2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

heee biz ordan yiyoduk hep...yada işyerine sölüoduk ova ev yemkelrinden :d burger yiye yiye şiştik zaten karı koca halada devam edioz yanee..

sana özelden msj attım bakkk
yaaa bizde öle bu ara steakhause menüye taktık bol bol yiyozzz ve şişiyozzzzz :)))

hadi ya kalmışmı o kadar bayağdır kullanmıoz zaten öle duruyodu..e buddy den msn açılıo cnm...işim vardı bakamadım fazla...ondan geç oldu affedin beni kıslarrrr..şimdide tuvalete gitcem ama 5 dk ya gelirim ama oki..

tamam cnmm acele etme :)) kalmış valla :)) yaaaaa açılmıyooo denedimm :((

arkadaşlar sözünüzü yani sohbetinizi balla keserek bi fikir almak istiyorum.. 2 aydır bebek istiyoruz. 25. gün adet olurdum hep. geçen ay 5 gün gecikti. heyecandan kan testi bile yaptım. sonunda 30. gün oldum. gelelim bu aya. şimdi adetimi önceki aylarda olduğu gibi 25. gün mü beklemeliyim. son ayda olduğu gibi 30. gün mü?

arkadaşlar sözünüzü yani sohbetinizi balla keserek bi fikir almak istiyorum.. 2 aydır bebek istiyoruz. 25. gün adet olurdum hep. geçen ay 5 gün gecikti. heyecandan kan testi bile yaptım. sonunda 30. gün oldum. gelelim bu aya. şimdi adetimi önceki aylarda olduğu gibi 25. gün mü beklemeliyim. son ayda olduğu gibi 30. gün mü?

aman kes canm bnm bende anlamadm ztn bişi:1: bence bekle veya belirtin olursa kanda baktır

olurmu cnm tabiki :)))) cnm adetin geçtiği an adet günün değişiyo ve biliyosun eger kafaya taktıysan dahada gecikebilir sen istersen 30. güne kadar bekle eger adet olmazsan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın :)))
:95::95::95::95: hiç bişi anlamadım ne diyonuz bee:96:

boşşşver cnmmm yaaaaaa hatunun kartına baktıkta :))

olurmu cnm tabiki :)))) cnm adetin geçtiği an adet günün değişiyo ve biliyosun eger kafaya taktıysan dahada gecikebilir sen istersen 30. güne kadar bekle eger adet olmazsan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın :)))

boşşşver cnmmm yaaaaaa hatunun kartına baktıkta :))

öle olsun bakalım kendimi çok dışlanmış hissettim:59:

walla ben açıyorum ebuddy e girip mail adresi şifreni yaz açılıo belki engellemişlerdir dicem ama bilemiorum
ben açamıyorum engelli galiba :((
nasıl silinio eheheheheheheh:1::1::1:beceremedimm
cnm yazdığın msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo bastığında yazdığın sayfa açılıyo orda bu bilgiyi sil tekrar kaydete baş siliniyo :))
öle olsun bakalım kendimi çok dışlanmış hissettim:59:
aşk olsun bitanem çok merak ettiysen özelden yazarım :))
kızlar bi ara doruk vardı mevtül vardı gelmiyolar artık dimi

yaaaaaaa evet bende merak ettim ben bi msj atim bakalım nerdelermiş :))

Back
X