2012 Şubat Anneleri

merhaba,ben de 59la başladım şuan 20.hafta bitiyor 1 kilo aldım.Kusmam falan da olmadı üstelik.doktorum,oh almadığın iiyi olmuş dedi,dahası ben ilk çocuğumda toplam 14 kilo almıştım,bu sefer böyle oldu,bebişlerimiz sağlıklı ya çok çükür geriisiii önemsiz.bu bir avantaj yani öyle düşün

sağol cnm ya rahatladım valla biraz önceleri seviniyodum almadım diye şimdi biraz tedirgin olmuştum ama çok almamamkta insanın hoşuna gitmiyor değil:)

Anladım canım... Bencede erken eşime kalsa bebek arabasını, mama sandalyesini bile alacak:) dün kanz marka park yatak sorduk 170 olur dedi(yATAĞI HARİÇ) ama sallanması felan çok güzeldi..kumaşları naylonumsu oluyor genelde sanırım. biraz kıyafet, eksik gedik aldık ama yinede alınacak şey çooookkkk.Evimiz kalioferli ama bu hafta doğalgaza geçiyoruz umarım ısınır...bebiş kış çocuğu olacak ev biraz büyük ısınmassa artık bi çaresine bakacağız...

ben bebek arabasını seneye yazın alıcam inş.. zaten ilk zamanlar pusette taşırım aşılara falan giderken sonra kanguru istiyorum yaza doğru..bebek arabası 7 8 aylık olunca lazım olur bana,köye falan gidersem rahat gezmek için almicam şimdi...mama sandalyeside masan varsa bence hiç alma..boşuna para verme..sonra onları bide kaldırması saklaması var..zaten kaşık tutunca eli artık ona gerek kalmıyo..ha masaya dökmüş ha mama sandalyesine..bazı çocuk sıkılıyor onda durmuyor zaten..biz iki kardeşimdede almadık hiçte gerek kalmadı ama sen bilirsin..kiracı olmak zor anca ben bilirim halinden..olmazsa kışın küçük odan varsa oraya geç..zaten 3 4 ay yakacağız doğalgaz idare ederiz küçük odada biraz napalım..devir ekonomi devri..helede kiracıysan..:59:

benim oğlan da bir hafta önden gidiyor :) bende biraz önce ona dikkat ettim,493 gr yazmıssın, canım masallah,normalde 20. haftada 300 gr oluyormus çünkü...:nazar::nazar:
beslenmeyle alakalı düye düşünüyorum.ben çok dikkat ediyorum çünkü,aman geri olmasın da önden gitsinler:49: dolabını almadım ben daha,beşikle dolabı beraber almayı düşüyorum,o yüzden bavulla geziyorum evde :1::1:

kızlar şu bavulla gezme işine çok güldüm çok tatlısınız ya hepimiz aynıyız sanırım çok hevesli ve heyecanlıyız ne yapalım ama komikte olsa elimizde değil

selam kızlar... dün gece ölümden döndüm..çünkü zehirlendim ve 1 saat boyunca ne yediysem çıkardım üstelik pazar gecesi ve gece saatin geç olmasından dolayı doktorada gidemedim..ama zaten gerek kalmadı midemde ne varsa çıkınca çok rahat ettim..ama en çok bebeğime bişey olcak ya oda zehirlendiyse diye çok ama çok korktum...çok şükür şimdi iyiyim..ama insan hayatı bi anlık bi an uykudan uyanıpta o hale nasıl geldim inanın inanmak çok güç.:75:..eşimde çok korktu doktora gidelim dedi ama hamileliğimden önce başıma yine aynı şey geldiği için anladım zehirlendiğimi..allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun...:59:neden olduğu tam belli değil ama sanırım acukadan yani çemenden oldu çok yedim yatmadan önce çünkü..bi daha asla almam sanırım..

çok geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun,zehirlendiğine eminsin dimi,yani şimdi tamamen normale döndün mü?

Arkadaşlar Merhaba;

Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :):nazar:

hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin :nazar:

günaydın şubat anneleri ben mart annelerindenim ama sezeryan olacağı için doğum şubata gelebilir o yüzden size de bir bakayım dedim maaşallah baya bir yazmışsınız:nazar:

benim ikinci gebeliğim oğlum olacak inşallah sizlere sormak istediğim bir şey var ayrıntılı usg ye girdiniz mi ben 20.haftada gidicem ve bir de bebeklerinizin hareketlerini artık hissediyormusunuuz?sürekli olarak hissetmeye başladınız mı?ben 2-3 hafta önce ilk hissettim ama çok nadir oluyor ne zaman sürekli hissedeceğim acaba?bazen hissedip bazen hissetmeyince endişeye kapılıyorum çünkü bir tane bebişimi kaybettim hep korkuyorum bu yüzden cvplarsanız sevinirim

Allah tamamına erdirsin canım.
Ben ayrıntılı usg'ye 1 hafta sonra gireceğim nasipse.
Bebek hareketlerini 19 haftadan sonra düzensiz hissetmeye başladım,20.nin sonlarında da daha bir düzenli şekilde.
Sanırım senin için biraz erken....Endişelenme....

selam kızlar... dün gece ölümden döndüm..çünkü zehirlendim ve 1 saat boyunca ne yediysem çıkardım üstelik pazar gecesi ve gece saatin geç olmasından dolayı doktorada gidemedim..ama zaten gerek kalmadı midemde ne varsa çıkınca çok rahat ettim..ama en çok bebeğime bişey olcak ya oda zehirlendiyse diye çok ama çok korktum...çok şükür şimdi iyiyim..ama insan hayatı bi anlık bi an uykudan uyanıpta o hale nasıl geldim inanın inanmak çok güç.:75:..eşimde çok korktu doktora gidelim dedi ama hamileliğimden önce başıma yine aynı şey geldiği için anladım zehirlendiğimi..allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun...:59:neden olduğu tam belli değil ama sanırım acukadan yani çemenden oldu çok yedim yatmadan önce çünkü..bi daha asla almam sanırım..

Geçmiş olsun canım kusup rahatlamışsın iyi olmuş.
Endişelenme zehirlenmiş olsan,kussan da rahatlayamaz,iyileşemezsin.
Miden bozulmuş olmalı.
Bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun.Dokunan şeylerden uzak durmaya bak.

ben bebek arabasını seneye yazın alıcam inş.. zaten ilk zamanlar pusette taşırım aşılara falan giderken sonra kanguru istiyorum yaza doğru..bebek arabası 7 8 aylık olunca lazım olur bana,köye falan gidersem rahat gezmek için almicam şimdi...mama sandalyeside masan varsa bence hiç alma..boşuna para verme..sonra onları bide kaldırması saklaması var..zaten kaşık tutunca eli artık ona gerek kalmıyo..ha masaya dökmüş ha mama sandalyesine..bazı çocuk sıkılıyor onda durmuyor zaten..biz iki kardeşimdede almadık hiçte gerek kalmadı ama sen bilirsin..kiracı olmak zor anca ben bilirim halinden..olmazsa kışın küçük odan varsa oraya geç..zaten 3 4 ay yakacağız doğalgaz idare ederiz küçük odada biraz napalım..devir ekonomi devri..helede kiracıysan..:59:

kızlar ben şu oyun parklarını pek beğenmiyorum ya yanları fileli ve içleri çok derin .şu bambu beşikler daha iiyi değilmi büyükleri tabi 8 aya kadar yatar ondada

Anladım canım... Bencede erken eşime kalsa bebek arabasını, mama sandalyesini bile alacak:) dün kanz marka park yatak sorduk 170 olur dedi(yATAĞI HARİÇ) ama sallanması felan çok güzeldi..kumaşları naylonumsu oluyor genelde sanırım. biraz kıyafet, eksik gedik aldık ama yinede alınacak şey çooookkkk.Evimiz kalioferli ama bu hafta doğalgaza geçiyoruz umarım ısınır...bebiş kış çocuğu olacak ev biraz büyük ısınmassa artık bi çaresine bakacağız...

Ben de kraft marka park yatak kullandım,gayet güzel yalnız bu titreşim özellikleri gereksiz ,hiç işe yaramıyor,sesi de çirkin,pil de dayanmıyor,lambası kulanışlı,bir de müzik var,o da çok gerekli değil bence .genel olarak kullanışlı ve taşıması pratik diyebilirim

hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin :nazar:

Allah tamamına erdirsin canım.
Ben ayrıntılı usg'ye 1 hafta sonra gireceğim nasipse.
Bebek hareketlerini 19 haftadan sonra düzensiz hissetmeye başladım,20.nin sonlarında da daha bir düzenli şekilde.
Sanırım senin için biraz erken....Endişelenme....

Geçmiş olsun canım kusup rahatlamışsın iyi olmuş.
Endişelenme zehirlenmiş olsan,kussan da rahatlayamaz,iyileşemezsin.
Miden bozulmuş olmalı.
Bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun.Dokunan şeylerden uzak durmaya bak.

çokk geçmiş olsun cnm bende bikez öle olmuştum acilde emedur vurdular bilmiyorum zararlımıydı.baharatda hiççç iyi gelmiyor şu dönemde özellikle acı

Kızlar benimde evim sobalı tek odada kalıcaz mecbur aslında daha erken diyorum ama çokta merak ediyorum bişeyler almak için.neyse tek oda da kalcazya park yatakmı yoksa bide bambam denilen beşiklerden var hangisi sizce fikri olan ikiside aynı gibi ama

arkadaşlar aldıklarımı bebişlerimize aldığımız forum başlığına ekledim kıyafet konusunda kafam çok karışık sizce yeterli, mi?

arkadaşlar aldıklarımı bebişlerimize aldığımız forum başlığına ekledim kıyafet konusunda kafam çok karışık sizce yeterli, mi?

canım herşeyini sanki biraz büyük almışın gibi geldi yada fotoların öyle..ama hastane için zıbın takımını iki takım al ki kirlendiğinde diğerini giydirirsin bebeğe..biberon emzik düşünmüyormusun? emmezse çok lazım olur.. bezlerinide depola şimdiden ama çok küçük boydan fazla alma..

Kızlar benimde evim sobalı tek odada kalıcaz mecbur aslında daha erken diyorum ama çokta merak ediyorum bişeyler almak için.neyse tek oda da kalcazya park yatakmı yoksa bide bambam denilen beşiklerden var hangisi sizce fikri olan ikiside aynı gibi ama

canım ben ilk başta her ikisinide düşündüm çünkü benim evimde doğalgazlı ama her yeri yakmicam.. bambamda en fazla 6 ay yatıyor haberin olsun..ben ondan vazgeçtim en az 3 4 yaşına kadar yatar diye normal beyaz mobilya beşik alıcam..park yataktanda memnun olmayan çok kişi var ilk başta çok düşünmüştüm ama eşimde onu istemedi..sen bilirsin yinede ilerde yatak alırım dersen parklada idare edersin..ama yaşına geldiğinde çocuk için fazla yararlı olacağını sanmıyorum bide çamaşırları her an elinin altında olması lazım bence çekmeceli bi beşik alsan daha iyi mobilya ama sen bilirsin..park yatakların markası çok önemli dandiklerde çok ses ve bozulma oluyormuş..dikkat et..

canım herşeyini sanki biraz büyük almışın gibi geldi yada fotoların öyle..ama hastane için zıbın takımını iki takım al ki kirlendiğinde diğerini giydirirsin bebeğe..biberon emzik düşünmüyormusun? emmezse çok lazım olur.. bezlerinide depola şimdiden ama çok küçük boydan fazla alma..

Canım bazıları büyük ama 0-3 aylıklarda büyük çıkmış fotoda....büyükleri çok sevdiğim için aldım aslında.Daha park-yatak,ana kucağı,buhar makinası, biberon, emzik, suluk, banyo küveti, patik, hırka, aspiratör, pijema takımları, çıtçıtlı bady, önlük, lohusa pijeması v.s çok şey almam lazım sanırım...

Back
X