• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

dünyamm kayınpederin yok galiba cnm;??? esini dövesim var:47::47::47: ayy yüzün de öyle masum duruyor kii aileninn sinirini anlamamak mümkün degil sen böyle anlatınca:59::59: otobüsü 1 er 1 er alaydı o zaman ödemek daha kolay olurduu hem de büyük borca girmemiş olurdu.. en basta koymayınca agırlıgı böyle oluyor maalesef.. keske otururumm annenle demeseydinn genceciksiniz sizde.. orda oturcagına biraz daha kendi annenle otururrdun o da borcunu bitirirrdi. ama sana böle anlatmamıstır kesin.. bencil işte.. elefera dgru söylüyorr kasıgım agrıyo de sancım var de yapma bşi.. azcık oruc tutsun o da bakalımm :34::34::34::34:

Kayınpederim de var canım. Esimi gucum yetse ben dovucem de iste yetmiyo..
Soyledim o kadar alma otobusu diye, ama beni dinlmiyor ki hicbir konuda kendi kafasına hareket ediyor hep..
Evlenmeden once boyle degillerdi iste cok iyi guler yuzlulerdi. Ahh ahh annemi dinlemedim kactım geldim. Ne bok vardı evlenmeseydim bekleseydim biraz daha.
Evet azıcık oruc tutsun bakalım nasıl oluyormus isteklerimi yapmamak!

valla yakında bacakları toplucak dogumda görcezz anca:59::59::59: görüyo hayatım görmese neyse.. gördügünü yoramıyo.. bi cıkıntı var ama testis yokk bil bakalım kız mı olcak erkek mi:53::53::53: testiss mi düscekk kuku mu olcak.. sen koca doktorr onunn neye döncegini bilmicende ben mi bilcem ben ilk defa bi bebegin bacak arasını görüyorumm sen hergün:47::47::47::47::47::47: yok hayaım izmirdeyim:97:

hımmm aslında izmirde gidilicek tek bir hastane var bende izmirden taşındım bu garip memlekete kent hastanesi çiğli organizede acıbadem gibi kaliteli bir hastane birde karşıyakada uygun fiyatlı bir yer var dokuz eylül polikiliniği özel orasıda egepol ile şifa biraz ilgisiz bir hastane gibi sanki görümcem basmane şifada doğum yaptı doktoru gazi emir şifada idi ordan geldi düşün ama bir sor bakalım kent hastanesinin muayenesinin fiyatlarını???

kız sen beni unutmuşsun
haliç hospitole gidiyordun da çok yakın evim oraya dedim ya sana :1:

Yok kız sen beni unuttun asıl :1:
Hayatımda hiç haliç hospitale gitmediğim gibi, ataşehirde oturuyorum ben, doktora karşıya hiç geçmedim.
Ben muayenehaneye gidiyorum hatta hastaneye gitmiyorum kontrole yani değil haliç hospital hiçbi hospitale gitmiyorum :1:

hımmm aslında izmirde gidilicek tek bir hastane var bende izmirden taşındım bu garip memlekete kent hastanesi çiğli organizede acıbadem gibi kaliteli bir hastane birde karşıyakada uygun fiyatlı bir yer var dokuz eylül polikiliniği özel orasıda egepol ile şifa biraz ilgisiz bir hastane gibi sanki görümcem basmane şifada doğum yaptı doktoru gazi emir şifada idi ordan geldi düşün ama bir sor bakalım kent hastanesinin muayenesinin fiyatlarını???

operatör 175, docent 225, profesör 275 tl cnm:1::1::1: ay cok pahalı.. ege ninn bi prof u var aslında görümceminn doktoru ama erkekk diye esim izin vermiyo.. o da 150 sanırım

neeeeee:53: yuhhh yaaa epey pahalıymış aman git kadın de alt tarafı göbeğinden ultrason alcak ne var

evet suan en pahalı hastanemizz orası:1::1:bakalımm aksam netten bakarım.. yarına kim randevu verirrse oraya giderim :1::1::1::1: neyse kızlarrr bende cıkıyorumm.. ayy mutfagımınn camları bittii sükürr.. buzdolabımınn ve fırınımınn içi kaldı bi tek.. en zoru da fırınn:59::59::59::59: artık evin diger bölümlerine gecebilirim zor olan burasıydıı yarın en en gec öbür günn hepsi biterr... öptümm hepiniziii iyi aksamlaarrr:3::3::3::3::3::3::3:

evet suan en pahalı hastanemizz orası:1::1:bakalımm aksam netten bakarım.. yarına kim randevu verirrse oraya giderim :1::1::1::1: neyse kızlarrr bende cıkıyorumm.. ayy mutfagımınn camları bittii sükürr.. buzdolabımınn ve fırınımınn içi kaldı bi tek.. en zoru da fırınn:59::59::59::59: artık evin diger bölümlerine gecebilirim zor olan burasıydıı yarın en en gec öbür günn hepsi biterr... öptümm hepiniziii iyi aksamlaarrr:3::3::3::3::3::3::3:

kolay gelsin cnm bencede git aslında tepeciğe git ordaki doktorlarda oldukça iyi ve ablamın 12 haftada tespit ettiler cinsiyeti devlet hem ohh valla iyi akşamlar cnm

Iyi aksamlar kızlar aslında sürekli yazılanları takip ediyorum am pek yazamadım bisey sorabilirmiyim bugün dr gittim bebeğim 18 hafta 2 günlük kilosu 190 gr dedi bana az geldi boyunu söylemedi sizce azmı acaba

Iyi aksamlar kızlar aslında sürekli yazılanları takip ediyorum am pek yazamadım bisey sorabilirmiyim bugün dr gittim bebeğim 18 hafta 2 günlük kilosu 190 gr dedi bana az geldi boyunu söylemedi sizce azmı acaba

20-30 gr. zayıf olabilir.Ama gebelik sitelerinden okuyorum sürekli, bebeklerdeki kilo ve boy aynı haftalarda olsa bile farklı çıkıyor, 1 hafta içinde aniden büyüyebiliyorlar.Onun için endişe etme.

bende şu anda 21 haftalık hamileyim.20. haftamdaki kontrolümde bebeğim 300 gr. olmuş.benim bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeğinin cinsiyeti ne?doktorun normal dediyse normaldir merak etme.

Kızlar bugün eczaneden la roche jelimim alacaktım eczacı hamileyseniz onu kullanmayın bitkisel verim dedi m.adams diye bir jel ve bıotherm minerals güneş koruyucu verdi gebelikte ve emzirirken bunları kullan dedi bayada pahalıydılar aldım ama m.adams daha önce hiççç uymadım varmı aranızda kullanan ve memnun kalan yoksa değiştircem yarın yok üzüm çekirdeğindenmi ne yapılıyomuş almanyada özel bir klinikte ???????:44:

bende şu anda 21 haftalık hamileyim.20. Haftamdaki kontrolümde bebeğim 300 gr. Olmuş.benim bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeğinin cinsiyeti ne?doktorun normal dediyse normaldir merak etme.

tesekkür ederim ilgine benimde kız dr normal olduğunu söyledi diğer ölçümler gebelik haftasıyla aynıymış ama merak işte

20-30 gr. Zayıf olabilir.ama gebelik sitelerinden okuyorum sürekli, bebeklerdeki kilo ve boy aynı haftalarda olsa bile farklı çıkıyor, 1 hafta içinde aniden büyüyebiliyorlar.onun için endişe etme.

tesekkür ederim canım sağol evet ya 30 gram eksikmiş neyse artık yakalarız insallah farkı

valla yakında bacakları toplucak dogumda görcezz anca:59::59::59: görüyo hayatım görmese neyse.. gördügünü yoramıyo.. bi cıkıntı var ama testis yokk bil bakalım kız mı olcak erkek mi:53::53::53: testiss mi düscekk kuku mu olcak.. sen koca doktorr onunn neye döncegini bilmicende ben mi bilcem ben ilk defa bi bebegin bacak arasını görüyorumm sen hergün:47::47::47::47::47::47: yok hayaım izmirdeyim:97:

Canım ya ben mi yanlış hatırlıyourum..
Sen 13. haftanda buraya yazmıştın ki;
Doktor vajinal muayene yaptı..
%100 erkek dedi...

Hatırladın mı?

vajinal muayenede hani %100 doğruydu?

Back
X