- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #2.081
şimdide benn gidiyorum yemegee :))) 1 saat sonra gelcem çok kaynatmayınnnn beni özleyin tamammı ??? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin aramıza sevgisu...inşallah rüyanda gördüklerin gerçek olur...aminnnnnn![]()
hayırlısını diliyorum cnm senin için :)) inşallah hiç bekletmez kuzucun seni :))
şimdide benn gidiyorum yemegee :))) 1 saat sonra gelcem çok kaynatmayınnnn beni özleyin tamammı ???![]()
inşallahh canmm... bişi sorcam cnm sen ilk ayda mı çatlatma iğnesi oldun. bana öle bişi demedii klomen kullanıyorm sadeceseray senin 3 gün sonra dimi ne güzel yaaa
benim 31 gün sürüyor ama 29.gün test yapçam
çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 15.gün oluyor.
haftaya salı...
ayyy tubişş bizede " ve ve hamile" yazsın... :)
seray senin 3 gün sonra dimi ne güzel yaaa
haftaya salı...
evet canım aslında bende bilmiorum düzensiz oldu biraz 17 ekim,13 kasım,14 aralık,14 ocak diye bekliyorum bakalım...cuma günü test yapcam gelmezse kırmızılar...inşallah biz hamiş olalım o hiç beklemez yazar hemencik...demi tubişimmm...![]()
geldimmmmmmm :))afiyet bal şeker olsun yarasın bebeğim...hadi dört gözle bekliom walla seni bakk![]()
evet cnm hemen yaptır ki beklemesin bebeiş :))Kızlaaarr ben geldim :))) Dünden beri girmemiştim bissürü sayfa olmuş :)) Güzel haberler var mı bugünBen akşam üstü doktora tekrar gitcem detaylı görüşmek için... Neyse durum tedavimi yapalım ki bebişimi bekletmeyim değil mi
![]()
yaaaaa varya okadar çok istiyorum ki listemdeki herkezin yanını ''vvveee veeeseray senin 3 gün sonra dimi ne güzel yaaa
haftaya salı...
deme öle cnmm hiç belli olmaz :))selam kızlar nasılsınzzben doktordan geldm şimdi. yumurtalarım fazla büyümemiş bidahaki ay ilacın dozunu yükseltcek.. ctesi pteside ilişki günü verdi bakalım hayırlısı inşallahh hamiş kalırım pek sanmıyorum ama....
![]()
çünkü regl oldun ben cnmtugba sen adet mi oldun nie listede 9 şubatt:44:
evet canım aslında bende bilmiorum düzensiz oldu biraz 17 ekim,13 kasım,14 aralık,14 ocak diye bekliyorum bakalım...cuma günü test yapcam gelmezse kırmızılar...inşallah biz hamiş olalım o hiç beklemez yazar hemencik...demi tubişimmm...![]()
aysuncummm sen nez<amn test yapacaksın?
cuma sabahı yapcam hülyacım çatlıom meraktan aslında yapsammı ki bi akşam evde iki tane çıbık test varçıkmaz zaten ama merak işte..
geldimmmmmmm :))
evet cnm hemen yaptır ki beklemesin bebeiş :))
yaaaaa varya okadar çok istiyorum ki listemdeki herkezin yanını ''vvveee veee'' yazmayı :))
deme öle cnmm hiç belli olmaz :))
çünkü regl oldun ben cnm((
tabikide yazarım siz yeterkidiyin :))
ayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık
denesemmi bi meraktan çatlıommm...
aysuncummm sen nez<amn test yapacaksın?
cuma sabahı yapcam hülyacım çatlıom meraktan aslında yapsammı ki bi akşam evde iki tane çıbık test varçıkmaz zaten ama merak işte..