• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hosbulduk canım :3:
HOŞGELDİN CNM BUGÜN KİM GELDİ BURAYA BİL BAKALIM SEVDAYOLCUSU ÇOK ÖSLEMİŞ BİZLERİ SENİDE SORDU SELAM SÖYLEDİ ÖZLEDİK KIZ SENİ BENİM GÖBÜŞE BAKTIN MI GÖBÜŞLERİN İÇİNDEKİ MELEKLERDE
Kimmis o cıtır ilan edecek kisiiii oglumla yerimizi vermem kimseye ona goreee :27:

SENSİN ANAM ÇITIR 19 YAŞINDA GEÇ FİDAN GİBİ MAŞALLAH :nazar:

Kızlar hiç çıkasım yok ama gidiyorum, bol bol kaynatında okurken vakit geçsin :52::52:
Ayy midem de yanıyor, ekşiyor bi yandan yaaa:58:
Öptüm hepinizi :16::16:
Eve gidince hemen gir ama, zaptedemem tek başıma ben bunları nihahahhahaha :9:

Kimmis o cıtır ilan edecek kisiiii oglumla yerimizi vermem kimseye ona goreee :27:

ehehehehhehe valla çita gibi hızla konuya el koydu ben şahidim.

hatta sabri yıldız gibi uçtu havada durdu...

Bu göbüşle nasıl uçacaasam :41:

neyse kızlar ben kaçar bitkinim biraz sanırım açıktım :56: iyi bakın kendinize....bybyyyyyyyyyy :79::79:

HOŞGELDİN CNM BUGÜN KİM GELDİ BURAYA BİL BAKALIM SEVDAYOLCUSU ÇOK ÖSLEMİŞ BİZLERİ SENİDE SORDU SELAM SÖYLEDİ ÖZLEDİK KIZ SENİ BENİM GÖBÜŞE BAKTIN MI GÖBÜŞLERİN İÇİNDEKİ MELEKLERDE

SENSİN ANAM ÇITIR 19 YAŞINDA GEÇ FİDAN GİBİ MAŞALLAH :nazar:

Hosbulduk tatlım A.slm ben de ozluyorum hepsini ama kimse kalmadı valla herkes dagıldı..

Gormem mi gobusunu kocaman olmus oglusun valla ben burdayım diyor resmen :37:

evet en genc anne benim aranızda :37:
Yerümü kimseye kaptırmammmmm. En genc kaynana da ben olucam :27:

Ayyy kıyamam yaaa :59:

Tedavi goruyor degil mi o? Topikde kimse kalmamıs ki ben girip bakıyordum arada. Herkes dagıldı gitti..

hahah en genç kaynana kız sen eli maşalı olursun aslıyrtda özelden msjlaştık onunda seşamı var kızı olcakmış babası vefat etmiş 1 ay kadar önce ne üsüldüm durumuna yaaa:14:

hahah en genç kaynana kız sen eli maşalı olursun aslıyrtda özelden msjlaştık onunda seşamı var kızı olcakmış babası vefat etmiş 1 ay kadar önce ne üsüldüm durumuna yaaa:14:

Biliyorum canım aslıyla msn de falan konusuyoruz biz zaten. Kızını ogluma alıcam kerttik simdiden :27:
Yakısıklı ogluma guzel bir gelin buldum :90:

Dedim hoooooppppp,sen orda duuuurrrrrrr:45:
Dünyam var bugüne bugün dedim, daha 18,5 yaşında bir çıtır o dedim.....

Afferin sana iyi yapmıssın opuyorum seni kocaman :16:

evet en genc anne benim aranızda :37:
Yerümü kimseye kaptırmammmmm. En genc kaynana da ben olucam :27:

Ayyy kıyamam yaaa :59:

Tedavi goruyor degil mi o? Topikde kimse kalmamıs ki ben girip bakıyordum arada. Herkes dagıldı gitti..

tedavi oluyo sanırım rabbim tüm isteyenlerin yüzüne gülsün inşallah

evet kızlar 35 adet faturamı yazdım yanınınzdayım şimdik..

etimden sütümden kürkümden, yok bu olmadı engin bilgilerimden (ki buna ben bile yarıldım bak burda) faydalanmanız için her türlü soruya açığım.

türlü dedim de aklıma geldi, dün yemekhanede türlü vardı ve harıkaydı. anammmmm

Back
X