2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yazdıklarınızı okuyorumda burdan takip edemiyorum ben sizi yaa yazmakta çok zor beklemekte..hala aynı kanııdayım facedemi buluşsak :))

cnm doktor doğru demiş 5 in üstü ise hamilelik var demektir benimde geçen ay 13,85 çıktı ama bak hamiş diilim sakın üzme kendini kistler için başka bi doktorada görün ona göre söktürücü iğne falan ol :))

yok cnm daha yeni başladığımız için üzülmedim, zamanı gelince olur inşallah... Sadece kafam karıştı biraz ama dediğin gibi başka doktora görünmeyi düşündüm bende... Şimdilik iğne kullanmayı düşünmüyorum zaten kendiliğinden gelsin diye bekleyeceğim bi süre, kısmet başka aylara :)))

geçmiş olsun zeynepcim ama benimde bu kistlerle ilgili bir bilgim yok hatta bendede var ultrosonda çıkmıştı ama doktora gidip gösteremedim sonuçları yoğunluktan.:(benim sol yumurtalıkta 28*24mm polikistik yazıyo bende gidip bi göstersem iyi olucak belkide o yüzden olmuyo bebiş.:(sana ultrasonla bakıldımı..?her neyse en önemlisi sağlık tabiki tedavisi yapılsında bebişler gelsin en kısa zamanda..:)

canım ultrasonla baktı doktor kist var dedi ama detaylı soramadım malum devle hastanesi ve beklemeye dayanamayan kadınlar :(( yarın tekrar uğrayacm doktorun yanına detaylı konuşcam bilgi alcm cnm çok sağol :)))

benim hepten ümidim gittii test yapacağım 2 kişi vardı.. tubişim hastalandı zeynepte doktora gitti böle oldu..bende kırmızıların geleceği günü bekliyim beraber çalışmalara başlayıp hamiş oluruz gelecek ay ;) geçmiş olsun zeynepcim buarada...hiç takma kafana emi..... her yeni ay yeni umut...:34:

teşekkür ederim cnm ama senden bekliyoruz yine de, senin sıran geçsin ki sıra bize gelsin ;)))

ayyyy evetttt 200 oldukkk oleyyyy Eki Görüntüle 324113 Eki Görüntüle 324114 Eki Görüntüle 324115

evet tubişim cennette bizim meleklerimiz var..bende iyi gelio die bildigim için girdim zaten...ayyy o gunler geldi aklıma göbüşlü göbüşlü denize girmek ilk defa bu kadar rahattı :32::32:sende iyiki varsın canım benimmm...hepiniz tabiki kızlarrr ayyy iyiki bulmusum kk yıı...:32::32::32:

süper ya burda dostluklar.. bende yeni evliyim kızlar, 1 sene sonra felan düşünüoz inş.. günler ilerleyince face te de ekleşiriz inş...

süper ya burda dostluklar.. bende yeni evliyim kızlar, 1 sene sonra felan düşünüoz inş.. günler ilerleyince face te de ekleşiriz inş...

seray senin ilk hamileik değil sanırım önceki bebişin evlendikten ne kadar sonra oldu? bende yeni evliyimde 1 sene sonra felan düşünüoz inş..takvim hesabı ile mi gebe kalmıştın günü belirleyerek mi oluyo yani?

MoonRiver hımmmm buarada hülyaya sölediklerim senin içinde geçerli cnm çiğ et ve dışarıda salata yemek yok tamammı bidenem :))) ağır kaldırmak kendini zorlamak yok :))

Sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) Bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.

Bu arada Hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde Tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)

Sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) Bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.

Bu arada Hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde Tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)

ilişki gününü belirledinmi moonriver? yumurtlama günü değişiyo çünkü adet gününe gre.. takvim hesabı yaptınmı önerin nedir ? tebrikler bu arada.. bende 1 sene sonra istiyorum inş. yeni evliyizde 1 sene olmadı doğum kontrol hapı kullanıoruım

Tubişimm yaaa boğazlarım çok kötü hep bir gıcık var.öksürüp duruyorum.burnum tıkalı.kendimi kötü hissediyorum kulaklarım tıkalı..

sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. Arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.

Bu arada hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)

canım teşekkür ederim evet çiğ et yememliymişim.öyle uzanmıyorum hiç biryere, sütüde ısıtıp içiyorum.
Vallaha benim pek bilgim yok canım.ama duyduklarımı aktarırım.

ilişki gününü belirledinmi moonriver? yumurtlama günü değişiyo çünkü adet gününe gre.. takvim hesabı yaptınmı önerin nedir ? tebrikler bu arada.. bende 1 sene sonra istiyorum inş. yeni evliyizde 1 sene olmadı doğum kontrol hapı kullanıoruım

Sag ol, canim, istedigin zaman inshallah sen de sorunsuz hemen hamile kalirsin. Ilishki gununu belirlemedim canim, benim eshim birazcik ters, oyle sheylere gelemiyor :P ovulasyon hesaplarina gore 20-den sonra yumurtlama donemim bashliyormush, ama iliskimiz ondan once oldu. Sonrasinda da bi daha olmadi. Belki de hesabimi yanlish yapmishimdir. Genelde adet gunlerimi aklimda tutmam, o yuzden herhalde. Canim, kusura bakmayin, ben pek fazla oneri veremiycem, cunku ALLAHima cok cok shukur istedigimiz ayda da hamile kaldim hep. Sadece ilishkiden sonra ayaklarimi yukarida beklettim bir az, ardindan da uyudum. Bazilari hemen tuvalete koshuyor ki, ben korundugum zamanlarda hep oyle yapardim, ama bu sefer bebish icin sabaha kadar bekledim :) Bol-bol dua edin arkadashlar, ben her namazimdan sonra dua ederdim, "Rabbim, hayirlisiyla bize bir evlat nasip et" diye. Inshallah hepimizin dualari kabul olur. ALLAH yardimciniz olsun.

ay hadi inşallah siz alın ardınızdan bizede darısı bulaşsın bizde alalım :1::1: görüşürüz canımm...öpüldün :54::54::54:
yaaaa dün alışverişe gittiğimiz için uğrayamadık ama ikna ettim bu hafta alıcaz haftaya doktor işlerim var die :)))
yazdıklarınızı okuyorumda burdan takip edemiyorum ben sizi yaa yazmakta çok zor beklemekte..hala aynı kanııdayım facedemi buluşsak :))
cnm benim malesef face yok :(((
canım ultrasonla baktı doktor kist var dedi ama detaylı soramadım malum devle hastanesi ve beklemeye dayanamayan kadınlar :(( yarın tekrar uğrayacm doktorun yanına detaylı konuşcam bilgi alcm cnm çok sağol :)))
cnm benim bi doktora görün özele git istersen muayene için daha detaylı bakıyolar benim rahim ağzında 3 mm lik kist var doktor önemsiz demişti oyuzden çok kafaya talkma ama başka doktora görün ihmal etme cnm :))
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?bat 8 şubat.şimdidien teşekkürler :54:
tabiki cnm bana yaşını ve yaşadıgın ilide yazarmısn ekliyim listeye :))
evet cnm bende öle düşünüyorum işyerindeki ark lardan çok burdaki arklarla konuşuyorum ve dertlaşiyorum hepsini çok seviyoprum :))

cnm sakın ihmal etme kontrollerini cumartesi yaptırcağın tahlil rutin tahliller cnm temiz çıkar inşallah :))
Tubişimm yaaa boğazlarım çok kötü hep bir gıcık var.öksürüp duruyorum.burnum tıkalı.kendimi kötü hissediyorum kulaklarım tıkalı..

bidenemmm ıhlamur kaynat içine ayva kabugu koy kaynat iç bitanem artık bu şekilde iyileşmeli ve kendini soğuklardan korumalısın cnm :))

önce cvplarımı yazdımmmm şimdideeeeeee
güzel anne adayları ve aday adaylarııı günaydınnnn :119::119::119:

kızlar dün akşam marketten bal çörek otu ve tarçın aldım kendime 3 ünü karıştırp sabhları 1 kaşık yiyorum kocişede keçibonuzu bekmezi aldık oda onu yemege başlıcak adetin sekizinci günüde soğan kürü yapmayı düşünüyorum :)))

önce cvplarımı yazdımmmm şimdideeeeeee
güzel anne adayları ve aday adaylarııı günaydınnnn :119::119::119:

Sana da gunaydin, canim :)

Arkadashlar size bir onerim daha vardi. Iki hamileligim de planli oldugu icin, hep hamilelikten once kan ve idrar tahlilleri yaptirdim. Kanla belirlenen tum hastaliklar icin burda tahliller yapiliyor, Turkiyede nasil bilemiyorum. Bir de burda pop smear testi denilen bir test var, o da galiba kanseri teshhis ediyor, burda 2 senede bir kadinlarin yaptirmasi gerek bu tahlili, onu da yaptirdim. Iki tahlilimde de vit D eksikligi cikti. Cok shukur bashka da bi shey yok. Gerci bu onlemlere ragmen yine de dushuk yaptim. Ama olsun, en azindan saglikla ilgili shimdilik bir sorun olmadigini biliyorum. Hamilelikten once bu kontrollerin yapilmasini tavsiye ederim.

Back
X