2012 Şubat Anneleri

evet evet bende ticker istiyorum:46:biri bize anlatsın noluuur:71:
canlar anlatayım arzu ederseniz ama çok karışık isterseniz son adet tarihinizi ve bebeğinizin cisiyetini söyleyin ben hazırlayayım size
kızlar herkese mrb.ya size bişey söylemek istiyorum ben bu sitede aktif yazışmayı beceremiyorum sizin yazdıklarınızı okuyup kalıyorum ne kötü:(kullanma özürlüyüm heralde bir tickerım bilem yok.karatsın cinsiyetini merak ediyroum acaba neydi birde beinmde çok bacak ağrım oluyor sızlıyor böle azelyacığım sen site konusunda daha iyisin sanırım nası olcak bu ticker işi ve aktif yazışma

canım ticker için istersen son adet tarihin ve bebeğin cisiyetini yaz bir tane yapayım size olur mu?

ayşebaharcımm hayırlı olsun oğluşunn yazmıştım ama görmemişsinnn..walla imrenioum sana helal olsun kız kendi ayakları üzerinde duran kendiyle barışık bi bayansınn ya ben bişey sorcamm diğer doğumların nasıldı kolaymıydı bu aralar doğum olayı sardı da beni sen tecrübelisin:49:

Canım demetim görmez olur muyum?
2025. sayfada yazdım sana
Sen görmedin sanırım canım..

Canım öncelikle tekrar teşekkür ederim..
Ben önceki sayfalarda yazdım doğumlarımda yaşadıklarımı
İstersen onları bulup kopyala yapıştıır yapayım...

İlki normal doğum diye başlanıp genel anestezi sezeryan
2. de genel anestezi sezeryan
3. de epiduarl anestezi sezeryan

4. de de inşallah epidural anestezi sezeryan

benim adım tuğba bertuğyu bende çok istedim eşim ben beğenmedim dedi bizde eymen ismine karar verdik

canım benim gözümüz aydın ben çok üzüldüm dün allah biliyo ya dua ettim bol bol melekler korusun sevginizi demişsin ya kırgınlığımı daha farklı yollardan belli etcem die güselim bence uzatma erkekler bir konuyu uzattıkça bokunu çıkarıyolar bişeyi unut gitsin geriye dönüp bakma kökten silemessin belki kırgınlıklarını ama eğer uzatırsanda adamı soğutursun deneyimlerimle konuşuyorum biz ne kadar fedakar olursak erkeklerde o kadar oluyo ben eşime 2 adım geliyorum eşim 4 adım atıyo buna inan bu böyledir ki hakketen çok zor bir eşim var karakter olrak çok kolay mutlu olur ama ama ikna etmek çok zordur önyargılı biri ben başardıysam sizlerde başarırsınız mutluluğun sırrı güler yüz tatlı dil bakın çok sinirlenince hamur işi yapıyorum yemeğe veriyorum kendimi kafamı dağıtıyorum oda olmayacak gibiyse bir kağıda içimi döküp yırtıp atıyorum inanın ben kazandım yine sonuçta bağırıp çağırdım trip attım surat astım kızdım ama bunlar etki etmiyo yine sonuçta üzülen bizler oluyoruz bende böyle yapmaya karar verdim ve %500 başarılı ne ben üzülüyorum nede başkasını üzüyorum içimdekileri döküyorum öfkemden arınıyorum bitiyo gidiyo:49:

kesinlikle çok haklısın söyledıklerının hepsine katılıyorum.konuyu uzatıp zıtlaştıkça haklıyken haksız duruma düşüyorsun.yapılan haksızlık yada yalnış karşısında kırgınlığını belli edip köşeye çekılınce karşı taraftakı daha mahcup oluyor kendını affettırmeye çalışıyokı buda kendını yorup yıpratmadan olucak en güzel şey..allah hiç kımsenın evındekı huzuru bozmasın mutluluğu eksık etmesın.:nazar:

canlar anlatayım arzu ederseniz ama çok karışık isterseniz son adet tarihinizi ve bebeğinizin cisiyetini söyleyin ben hazırlayayım size

canım ticker için istersen son adet tarihin ve bebeğin cisiyetini yaz bir tane yapayım size olur mu?
Ayyyy çok teşekkür edrim:21::21: son adet tarihim 1 mayıs, cinsiyet erkek.......

Evet canım bir şehzadem daha oluyor inşallah...
Amin güzel duaların için..
Şubatta hepimize nasib eylesin Rabbilalemin bu duyguyu inşallah
Bende 4. kez yaşarım inşallah..:1:

maşallah:nazar: minik prensıne gözün aydın olsun :)bende prens annesıyım:49:sağlıkla kucağımızıda alırız ınşallah bebişlerimizi:nazar:

AYŞEBAHAR BEN ŞİŞKOYUM KIZ NASIL YİCEN BENİİİİİ :1::1:
ya ben hala cinsiyetini öğrenemedim
bu haftasonu gidicem doktora yine demir testi istedi off yaa
her gittiğimde de 65 lira muayne ücreti ohhhh

Canım demetim görmez olur muyum?
2025. sayfada yazdım sana
Sen görmedin sanırım canım..

Canım öncelikle tekrar teşekkür ederim..
Ben önceki sayfalarda yazdım doğumlarımda yaşadıklarımı
İstersen onları bulup kopyala yapıştıır yapayım...

İlki normal doğum diye başlanıp genel anestezi sezeryan
2. de genel anestezi sezeryan
3. de epiduarl anestezi sezeryan

4. de de inşallah epidural anestezi sezeryan

cnm benimm inş hepimizin doğumu kolay geçer..benim ilk gebeliğim olduğu için heyecanlıyımm tek korkumda günümden erken doğurursam annemin yetişememesi annem ankarada ben samsundayımm burda da kimsem yok eşimden başkaa rabbim hepimize yardım eder inş

Kimse ozlememis beni ve oglumu kustum kızlar :59:

Bir tek aysebahar yazdı bana cevap :43:

hoşgeldinn cnm benimm nie özlemeyelim özledik tabii mesela kızımla ben:16:

Evet canım cinsiyeti erkek...
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin..

Benim yaşım 29
Üniversitede öğretim görevilisiyim..sende milli eğitimdesin sanırımm

Evet mem deyim..
İstanbulda mısın?
Ben sana Eskişehir yada Antalya diyesim geliyor ama..
:40:Bu hislerim hep böyle benim..:37:
Kendi şehrimden birini bulamadım ya:69:
Amin inşallah...
En kısa zamanda...
Şubat gelsin artık..
İlk kez kışın bebeğim olacak...:34:

İnsallah ben de senin gibi cesaret edebilir ve 3-4 cocuk yapabilirim =)

Cok ozeniyorum senin bu halini. Tabi esin en buyuk yardımcın. İnsallah benim esim de degisir cocuk dogduktan sonra da ben de cesaret eder 3-4 tane yaparım Allah izin verirse (=

Senin yaşında evlenseydim
Kesin 6 olurdu benim veledler..
:65::65::65:

İnşallah canım senin de olur 3-4-5-6:69::69:
Eşim gerçekten benim hayatım...
Kurtarıcım herşeyim..
Yemeğimi yapar...
Temzilikte yardım eder..
Çocukları o yıkar..
Ay bana bi iş kalmadı...:66::66:
Utandım valla:78::78:

Kızlar arada bazı arkadaşların yazdıklarını kaçırıyorum, atlıyorum, cevap verememiş oluyorum.
Nolur kimse kırılmasın, küsmesin. Çeviri yetiştirmeye çalışıyorum dünden beri.En geç yarın sabah teslim etmem lazım da :31:

AYŞEBAHAR BEN ŞİŞKOYUM KIZ NASIL YİCEN BENİİİİİ :1::1:
ya ben hala cinsiyetini öğrenemedim
bu haftasonu gidicem doktora yine demir testi istedi off yaa
her gittiğimde de 65 lira muayne ücreti ohhhh

bende her gittiğimde 120 YTL para veriyorum offf yaa...........

Valla klima benimde kabusum oldu.HEnüz de tam olarak geçmiş değil.
Yazık yav bebeklere, onlar da gaz sancısı çekerler ya anlıyorum şimdi neden ağlıyorlar :))

ben ağladıysam zavallı minikler nasıl ağlamasın kı :)ah ya kıyamam ben onlara.kendımı toparlar toparlamaz bebeğin gazı nasıl çıkarılır dıye nete baktım öğrendim.bebeğimin o acıyı yaşamasına ızın vermıycem mumkun olduğunca :)

Kızlar arada bazı arkadaşların yazdıklarını kaçırıyorum, atlıyorum, cevap verememiş oluyorum.
Nolur kimse kırılmasın, küsmesin. Çeviri yetiştirmeye çalışıyorum dünden beri.En geç yarın sabah teslim etmem lazım da :31:

canım ya ben seni ovulasyon toğinden tanıyorum yoksa yanlışmı hatırlıyorum..Herşeye yaptığın mantıklı açıklamalar çok hoşuma giderdi..

Back
X