2012 Şubat Anneleri

karakt sen niye hala öğrenemedin kızz

ayy sorma anası gibi inatçı çıktı geçen hafta cuma günü doktr erkek dedi
sonra kız da olabilir bacaklarını açtıramadı birtürlü
bugün öğleden sonra 3 lü test sonucunu alcam ve tekrar cinsiyetine bakcaz
hadi cinsiyeti geçtim bugünde test güzel çıkar inşallah 4 gündür aklımdan çıkmıyo:95::95::95:

inşallah canım kaçta gideceksin doktora

günaydın kızlar,

ayşebahar burdayım bekliyorum

odaların hepsi çok güzel ama ne yazıkki ben de tam bir oda yapamayacağım. inşallah 2 yıl sonra memlekete tayinimiz çıkarsa kendi evimizde odamızı güzel güzel hazırlarız. ben bu heyecanı yaşayamayacağım için içim buruk biraz. çok kafama takıyorum, herşeyi 4 4lük olsun, en iyisi olsun diyordum ama sonra sağlıkla gelsin de varsın odası olmasın diye avutuyorum kendimi

ben olsam tercihimi 2, veya 4 ten birine kullanırdım

canım hiççç moralini bozma
ben okadar o da yaptım
hep park yatakta yattı bizim odada
yeni yeni kendi odasında yatmaya başladı
ama şimdi çileğin arabalı yataklarından istiyor
daha 3,5 yaşında çocuk düşün yaniii
oyüzden hiç canın sıkılmasın en iyisi oda yapmamak

Oda için erken sanki birazz ben 6,5 aylikken siparişimi vermiştim 1 ay sonra teslim edilmişti ferah ferah hazirlanmistik

teşekkür ederim cnm fikrin için benimde kendi evim değil artık tüm mobilyalar bölünebiliyo die düşünerek heves ettim alıcam giderken sökerim vidalarından koyarım arabaya zor bişi yok artık herşey pratikleşti sağolsunlar kiracıları düşünüyolar artık

Oda için erken sanki birazz ben 6,5 aylikken siparişimi vermiştim 1 ay sonra teslim edilmişti ferah ferah hazirlanmistik

ben sadece fikir ediniyorum cnm annenemiz alcak odasını onu bekliyoruz 2 aya gelicek nasipse o zaman maskoya gidip bakıcaz 6 aylık falan oluyorum o zaman saten gelece kadarda 1 ay geçse anca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…