2012 Şubat Anneleri

canım mesajın gelebilmesi için turkcellden bebeğim uygulamasıydı galiba
onu yapıyorsun

ee ben çok yedim ilk zamanlar hurma hemde hergün 2-3 tane yiyodum
yememek mi gerekiyomuş :26:

hurma neden son aylarda yenmiyor ramazanda bende yedim ama ilk aylarda bişey olmaz olmadı çok şükür....herşeye karşıda panik olmayın..eskilerde böyle bilgilermi? vardı..tosun gibi bebekler doğardı ne gaz varmış ne bişey...:34:

aanladım cnm. biz dört gözle cıkıntıdn klistoris mi oluscak testis mi düscek diye bekledigimizden merak uyandırdın bende:1::1::1: bizimde 16+2 ydi ama sise kapagına fıstık dikmiş gibi bi cıkıntı vardı. ama testis yoktu:26: 1 hafta sonra görcezz bakalım nelerr degişmiş orda:27::27::27::27::27::27:

Ben henuz kendımı tam anlamı ıle adapte edemedım kız anası olacagıma.
Hele bır daha gıdelım, netlessın durum yazarım.

ınsallah senın ıcınde hayırlısı olur canım.
Bır an once netlesse de, saldırsak magazalara dimi ama.

Azelyam ya ne oldu sana?
Ben konuyu kacırdım, neyın var?

şişe kapağına fıstık nasıl benzetmeydi öyle:60: erkek o zaman kesin..:60:

yaa bayaa yarım lt likk siselerin mavi kapakları varya .. onu koymuslarr oraya üstüne de fıstık dikmişler:1::1::1::1: doktor kız dedi ama . emin misiniz deyince de yani cıkıntı var ama sanki pipi kadar büyük degil dedi. bende acaba pipi olması için ne kadar büyük olmalı diyemedim.testis de yok klistoris de yok. sen bekle biraz bana kız gibi geldi dedi. altında tek cizgi var dedi ne demekse. bırak onu da ben bunu herkese böle anlatıyorum ya esim dedi ki gecen anlatma söyle her yerde cocuk erkek olsa ilerde pipisi hala kücük mü diye sorcaklar rezil ettin cocugu didi:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Açıkçası hiç aklıma gelmemişti, değiştirmedim de..:26:

canım ben bugün buyuk bı markete gıdıp butun şampuanlara bakmayı düşünüyorum son olarak bıde eczaneye uğrarım :)zaten şampuanımda bıtmişti böylede bişey öğrendım sağlıklı bişey almaya çalışıcam.:)

Azelyam ya ne oldu sana?

Canım sağol sorduğun için,
Ben sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim, bugün sonuçlar çıktı, tiroid düşük, sarılık oldun mu, idrar yolu enfeksiyonu var vs. birçok şey dediler..Canım sıkıldı benimde.Kendi doktorum sağlık ocağının testlerini yorumlamadı, yarın beni yanına çağırdı kendi hastanesinde yaptıracak testleri..Umarım kötü birşey çıkmaz.Bebeğimi etkilemesinde bana ne olursa olsun :59:

Azelyam ya ne oldu sana?

bende ortadayım su an. zaten cenaze araya girince ilk alısveriş hevesim orda kaldıydı. tam niyetine girdim bugünn netlesiyorr hemen gidipp don alıyoruzz donansın diye dedim. o gün kız dedi doktor:53::53::53: simdi tam kıza adapte olmaya calısırken benim doktor erkekk derse düsüpp bayılırımm:37::37::37: amaa alısverişş yaptıkca kendime de gelirimmmm:62::62::62::62::62::62::62:

canım mesajın gelebilmesi için turkcellden bebeğim uygulamasıydı galiba
onu yapıyorsun

ee ben çok yedim ilk zamanlar hurma hemde hergün 2-3 tane yiyodum
yememek mi gerekiyomuş :26:

Bır yerde okumustum.
Sımdı arıyorum yazıyı, bulamıyorum.
Aksıne faydalarından bahsedıyor hep.
Sız en ıyısı benım yazımı unutun da, kafanız karısmasın.

Selam kızlar...
Onca alıntı yaptım yine çıkmadı....
İlk yazışımda alıntılayamıyorum hep...

Siz neler kaynattınız bakalım?
Bugünün konusu ne?

Ben sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim, bugün sonuçlar çıktı, tiroid düşük, sarılık oldun mu, idrar yolu enfeksiyonu var vs. birçok şey dediler..Canım sıkıldı benimde.Kendi doktorum sağlık ocağının testlerini yorumlamadı, yarın beni yanına çağırdı kendi hastanesinde yaptıracak testleri..Umarım kötü birşey çıkmaz.Bebeğimi etkilemesinde bana ne olursa olsun :59:

Moralini bozma canım ya.
Bak bana bir de şey demişlerdi, testi yapan makinadan makinaya da değişiyormuş çıkan değerler.
Mesela aynı hafta içinde devlet hastanesinin lab.ındaki makina tsh'ımı 3 okurken, üniversite hastanesininki 1,8 okudu.

yaa bayaa yarım lt likk siselerin mavi kapakları varya .. onu koymuslarr oraya üstüne de fıstık dikmişler:1::1::1::1: doktor kız dedi ama . emin misiniz deyince de yani cıkıntı var ama sanki pipi kadar büyük degil dedi. bende acaba pipi olması için ne kadar büyük olmalı diyemedim.testis de yok klistoris de yok. sen bekle biraz bana kız gibi geldi dedi. altında tek cizgi var dedi ne demekse. bırak onu da ben bunu herkese böle anlatıyorum ya esim dedi ki gecen anlatma söyle her yerde cocuk erkek olsa ilerde pipisi hala kücük mü diye sorcaklar rezil ettin cocugu didi:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

gözlerimin yaşıyla güldüm allah iyiliğini vermesin kız senin bazı dokorlar göremiyolar yada ayırt edemiyolar anlamadım gitti ben 2 farklı doktordan aynı şeyi duyunca rahatladım daha çok küçüktü 12+3 ken direk erkek mi dedim evet bak testisleri aha buda pipisi dedi biz kesin olmayan şeyi söylemeyiz kimseyi yanılmaya hakkımız yok dedi ama herzaman tıbta %1 yanılma payı vardır dedi ama burda işte görünüyo bariz dedi bende saldırdım mağazalara ama benim içime hep doğuyodu eşimde hamile olduğumu duyduğundan beri oğlum die seviyo kızıyodum kız olursa görürsün die demekki hissetmişiz

Selam kızlar...

Bugünün konusu ne?

Hoşgeldin julia robetsım :70: Bugüün mühim konusu bebeğimiz bizim kulaklıktan dinlediğimiz müziği duyar mı sorusuydu :) Net bir sonuca varamadık.

Selam kızlar...

Bugünün konusu ne?

Selam canım,naber?
Bugün özel bi konu yok, fazla takılan da yok sanırım…
Öyle derden tepeden, maydonozdan hurmadan filan konuşuyoruz :)

Merak etme canım benım, hıc bırseycık olmaz.
Ne sana ne de bebegıne, Rabbım ıkınıze de korur.
Enfeksıyon cok da korkulacak bırsey degıl zaten.
Bak, bendede az mıktarda varmıs.
Ama doktorum korkulacak bırsey olmadıgını, bebegıme su asamada zarar vermeyecegını soyledı.
ılacımı aldım, artık bol bol su ıcmeye de gayret edıyorum, ınsallah gececek.
Tiroıdım benımde dusuk, bunun ıcınde ılac kullandım.
Sımdı ılacım bıttı, bır daha sormadım doktoruma, alacak mıyım dıye.
Bunlar gebelıkte olası durumlar.
Ama ınsallah bebegımıze zarar verecek turden degıller, en azından oyle dıyor doktorum.
Sende ıcını ferah tut, yarın hersey ıyı olacak.

Son düzenleme:
Moralini bozma canım ya.
Bak bana bir de şey demişlerdi, testi yapan makinadan makinaya da değişiyormuş çıkan değerler.
Mesela aynı hafta içinde devlet hastanesinin lab.ındaki makina tsh'ımı 3 okurken, üniversite hastanesininki 1,8 okudu.

İnşallah canım ya, mutlaka tedavisi de vardır birşey olsa da diye avutuyorum kendimi..

Merak etme canım benım, hıc bırseycık olmaz.
Ne sana ne de bebegıne, Rabbım ıkınıze de korur.
Enfeksıyon cok da korkulacak bırsey degıl zaten.
Bak, bendede az mıktarda varmıs, bakterılerım bıle var...
Ama doktorum korkulacak bırsey olmadıgını, bebegıme su asamada zarar vermeyecegını soyledı.
ılacımı aldım, artık bol bol su ıcmeye de gayret edıyorum, ınsallah gececek.
Tiroıdım benımde dusuk, bunun ıcınde ılac kullandım.
Sımdı ılacım bıttı, bır daha sormadım doktoruma, alacak mıyım dıye.
Bunlar gebelıkte olası durumlar.
Ama ınsallah bebegımıze zarar verecek turden degıller, en azından oyle dıyor doktorum.
Sende ıcını ferah tut, yarın hersey ıyı olacak.

:70::70: ayy kızlar vallaha iyi ki varsınız ya, zaten bazılarınızın yeri ayrı bende...Umarım o yeri ayrı olanlara yerlerinin ayrı olduklarını hissettirebilmişimdir :1: Tekerleme gibi olsa da anladınız :34:

eşinde neleri düşünüyor o zamana bakalım kk olurmu? neler değişir neler.. çizgi demek hani kızda oluyorya ara çizgi onumu? gördü acaba..benim doktorumda ilk bişey anlamadı kız dedi bir hafta burda kız diye sevdim ama sonra pipiyi gördüm ama kesin anlamadan bişey alma..bi kere daha gidersin..hayırlısı hangisi ise o olsun...yoksa ben kızım olsun çok istedim hatta o gün çöküntüye uğradım ama demekki dedim hayırlısı erkekmiş...ya evladım hiç olasaydı dedim kızdım kendime sonra..şimdi iyikide erkek diyorum..en azından gece evde ekmek bitse gönderirim rahat dışarı..malum burası türkiye...burası ist..tabi babasıylada kanki olur inş ...:9:

azelyacım hemen moralini bozma bak göreceksin herşey normal çıkacak
hem sen şimdiden panik yapıp kendini üzünce bebeğinde üzülecek
onu da düşün anneciği mutlu olsun ister o da dimi
Allahın izniyle sonuçların temiz çıkacak ben inanıyorum

Back
X