Sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) Bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.
Bu arada Hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde Tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)