- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #5.861
kızlarrr benim ağrım artmaya başladı ben ağrı kesicimi içtim yatmaya gidiyorum öpüyorum sizii çokkk güzel haftasonları diliyorummm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona bi çare bulmak lazım iştee...istemesekmi bebek :d istemioz dielim o zaman istemdısı olur belki![]()
kızlarrr benim ağrım artmaya başladı ben ağrı kesicimi içtim yatmaya gidiyorum öpüyorum sizii çokkk güzel haftasonları diliyorummm :))
Off yaaa hadi artık zaman geçmiooo...korkuom zati acı çekecem...![]()
hafta sonu çalışmak berbat birşey,o yüzden zaman geçmek bilmez
ayneennnnnn bişi yapmadık walla boşluktan acelesi olmayan işimi bitirdimm...ne var gelmesek sanki...hayret bişi...bizde terstir zaten...resmi tatillerde işçiler tatil yapar idari personel yapmaz...böle saçma sapan bi iş yeri işte...
tamam cnmmm bende öptüm seniii :))tamam canım bol bol dinlen kafana hiç bişey takma olurmu bende öptüm kuzum kib
cnm biraz dinlenim toparlamam lazım olmaz yanee azcık yatim sonra normal hayata devam :))kendine dikkat et canım.boşver işi,temizliği yat dinlen bence.evde olmanın tadını çıkar
cnmm yaa kıyamammm ağda için dion dimi korkuyom diee :))Off yaaa hadi artık zaman geçmiooo...korkuom zati acı çekecem...![]()
hadi bakalımmm dinlen güzelceee...işi gücüde bırak...kalsın...senden kıymetli değil..buarada benim içinde mümkünmü bilmiom ama gayret edecem..düşünmücem
iyi uykularr...
yinede şükret.daha beteri var.ben![]()
tamam cnmmm bende öptüm seniii :))
cnm biraz dinlenim toparlamam lazım olmaz yanee azcık yatim sonra normal hayata devam :))
cnmm yaa kıyamammm ağda için dion dimi korkuyom diee :))
tamam cnmmm azcık dinlemim sonra düşünürüz işi gücüü :)) görüşürüzz cnm kaçtım bennnn
şükrediorum tabi ...sen ne iş yapıosun cnmm..
bir alışveriş mağazasında hem kasa hemde muhasebeye bakıyorum.sabah 9 akşam 8 cıkış.çok yorucu ve hafta sonları da çalışıyorum.zor bir yer malesef.bi işin olsa 10 dk izin vermezler.ama saatlerce fazla çalışsan hayır demezler.kıyasla kendinle![]()
tabi benle kıyaslayınca senin daha zormuşşş...hafta tatilin falan yokmu peki? dediğin çok doğru fazla çalışsan bişe demezler ama izin alacak olsan birsürü soru sorarlar ...zar zor işkenceyle alırsın...
ben çıkıyorum kızlarrrr...iyi hafta sonları hepinize...öpüyorummm...pazartesi görüşürüzzz![]()