- 30 Kasım 2010
- 9.716
- 19.620
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.301
Canım ben 12 aylıkken alıyorum ayakkabılarını çocuklarıma..
Öncesinde bez patik türlü giydiriyorum
hiç sure dinletmedim.. arada sami yusuf bide ney dinliyorum cok hosuma gidiyorr oda dinliyordurr benimle heralde..önümüzdeki haftada kuran kursuna baslamayı düsünüyorum hızlandırılmısmıs makul geldii.. o zaman yakından yakından dinler anneciginin agzından
![]()
aslında bana bişi demiyor öyle gecti o emzirme konusu işte ama ben nefret ederim hiçç konusmam bende büyüklerle.. yani onlara kadın kimligi kazandırmaktan hoslanmıyorum heralde. ama kayınvalidem bayılır.. kayınpederim vefat etti.. nur içinde yatsın 3 ay oldu nerdeyse.. ilk kez konustuguna hep aynı seyi anlatıyor.. ölmeden 1 hafta önce falan hastalıgnı ögrendiginde işte gece otururrken demiş ki ben herseyi doyasıya yasadım gördüm gecirdim hanım. sevdigim kızı da aldım.. ben seni cokk sevdim gel accık yanıma seveyim seni demiş.. ben bunu sahsımla 10 defa dinledim bide anlattıklarıyla beraberr düsünün artık kac kere dinledim. beni cokk sevdigini biliyorumm canını verirrdi benim içinn hiç düsünmedenn diye bi baslıyo allah allahh yanii.. sevmese 6 cocuk yapmazdı heralde anladık sevmişş cok sevmiişş ama durupp durupp aynı sey anlatılmaz kii. bide durupp dururkenn kayınpederimle ilgilii bişi söyleyip baslıyoo aglamayaa amaa nasıl aglamakk.. böylee durupp dururrkenn agzını acıpp dudaklarını öne cıkarta cıkarta aglıyoortamı birden bi kasvet alıyoo.. ben zaten sıkıntılıyımm sagdan sagdann geliyolarr sonra
amaa köyde de benn güldümm.. kalabalık halde oturuyordukk aynn.. kayınvalidem kayınpederimi ve kendisini övüyo her zamanki gibi bana gagg gelmişş. (gerci kayınpederim anlatılmıcak adam degil o ayrı ama yinede mütevazı olmalı accık insan) kızkardesi dedi ki bana dönüpp. seninn bu kayınnan va yaa alla bununn gönlüne göre verdi.. yoksa iş tutcag yoktu bununn yasayamazdı köyde..
aralarında 2 yas varmıs. ben 17 yim bu 15 elimde fırca duvarı kirecliyomm bu oturmuss sandalyeye öle bana bakıyo.. pecka yakmayı bilmez, ekmek yogurmayı bilmez, onu bilmez bunu bilmezz.. abla hiççç yapasımm yok der dururmuss.. ayyy benn bi koptummmm... kayınvalidem cokk bozulduu. ama ben köyden 16 yasında cıktım kücücüktüm diyo.. hıııı öle ölee deyipp elini sallıyoo kardesi de.. kayınvalidemimm karizma yerle birr
anlasamıcagmızı ne zaman anlamıstım biliyo musun?bigün bana öglen oturmaya cagrdım ikram hazırlayıpp, yada kahvaltıya geldi hatırlamıyorumm.. evleneli 4_5 ay olmustu sanırım. esim kesinlikle cocuk istemiyodu. 2 yıl gcsin diyoduu. ama ben yegenlerine cok düşkünn bizim cocugumuzu istemiyo diye tav oluyodum.. basbasa kalınca cocuk konusu acıldı.. korkuyodur morkuyodur derken konu uzadı.. bence maddiyattan korkuyo ama ben söyledim benim cocugumm koleje gitmek zorunda degill. yoksa gitmezz üstüne düser fazla ilgilenirizz dedim.. grekirse kücüklükten dil kursuna baslarr özel okul parasınınn 4 te 1 iyle bişiler yapılabilir falan dedim.. demez olaydımm.. cok sakinn dedi ki bana ama x öyle görmedigi için istemez simdi o anaokulundan beri kolejde okudu öyle görd öyle yasadı oda yapmak ister dedi. iyi de suan öyle bi durum söz konusu degil sıkıpp göndermektense rahatca devlet okuluna giderr dedim.. gönderemeyiz suan dedim.. tabi gönderemezsinizz cok pahalı byük paralarr hersey masraff x tonla para yedi yani dedi. mümkünn degil gönderemezsinizz dedi.. gitmesin benim için önemli degil o okullardan da cok basarılı cocuklar cıkıyo dedim.. yanlıs anlama yavrum sen benim kızımsınn sen simdi öyle görmediginn kolejde okumadıgın içinn istemezsinn ama o öyle görmedi dedi.. ayyy anne illa gitcekse bende işe giricem benim maasımlaa gönderirizz cocugu dedim. oda yine gönderemezsinizz cok pahalı dedi.bende cocuk yapmayalım o zaman özel okula gidemicek diye, cünkü 10 sene sonra bi anda zengin olmucz dedim. o sırada kapı caldı konu kapandı.. ilk o gün sinir olmustum o gün bugn gidiyorum böyleee cnmm.. esim babasıyla calıstıgı için ne kadar eve girdigini biliyo tabi ondan rahat konustu ama sonucta bizim durumumuzz cocugu koleje giden görümcemin birinin durumundan cok cok iyi.. ama bu tercih meselesi.. amerikan kolejinde okumazdaa yamanlarda falan okurr illa olcaksa ama neden olsun mesela.. varsa gider zaten yok diye mutsuz mu olcaz? ayy cok konustumm sisti mi kafann:26::26::26::26::26::26:
Canım şişer mi kafam?
Sen yaz dök canım rahatla...
Ben yazamıyrum sizler gibi ...
Var ama bizim inan böyle sorunlarımız olmuyor..
Aradı beni geçen gün kayınvalidem sütü bıraksın küçük kız diye
Dinledim ama bıraktırmadım tabi..
Ne onu küstürüyorum ne başkasını hesabındayım bende...
Özel okul konusunda sana laf söylemek istememiştir belki gülüm..
Sen gitmedin bilemezsin demiştir belki...
ayşebahar tecrübeli anne,özellikle bu soru sana canım?
isteyen arkadaşlarda cevap verebilir tabi!!!!:))ben şöyle düşüünüyorum:önce ilk aylar için sepet beşik alsam ,sepette yatamayacak kadar büyüdüğünde ahşap yatak(karyola)alsam???
yada sepet almasam direk park yatakmı alsam???
yada sepet almasam sadece karyola mı alsam????
Canım ben ilk oğlum doğunda bana bu sepet beşiklere benzeyen beşiklerden getirdi...
Onu kullandım ilk 6 ay..
Oğlum benim hep yanımda yattı canım...
O sebep hep orda yatırdım..
Sonra oğluma bir oda aldım ben...
Çileğin yarış arabalı olanından....
Dolap aldım şifonyer falan...
Oda yaptım yani...
Kızım doğunca babası park yatak aldı..
Hala onda yatıyor...
37 aylık oldu...
Diğer kızım doğunca sallanan hamak aldım..
1 yaşına kadar orda yattı..
Sonra emiyor ya aynımda yatıryor...
Şimdi bu tepikoğlan küçük şehzade geliyor
Bunu hamağa atacağım

Küçük kızı da park yatağına
Diğer kızıma ya oda yapacağız ya ranza tipine geçiş yapacağım...
Yeni ev almak istiyorum..
O sebep karışlık benim durum..
Senin yerinde olsam durumum varsa oda yaparım gülüm...
Canım oğluşununcinsiyeti belli oldu mu?
Böyle sormuştum doktoruma henüz 7 haftalık hamişken?
canım benim bi açtım ne güzell yorumunu gördüm öleee.söz verdim ya kendi kendime6 ekim gercek randevuma kadar kacamak yapıp gitmicem doktora diye.bende öle soruyum mu kiii
öperim seniii
![]()
Canım sende çok tatlıdın kuzum
Allah gönlüne göre versin nazomemmm
kızzz bakk bunu anlatınca hemen arkasından söyle diyoo.. sevmek derke yanlıs anlamayınn yanii normal sevmek diyo.. anladım diyorm meselaa arkasından sex gibi düsünmeyin yani öyle normal sevmekk diyoo![]()

kızlaarr ben cıkıyorumm.. ayy cok dedikodu yaptımm kayınvalidem bana hakkını helall etmicikk öbür tarafta..bunu da acıkca sölemiştii saolsun
aksam arkadasım gelcekmişş.. 6_7 gibi de oturmaya mı gelinir yahu.. neyse artıkk.. kalkayımm accık ütüm var onu yapayım.. insallah yemege kalmaz cünkü ona kadar yemegim yok:26: görüsürüzz sonraa
![]()

gitme:84::84::84:
özleyeceğiz