Gunaydın hanımlar. İnsallah iyisinizdir.
Haftasonu giremedim malesef internete. Evde bir yalnız kalamadım ki!
C.tesi gorumcem bizdeydi. Pazar da kaynanam koyden geldi butun sulale bizdeydi!
Dun esimle kavga ettim gene doktor yuzune.
100 tl ayırmıstım doktora giderim bunu orda kullanırım diye. Dun esime yarın doktora gidicem ben dedim para yok dedi ben de 100 tl var bende dedim
Benim cebimde para yok sen 100 tl saklıyosun benden dedi gırgıra vurdu orda.
Sonra aksam herkes gittikten sonra esim kaynanamın yanında "o 100 tl yi babama ver de faturaları yatırsın, evde para yok!" demez mi

Benim cinlerim tepeme cıktı sesimi cıkartamadım o an kitlendim kaldım! Gece yataga girdik basladım soylenmeye.
" ben seninle her ay doktor yuzune kavga etmek zorunda mıyım" diye. Bana ne dese begenirsiniz?
Agrım sızım bir sıkıntım olmadıgı surece doguma kadar gitmeme gerek yokmus! Dondum kaldım resmen.
"Sen geri kafalı mısın?" dedim diye bir de ustune dayak yiyordum nerdeyse.. Dondu gotunu zıbardı yattı ben de biraz galadıktan sonra bir oraya bir buraya done done uyumusum..
Sabah ise giderken kaldırdı beni. Kapıda "Bugun doktora gidicem haberin olsun!" dedim. "Git Yeliz, nereye gidiyorsan git" dedi. Opmeden mi gidiyorsun dedim yok opmuyorum dedi cekti gitti..
Simdi ölür müsünüz? Öldürür müsünüz?
Kızlar nolur bana yardım edin. Benim esim biz nisanlıyken boyle degildi. Beni ailesine cok ezdirir oldu. Benim ailemin ona buyu yapacagı iddasında bulunuyor, ama ben onunkilerin yaptıgından suphe etmeye basladım acıkcası. Ben bu adamla nasıl basa cıkıcam? Her gun daha fazla sogumaya basladım ondan.. Allah'ın gucune gitmesin, yavrumu bana bagıslasın ama cocugumun sevnci bile gitti icimden..
Cok dertliyim cok..