- Konu Sahibi Whiteandblue
-
canim simdi bole degil indi sislik gaz varmis heeeeebenimde böyle olurdu ilk oğlumda akşam olunca 6 aylık gibi . ama ben zaten çok çanbuk kilo almıştım 3 aylıkken hamilelik giyiyordum....
ben 6+2 de helm kesyi hem bebisin alb atisini gordum canim senin kac haftalikti keseyi gordugundearkadaşlar ben yeni üye oldum sat 13 mayıs keseyi gördük bebişi göremedik henüz sizde öylemiydi daha önce boş gebelik yaşamıştım korkuyoruym yazarmısınız ne zaman gördüğünüzü birde karındanmı bakıldı size?
amaninn ikiz olabulumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuuuuu dra dedim arkasina flan bak ikiz olmasin yuzume bakti valla dygbl gibi arkadan cikmasin biraz gobegim vardi zaten bide bole olunca samanlik seyran oldukıssss seniinn bayaa bebişş belli olmusssssss
cok tatliiiiiiii
amaninn ikiz olabulumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuuuuu dra dedim arkasina flan bak ikiz olmasin yuzume bakti valla dygbl gibi arkadan cikmasin biraz gobegim vardi zaten bide bole olunca samanlik seyran oldu
supersiniz masalahhhhh cikmis cikmis ne guzellll
cok tatliiiiiiii
ayyyy kıyamamm bakk o da göstermiş kendinii..kızzz o pant sıkıo mu karnınıı öle geldi bana giymee sıkıosaa
Yok tatlım etek o hic sıkmıyo hatta en rahatı bu diyebilirim
danteller oldugu icin ustunde oyle cıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?