

yinede özledim... yerim onları...
beni öğrenciler sever ama notum kıt diye biraz bozuluyorlar her sınav sonunda.... :) öss sorusu soruyor diye adımı çıkarmışlar...

şu hamburgeri nasıl yersiniz bilmem .
Ben hiç hoşlanşmıyorum kendisinden hele patates kızartmasından aman allahım o yağ kokusu beni mahvediyor.
Bir kere yedim son yememdi oda:)
yediğim günün akşamı hatanede aldım solugu.midemi bozuyor benim.birde müthiş sağlıksız bence.

hülya kim abooooo

kız siz hep gerçek isminizi biliyonuz mu?
kim tiksindi
kim ayran içmek istemiş
ben ingiliz kaldım neyse
benim kafada contalar gevşedi gideyim evi toplayayım hala toplamadım 1 gün kocam gelmedi dengem şaştı..
ben akşam korkudan ölüyom o bana gelmiş beni özledinmi değerimi anladınmı?
kendine pay çıkartma dedim sende pay ver o zaman diyooo...
zavallım yazık 2 güzel söz söyleyim diye uğraştı ama benim korkudan karnıma ağrı girdi onumu düşündüm neyse akşam gelince derim artık...
:))

bu akşam saat 7de cıkıyoruz 450 kişilik bir toplatı sonuçlamnıyor suan yukarda onşların sonucları girilcek.oyuzden akşamada ablam geleck oda öle o saatlerde cıkıyor.

evet canım ayran meyve suyu kullanmıyorum.
Evet sende bence tiksin yeme öyle şeyleri.dengeli ve güzel beslen

EVET CANIM ASLAN SÜTÜ İÇESİM GELDİ

YOK CANIM BEN MEYVE SUYU KULLANMIYORUM ASLAN SÜTÜ ALAYIM

YOK CANIM BENİM NERDEEE ÖYLE UZANACAGIM Bİ YER.AMİRİMİZİN VAR AMA ODA HEP ODASINDA:)

EVET CANIM MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM HER İŞİN ZORLUGU OLDUGU GİBİ BU İŞİNDE ZORLUGU VAR.AMA ŞÜKÜRLER OLSUN O YIGUN GÜNLERİ GEÇİRDİK

canım hülya benim. Ben biraz şarkılardan dolayı duygusallaştım içesim geldi dedim saolsun arkadaşlarım benimle kafa yaptılar:)

hamilelerin aslan sütü ayrandır canım hülyacımmm...diğer aslansütünüde bebişini doğur sonra 1,5-2 yıl geçsin öle içersin anlaştıkmı!!

heee biliozzzz...bende aysun...memnun oldum canım sakıncası yoksa seninde ismini öğrenebilirmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…