2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

şimdide benn gidiyorum yemegee :))) 1 saat sonra gelcem çok kaynatmayınnnn beni özleyin tamammı ??? :9::9::9::9::9::9::9:

Kızlaaarr ben geldim :))) Dünden beri girmemiştim bissürü sayfa olmuş :)) Güzel haberler var mı bugün ;) Ben akşam üstü doktora tekrar gitcem detaylı görüşmek için... Neyse durum tedavimi yapalım ki bebişimi bekletmeyim değil mi ;)

seray senin 3 gün sonra dimi ne güzel yaaa

benim 31 gün sürüyor ama 29.gün test yapçam
çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 15.gün oluyor.
haftaya salı...

ayyy tubişş bizede " ve ve hamile" yazsın... :)

selam kızlar nasılsınzz:3: ben doktordan geldm şimdi. yumurtalarım fazla büyümemiş bidahaki ay ilacın dozunu yükseltcek.. ctesi pteside ilişki günü verdi bakalım hayırlısı inşallahh hamiş kalırım pek sanmıyorum ama....:19:

haftaya salı...

inşallahh canmm... bişi sorcam cnm sen ilk ayda mı çatlatma iğnesi oldun. bana öle bişi demedii klomen kullanıyorm sadece

haftaya salı...

evet canım aslında bende bilmiorum düzensiz oldu biraz 17 ekim,13 kasım,14 aralık,14 ocak diye bekliyorum bakalım...cuma günü test yapcam gelmezse kırmızılar...inşallah biz hamiş olalım o hiç beklemez yazar hemencik...demi tubişimmm...:54:

evet canım aslında bende bilmiorum düzensiz oldu biraz 17 ekim,13 kasım,14 aralık,14 ocak diye bekliyorum bakalım...cuma günü test yapcam gelmezse kırmızılar...inşallah biz hamiş olalım o hiç beklemez yazar hemencik...demi tubişimmm...:54:

aysuncummm sen nez<amn test yapacaksın?

afiyet bal şeker olsun yarasın bebeğim...hadi dört gözle bekliom walla seni bakk :53::53::53:
geldimmmmmmm :))
Kızlaaarr ben geldim :))) Dünden beri girmemiştim bissürü sayfa olmuş :)) Güzel haberler var mı bugün ;) Ben akşam üstü doktora tekrar gitcem detaylı görüşmek için... Neyse durum tedavimi yapalım ki bebişimi bekletmeyim değil mi ;)
evet cnm hemen yaptır ki beklemesin bebeiş :))

haftaya salı...

yaaaaa varya okadar çok istiyorum ki listemdeki herkezin yanını ''vvveee veee :49::49::49:'' yazmayı :))
selam kızlar nasılsınzz:3: ben doktordan geldm şimdi. yumurtalarım fazla büyümemiş bidahaki ay ilacın dozunu yükseltcek.. ctesi pteside ilişki günü verdi bakalım hayırlısı inşallahh hamiş kalırım pek sanmıyorum ama....:19:
deme öle cnmm hiç belli olmaz :))
tugba sen adet mi oldun nie listede 9 şubatt:44:
çünkü regl oldun ben cnm :(((

tabikide yazarım siz yeterki :49: diyin :))

geldimmmmmmm :))

evet cnm hemen yaptır ki beklemesin bebeiş :))

yaaaaa varya okadar çok istiyorum ki listemdeki herkezin yanını ''vvveee veee :49::49::49:'' yazmayı :))

deme öle cnmm hiç belli olmaz :))

çünkü regl oldun ben cnm :(((

tabikide yazarım siz yeterki :49: diyin :))

ayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..;) ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık:9::9::9::9: denesemmi bi meraktan çatlıommm...

ayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..;) ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık:9::9::9::9: denesemmi bi meraktan çatlıommm...

bidaaki ayda bizim hamile haberimizi yazcaz ozaman:)) inşallahhh... seray yap bence varmış evde negatif çıkarsa fazla ümitlenmezsn daha kolay beklersin gününü pozitif çıkarsadaaa:21::21:

cuma sabahı yapcam hülyacım çatlıom meraktan aslında yapsammı ki bi akşam evde iki tane çıbık test var :D çıkmaz zaten ama merak işte..

aynen yaa ben de nerdeyse dün kendimi tutamayıp yapcaktım ya çok zor beklemek..:(Valla gün yaklaştıkça hüsrana uğramaktanda korkuyorum..eşim deseen ayrı bi olay ne zaman lavoboya gitsem ne oldu hastalanddınmı diyip duruyo garibim..:(

Back
X