2012 Şubat Anneleri

Canım oğluşununcinsiyeti belli oldu mu?
Böyle sormuştum doktoruma henüz 7 haftalık hamişken?

canım benim bi açtım ne güzell yorumunu gördüm öleee.söz verdim ya kendi kendime 6 ekim gercek randevuma kadar kacamak yapıp gitmicem doktora diye.bende öle soruyum mu kiiiöperim seniii

işte bende böyle düşünüyorum,bi yandanda kararsızım????fikir almak istiyorum sizlerden??

işte bende böyle düşünüyorum,bi yandanda kararsızım????fikir almak istiyorum sizlerden??
arada park yatakta aklıma girmiyor değil.)))))

ay alemsiniz yaa çok güldüm demek rahmetli gel azcık seveyim demiş hee Illa her çocuk kolejdemi okumalı bi alem valla .. Ordakide türkçe devlettekide türkçe

kızzz bakk bunu anlatınca hemen arkasından söyle diyoo.. sevmek derke yanlıs anlamayınn yanii normal sevmek diyo.. anladım diyorm meselaa arkasından sex gibi düsünmeyin yani öyle normal sevmekk diyoo

ay alemsiniz yaa çok güldüm demek rahmetli gel azcık seveyim demiş hee Illa her çocuk kolejdemi okumalı bi alem valla .. Ordakide türkçe devlettekide türkçe

kızzz bakk bunu anlatınca hemen arkasından söyle diyoo.. sevmek derke yanlıs anlamayınn yanii normal sevmek diyo.. anladım diyorm meselaa arkasından sex gibi düsünmeyin yani öyle normal sevmekk diyoo

cnm

cnm e-bebekte var internet üzerindenda alabılırsın başka tüm mobilya bebek beşikleri satan yerlerde var doğal ağaçtan yapıyolarmış 500tl civarı fiyatları

canım resimdeki beşik benim zaten karats morhipoda bebek ayakkabılarında %40 ındırım var hemde kargo ucrtesız demıstı onu sitede bulamadım bunu sormustum kanallar karıştı galıba neyse bende yemek yapayım elımde 5 6 tane alışverıs sıtesı var hepsıne dalarsam akşama aç kalırız

valla ben kendi adıma konuşayım kiracıyım ve seneye evi taşıyacağım kışın doğacağı ve daha küçük olacağı içinde ayrı oda yapma şansım kalmadı ..o yüzden sallanabilir ve sabit olan beyaz karyolalardan alacağım 60 a 120 ebatında 4 çekmeceli oturduğum küçük odadaya kurup yanında kalacağım yaz gelene kadar yaz gelincede ayıracağım..zaten o zaman ısınma sorunu olmaz.. inş evden taşınırsamda kendi odasına koyarım karyolasını..öteki türlü oda takımı zaten alacak durumda değilim..hemde büyüdüğünde beğenecekmi bakalım erkek çocuğu nede olsa..modellerde değişiyor.. zaten o karyolada 3 4 yaşına kadar yatar..o zamanada allah kerim..fatih terim..park yatağı eşim çok basit duruyo dedi açıkca yazmak gerekirse beğenmedi.. sepetlerdede zaten yatacağı 9 ay en fazla sonra kenara kaldırıp başka yatak alacak durumum olur yada olmaz bilemediğimiz için biz böyle karar verdik..

ama borcumuz olmasaydı rahat olsaydık inanın büyüyen karyola ile kesinlikle gardolabınıda alırdım 5 6 yaşına kadar yatsın ohhh....çamaşırlarınıda koy ne güzel.. yanımada sepet alırdım kış için..yazın odasına koyardım..ahh ahhh maddiyat herşey işte..napalım..bemim beşiğim bile yokmuş doğduğumda..inş çocuğumun olacak..

hıı..bende şimdilik oda yapmayacağım için,senin fikrin mantıklı geldi..
öyle 1-2 şeyle uğraşmayıp zaten daha sonrası için koymaya yerim yok,direk karyola alsam..
sağol canım..

kızlaarr ben cıkıyorumm.. ayy cok dedikodu yaptımm kayınvalidem bana hakkını helall etmicikk öbür tarafta.. bunu da acıkca sölemiştii saolsun aksam arkadasım gelcekmişş.. 6_7 gibi de oturmaya mı gelinir yahu.. neyse artıkk.. kalkayımm accık ütüm var onu yapayım.. insallah yemege kalmaz cünkü ona kadar yemegim yok:26: görüsürüzz sonraa

valla bilmiyorum ama niyeyse ben bir türlü sevemedim şu park yatak zımbırtılarını kumaştan beşik mi olurmuş ben kendim gibi düşünüyorum kendim yatmıycağım bir şeyi bebeğime nie alayım??? kızlar artık tüm beşikler herşey montaj olduğu gibi vidalardan sökülüp ayrılıyor yani kendi evinizde olsa taşınsanızda mobilyalar yıpranmıyor ne bilim yani bir türlü içime sindiremedim o yatakları farzı misal bebeğime çingene beşiği diye tabir edilen beşik kurarım evin içine daha iyi olur ne bilim ama juweline aldığı beşik hoşmuş en azından mobilya yani

süpermiş cnm güle güle kullan eşimde bunları beğeniyo yanına al bitane ilk zamanlar uykusuz kalma diyo dediğin gibi hatları karıştırdım sanırım

Kızlar kızlar yüreğim sızlar ne yapıyorsunuz
Az önce film izlerken aklıma geldi ne alakaysa, dedim "çocuğumu sesli ortamda uyutmaya alıştırayım"..Yani onu uyuturken ya müzik, ya da tv. açık olsun...Fısır fısır da konuşmayayim ki yarın bi gün bi konuşmada hemen pıt diye uyanmasın, ayı uykusu olsun anası gibi inşallah...Size de yazayım dedim aklınızda bulunsun
Şimdi aç karnımı doyuracam, yine gelir okurum sizi..
Bu arada benim_olan canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…