2012 Şubat Anneleri

Ay yok bebegım, benım dalgınlıgıma gelmıstır.
Duzenlerken bende dedım bu da ne?
Sımdı bır tane ama dımı?
Pekı dogru mu?

yok tatlımm 3 sayfa önceki cizelgede 2 ecrin gördüm yine:1::1::1: bide benim sat 5 mayıs. sehir izmir. beklenen dogum tarihi 2 subat. isim içinn düsüncelerdeyiz:69:

Gozun aydın canım, gittin mi sen doktora ogrendin mi cinsiyetini kesin olarak

yok tatlım 23 ünde gidicem. kesinlesmedi ama kadın cıkıntıyı gösterdi altında tek cizgi var bence kız gibi dedi ya o bekle desede simdi kıza alısmaya calısıyorum. testisler düsmüş olurdu heralde 16+2 de. gerci bazılarında 24. haftaya kadar sürüyomus nette okudum ama ne bileyim. bırak hala ogluma bişi olmus gibi geliyo:27::27::27::27: magazalara giriyorum cıkıyorum hala erkek kıyafetlerine bakarken buluyorum kendimi sonra kendime geliyorum bi anda ara renklere kıza dogru geciyrum:1::1::1::1: ilk defa rüyam beni yanılttı düsün ne kadar sartlanmısım erkege:60::60::60:

Son düzenleme:
kızlar ben geldiim :3::3::3:
testimiz güzel çıktı sorun yok :nazar:
veeeee

benimde bir KIZIM oluyoo:62::62::62::62::62:

canım tabloya benim cinsiyeti yazabilirsin artık oh be sonunda

17 şubat doğum tarihi
adı:buğlem-su olcak inşallah

Tebrık ederım sekerım.
Kızlar erkeklerı gecmeye karar mı verdı ne.

ınsallah hayırlı bır evlat olur canım benım.

Adı da pek guzelmıs.

Bende Elıf Naz mı, Elıf Su mu olsun karar veremedım.
Annem Su dıyor, esım Naz.

Sızce?

[ı]tebrık ederım sekerım.

Adı da pek guzelmıs.

Bende elıf naz mı, elıf su mu olsun karar veremedım.
Annem su dıyor, esım naz.

Sızce?
[/ı]

tebrikler cnm benimkide kız:16::16::16:şükürler olsun onları veren rabbimize...

veeeee

17 şubat doğum tarihi

gözünaydın hayırlı olsun:nazar:sağlıklı doğumlar inşallah :)

yok tatlımm 3 sayfa önceki cizelgede 2 ecrin gördüm yine:1::1::1: bide benim sat 5 mayıs. sehir izmir. beklenen dogum tarihi 2 subat. isim içinn düsüncelerdeyiz:69:

Uff ben tabloyu mu karıstırdım yoksa?
Kasapyelızı de bulamadım.
Belkıde hıc eklemedım ):

Dıger ecrın kımse cıksın ortaya.
Yoksa silerim alimAllah...:47:

sağol cnm bende 4 ile 5 arasındayım ama bakalım

ahh be güselim bi takip etsen yazılanları 8 sayfa önce daha tablonu yazıp gönderdim ama neyse sorun değil çizelgene benim yazdıklarımı bulup bakabilirsin tabi yazdıklarımı görebiliyormusun bilmiyorum ama bir arkadaşa daha yaptım oda farketmedi canınınz sağolsun napalımmmm

ya çok özürr gerçekten valla ne bilim ben yetişemiyorum ilgin içi çok sağol ama.oda takımıları çok güzel bu arada 1 ile 4 daha güzel .çok mutlu oldum ya tickerım oluncaa

ayyyyy ayse baharın da oglu oluyomussssss:nazar::nazar::nazar: bütün gün uyuyunca kacırdım hepsini:1::1: allahımm gönlüne göre vermiş cnmm sag salim kucagına da alırsın insallah. rabbim korusun hepimizin meleklerini..:16::16::16::16::16::16: cok erkek isteyen bi arkadas vardı isim özürlü ben hatırlamıyorum. o ne oldu acaba. kız deyince aglamıstı ya. sonradan degiştimi acep onunki de? benimkı kızz seninki erkek olsun diye dua ettiydim ona nasılsa ilk bebk diye. cok merak ettim bak:1:

Son düzenleme:
veeeee

17 şubat doğum tarihi

hayırlı olsun kızın ....
ELEFERA onunkini eklerken benimkini de ekle lütfen.
mycupcake nin oğlu oluyor...

Tebrık ederım sekerım.

Adı da pek guzelmıs.

Bende Elıf Naz mı, Elıf Su mu olsun karar veremedım.
Annem Su dıyor, esım Naz.

Sızce?

canım benim şu yorumu yapabilirim en yakın arkım anaokulu öğretmeni naz çocuklara enerji verir ve birazda cadılık ama su çocuklara asillik ve durgunluk veriyormuş çok zeki olurlar haberin olsun bana kalırsa Elif Su koy

yok tatlım 23 ünde gidicem. kesinlesmedi ama kadın cıkıntıyı gösterdi altında tek cizgi var bence kız gibi dedi ya o bekle desede simdi kıza alısmaya calısıyorum. testisler düsmüş olurdu heralde 16+2 de. gerci bazılarında 24. haftaya kadar sürüyomus nette okudum ama ne bileyim. bırak hala ogluma bişi olmus gibi geliyo:27::27::27::27: magazalara giriyorum cıkıyorum hala erkek kıyafetlerine bakarken buluyorum kendimi sonra kendime geliyorum bi anda ara renklere kıza dogru geciyrum:1::1::1::1: ilk defa rüyam beni yanılttı düsün ne kadar sartlanmısım erkege:60::60::60:

canım bende izmirde yaşıyorum.listede hep istanbullu vardı bende sadece izmirden ben varım sanıyordum.izmirin neresındesın?

Gerçekten var birşey gibi görünüyor ,ama kimdir nedir ?Çöp dökmeye gıdıp de yarım saat onunla görusebılıyorsa komsularından falan mı şüphelensen ?

cep telefonuyla rahat rahat konuşurum die çıkmıştır muhtemelen...hıımmm gıcık adam...
kusura bakma bi de sen ağladın die neden ağlıyosun demiş ya...sinir oldum sinir....

bblau eşinin hareketleri geldi bir an gözümün önüne
çok hoş ya allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benimde eşim ilk 3 ay doğru düzgün tepki vermedi
niye böyle yapıyorsun yoksa bebeği istemiyormusun dediğimde
çok yakın bir arkadaşımız 2 kere düşük yapmıştı 3. de ise bebeği doğduktan
sonra 1 hafta yaşamıştı ondan çok etkilenmiştik
ya bebeğimize birşey olursa ya nazar değerse diye sevinmeye korkuyorum demişti
belli etmiyolar ama çok hassaslar

Amin canım cümlemize Rabbim sağlıkla kucağa almak nasip eylesin…Erkekler de duygusallar ama belli edemiyorlar sanırım, toplum onlara öyle dayatmış işte…

Çok dadlu kocişin var..
Çok duygusal...
Rabbim yaşatmasın tekrar bblau...

Amin canım benim, kimselere yaşatmasın Rabbim…

Kızlar HEPİNİZİ cok seviyorummmmm :16: :16: :16:

Biz de seni seviyoruz minik fındık :69:

canım ben ramazanın ilk haftası tatie gitmiştim bilmem hatırlarmısınız.akşam 11 gibi kızlarımın uykusu geldi odaya gidelim dedim siz gidin ben birazdan gelirim dedi.ben de odaya gidip uyudum .ertesi gün yine aynısı bu sefer beni şeytan dürttü saat1:30 gibi ben bunu cepten aradım meşgul çaldı.sonra beni aradı hadi gel artık dedim tamam dedi.gelince lavobaya girdi ben de tlf.baktım enson akşam 20:30 da bi arkadaşını aramış görünüyor .yani konuştuğu numarayı silmiş.gece bişey demedim sabah neden sildin numarayı dedim ilk önce ne konuşması falan dedi.sonra şubaden bi arkadaşdı dedi.gece gece ne konuşuyodunuz falan dedim .ve niye sildin??yanlışlıkla sildim dedi.inanmadım kavga ettik ama kızlar her an yanımızda olduğu için çok da cıngar çıkaramadım.yine hep inkar etti yanlışlıkla sildim diye.

geldikten sonra da ne zaman arasam meşgul hep kızdım kimle konuşuyosun diye aliyle veliyle diye beni oyaladı.kapıya çöp atmaya çıktı ben soda alsana diye aradım meşgul çaldı.gece ben yatarım bu bilgisayarın başında oturur.en son 5 gün önce ben bu hafta arkadaşlarla geceleyecem dedi.kesinlikle olmaz dedim birbirimize girdik.3-4 gün önce 2 sokak ötemizde oturan abisini eve bırakmak için dışarı çıktı .sonra aradı ben arkadaşlarımı gördüm takılacam geç kalacam diye.o kadar bağırdım hayır diye yine yarım saat sonra geldi.gelince de ağladım nolur bana bunu yapma bak tatildeki olaydan sonra ben sana olan güüvenimi kaybettim çok acı çekiyorum diye .bana sarıoldı ben seni çok seviyorum saçmalama falan diye.

pazartesiden sonra ne oldu......ben işe gittim aradan 10 dk geçti ayfer kocan gelmiş dışarıda dediler. herkesin içinde tavır yapamadım bi çay içti gitti.ben daha sonra karnıma kramplar girdi dr gittim .dr giderkende kızlarımı anneme bıraktım .beni aradı açmadım kızımı aramış o da annem rahatsızlandı deyince benden önce dr gitmiş.gittiğimde kapıda bekliyordu.bebek rahim ağzına inmiş dr düşük tehlikesi var dedi 1 hafta rapor verdi.ben hiç onunla konuşmadan kendi arabama bindim.anneme geldim kızlarımıda aldım bi arkadaşın oğlunun sünneti vardı oraya gittim.sünetten çıktım kapıda bekliyor.eve gel dedi.düşündüm düşündüm gece gece nereye gideyim eve geldim.yine aynı şeyleri tekrar ediyor.ona güvenmemişimde çok kızmış.değdi mi peki ne olursun gösterseydin dedim.pişmanım keşke gösterseydim diyo.ben onunla konuşmuyorum dün ailesini çağırdım gelin konuşmak istiyorum diye.gerizekalılar geldiler ben hamileyim diye kendimi salmışım makyaj yapmıyormuşum saçımı boyatmıyormuşum erkekler bundan sıkılırmış birazda hatayı kendimde aramalıymışım falan gibi saçmaladılar.baktım karşımdakilerden bi fayda yok doğrudur dedim mutfağa gitttim.onlarda oğullarıyla gayet mutlu çaylarını içtiler giderkende birbirinizi üzmeyin haaa diye de akıl verdiler.

bütün gece uyumadım ağladım namaz kıldım dua ettim.sabah gelmiş utanmadan noldu bişey mi var niye ağlıyosun diyo:)işe gidiyorum bu arada raporu kullanmadım evde bu öküzü göreceğime işe giderim.tabi herkes bana acıyan gözlerle bakıyor.vah yazık babası öldü de kızcağız sıyırdı diye.beni acıma bile yandırmadı allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.

Canım evet gerçekten eşinin hareketleri çok şüpheli…Zaten bunca konuşmada, eğer sen makul bir taraf görseydin işiyle alakalı filan der takmazdın kafana…
Biz hüsnü niyet beslemekle mükellefiz ama eğer böyle bir şey varsa Allah ıslah etsin onu…
Ailesine de ayrıca kıl kaptım. Herhalde hamile kadının çektiği eziyetten, yapması-yapmaması gerekenden haberleri yok.
Ama evli adamlara takılan, askıntı olan kadınlara da ben inanamıyorum. Yazık çok yazık.
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun peki?

arkadaşlar ben dün bı programın sağlıkla ılgılı bölümünde doktordan biberonlarla ilgili bı konu dinledım.plastık bıberonların avrupada yasaklandığını turkıyede de hazıranda yururluğe gırdığını fakat yaygınlaşmasının uzun sureceğini söyledı.bebeklerımız için cam bıberon kullanmamız gerektiğini belirtti.doğrusu ben plastıklerın sağlıksız olduğunu fakat kalıtelı bı bıberon alırsam kullanabıleceğimi sanıyordum yanı zararın kalıteden kaynaklandığını sanıyordum öyle değilmiş.emınım sızlerde bılıyorsunuzdur bende tekrar paylaşmak istedim :)

Peki acaba %0 BPA olanlar da mı zararlı acaba?

veeeee

17 şubat doğum tarihi

Canım gözün aydın, ismi de maşallah çok güzelmiş :nazar:
Kızlar çoğaldı :69:
Testlerine de çok sevindim.

Gerçekten var birşey gibi görünüyor ,ama kimdir nedir ?Çöp dökmeye gıdıp de yarım saat onunla görusebılıyorsa komsularından falan mı şüphelensen ?

tatlım zaten kuruntu yapmıss bide takip mi etcek? normalin dısındaymıs hareketleri ama hemen de yaftalamak olmaz belki de haketten bi acıklması vardır yada bişi yoktur. bu dönem bunu sorgulamak için dgru degil. bence biraz sessiz kalıpp esinin hareketlerini izlesin

tatlım zaten kuruntu yapmıss bide takip mi etcek? normalin dısındaymıs hareketleri ama hemen de yaftalamak olmaz belki de haketten bi acıklması vardır yada bişi yoktur. bu dönem bunu sorgulamak için dgru degil. bence biraz sessiz kalıpp esinin hareketlerini izlesin

Kızları olup erkek isteyende adeseydi yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:
Back
X