2012 Şubat Anneleri Göbekleri içinde MELEKLERİ

Merhaba arkadaşlar, ben de 10 hafta+ 5 günlük hamileyimmm... çok heycanlıyım, haftaya 2'li teste giricezz :18:
bu arada ben sizin fotoğraflarınızı göremiyorumm..

aksam oluunca bole sisiyos deyzesiiiiii

walla çok şaşırdım benim daha hiç belli değil ben 55 kilo ile hamile kaldım,ama hiç kilo almadım gib geliyor ki
almadım da ,tombiş seni cinsiyeti belli mi peki erkek çabuk belli olurmuş diyorlar bende salı günü gideceğim kontrole hayırlı haberler alırım inş...

maşallah allahım esirgesin kuzunuu

alla,ben kimsye söylemedim çıkmasında zaten şimdilik:)malum nazara gelmeyelim dedik dost var düşman var :) şaka bir yana kayınvalidemler hiç beklemiyorlar eminim bu durumu nasıl tepki verecekler bilmiyorum pekte sevmiyorum zaten inş.sinirimi bozmazz tek isteğim bu...

n zannedip onlarayorum yazmıyorum ne diyor bu demişlerdir hee:) meğerse göbiş sana aitmiş sonrada kimse bana yorum yazmıyor diye bekliyorummm ben pek bu siteden anlamıyorum kızlar anlamışsınızdır geç oldu biraz ama sonunda anladım

Kızlar 10+6 haftalık gobusumuz =)
Karnım ac bi de yaaa

Uploaded with ImageShack.us

alin size göbek mi gazmi bende anlamis degilim heee
5haftalik 5 gunluk bir göbek resmi

meraba maşallah arkadaşım gerçekten kocaman bu şimdiden böyleyse :) allah yardımcın olsun bende 13 haftalık ama seninkine göre daha minnacık ikiz ihtimali yüksek ama beklemen lazım daha ben 6 haftalıkken kana geçirmiştim dr ultrasonda görmüşte tek kese diye ama allaha şükür atlattım hala evde dinleniyorum işide bıraktım neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bu arada listene nasıl kayıt yapıcam şu doğum haftası olan çizelgene ?

biz turkish women lar biraz göbişli olduğumuz için üstüne gaz yemek falan da eklennince baya bi büyük karın çıkıyor ortaya....
maşallah....ben 3 aylıkım göbeğimi saklamaya çalışıyorum "erken daha bu ne göbek" demesinler diye....
çekiniyorum biraz....içerdeki bebek 35-40 mm arasında..ölçüyorum minicik....e bu göbek????

5 haftalık göbeği görünce şok oldum....41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…