- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #22.481
günaydın güsel kızların güsel annesi:93:günaydın kızlarrrrrrrrr
hımm benimde aklıma ecevit geliyor valla rahşannnn die die die içiyorum benim oğlumun bonibonları onlar gyneforn hele pespembe al oğlum bonibonlar geliyo die içiyorum yoksa midem kalkıyoSelamlar kızlar, şu an tüm tanıdıklar işlerinden çıktı evlerine doğru ilerliyorlar, akşam gelmenin kötü yanları bu olsa gerek :))
Özledim 2 günde burdaki gündüz matinesini valla billa ya![]()
Diyetisyenden ziyade spor salonunu tavsiye ederim, hem etler sıkılaşır
Ay bu decaviti duydukça aklıma rahmetli ecevit geliyor :86:
Kızlar sağolasınız, aysebahar kopardın beni hePert olmadım aksine çarşılarda dolanmaktan eve giremiyorum :)) 1 hafta izinliyim(patron kıyağı), akşam evden girebiliyorum işte..40 sayfa geçmiş okuyana kadar da kimse kalmıyor topicte, bi de huy olmuş bende geçmişi okumadan yazamıyorum
Yarın dışarı çıkmayı düşünmüyorum girerim öğlen
![]()
bende diyodum bir tek benmki mi bu kadar hareketli yoksa ben mi yanlış anlıyorum gaz falan mı diye... ama anladımki oğluşumun yaramazlıklarıymış bu........ cok kızım olmasını istiyodum erkek oldugunu duyunca biraz üzülmüştüm ona alındı heralde içerden içerden intikam alıyo dövüyo beni sanki...... korkuyorum vallaha 8-9 aylık oluncada böyle olursa işimiz var...... ama bilmiyo ki cıkınca neler yapacam ona pipisini ısırcam dötüşüne dötüşüne vurcam...... şaka yaaaa vururmuyum hiç canım oğlum benm cok seviyorum oğlumu zaman cabucak gecsede bir an önce alsam kucagıma........ dört gözle bekledik bi evlat sahibi olmayı .......şimdi zaman gecmek bilmiyo Allah hepimizi sağ salim saglıkla cocuklarımıza kavusmayı nasip etsin
yaa dimi felaket erkek çocukları bizimkiler kesin hiperaktif olacaklar normal değil bu kadar hissetmemiz aslında esas hareketler 20.haftadan sonra başlayacak ama biizmkiler şimdiden kuduruyo