• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    39
Hala doğru düzgün su içemiyorum maalesef. Kusmalarım bitmedi. Onun da etkisi var sanırım
Su da etkiliyor. Muhtemelen o da etkiliyor seni. Hiç serum taktırdın mı? Susuz kalmanda kötü bir şey. Benim doktorum ilk trimesterda hep söylüyordu gel serum takalım vücudun susuz kalmasın diye

Selamlar kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir 🥰 Size bir sorum olacak. Sol alt karın kısmında bazen de sağ tarafa doğru, kasık tarafında değil, hafif ağrılar yaşıyorum bir kaç gündür. Şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Özellikle yorulunca olduğunu fark ettim. Sizde de benzer durumlar var mı? Kontroller ayda bire düştü, 14+5’im, kontrole daha neredeyse 3 hafta var, azıcık tedirgin oldum 🥲

Yok şükür boğazım ağrımıyor benim ama genzim çok dolu ve akıyor oda +bulantı yapıyor. Size de çok geçmiş olsun. Buna da şükür diyorum ama gözümde de büyüyor bunca zaman böyle bulantı ile nasıl gröecrk diye
Dun gece sirt ustu yatinca benim de cok akinti oldu ben de dogru duzgun uyuyamadim bogazim cok agriyor benim de bir an evvel iyilesiriz insallah

Demek ki erken daha🤭 bir kaç yerde bu haftalarda hissedilmeye başlayabilceği yazıyordu da merak ettim 😊
Ben 16 haftaligim biraz erken ama hissetmeye başladım benim ilk gebeliğim değil, 4.gebeligim kilolu biride değilim ilkdefa bu gebeligimde bu kadar erken hissediyorum artık derimi inceliyor bilmiyorum

Yalnız değilmişim :)
Evet bide bizim toplumda erkekler erken hareket eder kızlar tembeldir geç hissedilir diye bı algı var genelde benim hepsi kız ama bu kızım biraz erken belli ettirdi kendini ☺️inşallah hepimiz en guzel duygularla hissederiz kucağımıza aliriz

Az önce kadın acilden geldim ultrasona baktı sorun yoktu baş ağrısına biz bir şey yapamayız normal acile gidin dedi yolladı.
Aynen ya baştan saviyorlar ya da umursamıyor kar bile,onlara göre baş agirisi ,karın kaşık vs katlanilmasi gereken bir şey gebeler çok nazlı kendini çok dinliyor(genelleyemem tabi )ama benim gördüklerim gittiklerim hep böyle,can insana can,empati yeteneği olamayan sağlık çalışanları da aynısını yaşasın görsün diyorum 😥daha tatlı nazik olgun bir uslupla en azından söyleyin ,bir de insana kızıyorlar sanki bu sorunları söyleyince

İsyan etmek değil bu ama hamileliğimden hiç keyif alamıyorum. Allah güzel günlere çıkarsın inşallah.
Ağrılar,mide bulantılari,baş dönmesi,göz kararması,uyku uyuyamama her pozisyonda duramama nesinden keyif alcam bu hislerin ,narsist miyim influencer miyim 😀tabiki de keyifsiz bir dönem haaa şişmiş memeler sızlayan memeler, filmlerde ponçik gebeler de olur bu sanırsam ,😄

Ben 16 haftaligim biraz erken ama hissetmeye başladım benim ilk gebeliğim değil, 4.gebeligim kilolu biride değilim ilkdefa bu gebeligimde bu kadar erken hissediyorum artık derimi inceliyor bilmiyorum
Demekki ilk hamileliklerde gerçekten geç hiisediliyor:) bende kilolu değilim belki erken hissederim dedim ama daha var belli ki hissetmeme :)

Hanımlar merhaba! 💕
Minikler için hem şirin hem rahat kıyafetler arayan var mı? 👶🛍 Ben bir kadın girişimciyim ve Trendyol mağazamı açtım. Desteklerinizi görmek beni çok mutlu eder! Yeni sezon ürünlerimizi mutlaka göz atın! 💖

P&H Babywear

Su da etkiliyor. Muhtemelen o da etkiliyor seni. Hiç serum taktırdın mı? Susuz kalmanda kötü bir şey. Benim doktorum ilk trimesterda hep söylüyordu gel serum takalım vücudun susuz kalmasın diye
3 hafta önce çok kötü olmuştum o zaman taktılar. Bir daha gerek duymadım çok şükür. Yataktan çıkamayacak durumda değilim. Kusuyorum ama hayatıma devam ediyorum 😄 Ama bu sefer her şey üst üste geldi herhalde. Su içemeyeli 1 ay oluyor. Midemi bulandırıyor hemen

Evet bide bizim toplumda erkekler erken hareket eder kızlar tembeldir geç hissedilir diye bı algı var genelde benim hepsi kız ama bu kızım biraz erken belli ettirdi kendini ☺️inşallah hepimiz en guzel duygularla hissederiz kucağımıza aliriz
Maşallah 🥰 şimdi kaçıncı kızınız olacak
Bi evde 2-3 tane kız olması o kadar güzel ki
Benim ablamın 3 tane kızı var bi konu oldugu zaman evin içinde annelerinin peşinde sıraya giriyorlar 😊 o kadar hoşuma gidiyor ki bu durum
Erkek olunca o ortam olmuyor onlarda onu anladım 😊 kız kıza planlar konuşmalar hiç eksik olmaz

Ağrılar,mide bulantılari,baş dönmesi,göz kararması,uyku uyuyamama her pozisyonda duramama nesinden keyif alcam bu hislerin ,narsist miyim influencer miyim 😀tabiki de keyifsiz bir dönem haaa şişmiş memeler sızlayan memeler, filmlerde ponçik gebeler de olur bu sanırsam ,😄
Ahahahhaha şişmiş memelerden aşırı gıcık olmuş durumdayım 🫣 dar bluz giyince üf püf olmaya başladım 🫢 inşallah daha fazla büyüme olmaz böyle olursa sonum estetik cerrahi 😆

3 hafta önce çok kötü olmuştum o zaman taktılar. Bir daha gerek duymadım çok şükür. Yataktan çıkamayacak durumda değilim. Kusuyorum ama hayatıma devam ediyorum 😄 Ama bu sefer her şey üst üste geldi herhalde. Su içemeyeli 1 ay oluyor. Midemi bulandırıyor hemen
Sizin gerçekten ağır geçiyor
İkiz gebelikte nasıl dayandınız şimdikine göre farkı varmıydı 🫢

Bana bugün acilde 2 litre su az dendi. Kaç litre içelim 10 litre mi içelim anlamadım ki
Bana hem kendi doktorum hemde sağlık ocağındaki hemşire günde 4 litre içmelisin bol su diyor
Damacanaylamı gezeyim 4 litre çok değilmi diye şaşırıp mırışdanmıştım doktora 🫢 sağlık için önemli diye gülümsemişti

Back
X