- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #23.301
Vereyim canım
Bakıcıyı değiştiriyorum...
Bu iş böyle olmayacak..
[/B][/I][/COLOR]
Günaydın ayşebahar:)
HAkkında hayırısı olsun canım. İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulacaksın. sen içini ferah tut.
Hem sigara içmesi hem de çocuklarınla iletişimi oturtamaması zor bir durum. Kısa zamanda bulacaksın inşallah gönlüne göre birisini
aslında ben biliyorum neden olduğunuda bu işin içinden nasıl çıkacam bilmiyorum kayınvalidemle anam arasında kaldım hatta birde eltimin teyzeleri var işin içinde ufff rabbim mübarek cuma günü vakti dualarımı geri çevirmesin kırgınlık olmadan inşallah sorun halledilir yoksa yine olan benim anacığıma olcak arada bende gümbürtüye gidecem 1,5 senedir ne güsel hiçbir sorun yaşamamıştık eltimin teyzesinin çenesi durmuyoki dil papuç gibi insan huzursuz etmeye bayılıyo
Hamile halinle sen canını sıkma. neticede kimseyi değiştiremiyorsun ve ne kadar arayı bulmaya çalışırsan o kadar çok üzülüyorsun. inşalalh tatsızlık olmadan hallolur herşey. ama bazı şeylere kulaklarını tıka, canını sıkma, şu an kendine ve bebeğine çok dikkat etmen lazım.
aa neden yasak canım bak uzuldum şimdi bilsem söylemezdim
evet canım çok şükür oturup onu izlicem işim gücüm olmasa ama ozamanda zaman hiç gecmez galıba![]()
Bir kaç hafta sonra dışardan hareketlerini de görebilecekmişiz:) Allahım şu 4 ay nasıl sabredeceğiz bakalım:)