- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.361
Hareketlerin tutarsız olması çok normal..Şimdi iyice güç topluyor, sıkı bi tekmeyle seni hoplatacak merak etme :)) Ben 21. haftamdan sonra hergün hissetmeye başladım, ondan önce 1-2 gün hissetsem, 1-2 gün hissetmiyordum.Özellikle haftasonları sesi çıkmıyordu.
:18:Selam kızlar,ben haftaya 5.ayıma gireceğim ,ama hala kızıma bir isim bulamadım.Erkek olsaydı eşim,kız olunca ben koyacaktım ve kız cıktı şükür.Bana modern ve kısa ,anlamı güzel olan isimler önerebilir miziniz lütfenn...:18::18::18:
haklısın abartmamak lazım ama heves ediyor insan :)
ben yapıcam mevlüt allah izin verirse, ama bize 10 kişi anca gelir öyle kalabalık olmaz.
oyyy maşallahhYarım kilo olmuş annesi Ay benim bıdığımda almıştır inşallah kilo.
Az önce oynuyordu içerde, ya ben gıdıklanıyorum mu ne bi gülme tutuyor beni vurduğunda
10 tane zıbın takımı çok değilmi..tulumlarıda ay ay al..hepsini minik alma..mevlüde gelince sünnet ettirirsem 3 4 aylıkken yapacağım..
benim rahat 30-40 belki fazla gelen olur anamın sadece 9 tane amcası var düşünün artık yaniBende allah izin verirse yapıcam inşallah
zıbın takımı olarak değil cnm 2 tane olsa yeter içe giydirilmelik varya tek zıbın kısa kollu kimi uzun kollu oluyo bebeğin iç çamaşırı gibi tek satılıyo c&a da 5 tl idi tanesi süper yani çok değil günde 3 kere kustuğunu düşün ki fazla oluyo yani hergün makine çalıştırcak halim yok ya 2 gün biriksin en azından
listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba
Liste artık güncellenmiyor canım, listeyle ilgilenen kimse kalmadı sanırım
Kızlar oyelken'den haberi olan var mı acaba?
En son hastaydı 1 gün rapor almıştı :26:
Selen
Melis
Sude
Derya
Asya
İlke
Birce
Yaren
Beren
Kumsal...
amanın kimleri görüyorum kuzeyciğin fıstık anası.yok bi dk göremiyorum.yine mi saklanıyosun kıss sen :)) ne yanii şimdi liste güncellenmiyo mu artık.zaten ben bahtsız bedevi cinsiyetimiz bile belli olmadı listede güncellenmiyomuss ağlıcam bennn
duru yada damla..bayılıyorum bu iki isime...ama oğluma bende bulamadım isim..
saydığın isimlerin hepsi birilerinde var çevremizde maaşallah.. eşim benim daha olgun isimleri seviyor beni deli ediyo..halit kürşad işte nebilim tevrat kalın isimler.. o yüzden bulamadık bi isim..duru koy kız olsaydı kesin adı duruydu benimkinin....kesindi...Duru ben de beğenıyorum aslında..
Oğluna isim olarak ben en çok Berk,Emir,Eren,Cenk,Çağdaş,Ersin gibi isimler beğeniyorum.Mert,Efe..
Teşekkürler fikir için ama ben daha kısa isim istiyorum 3-4 harflı
he anladım canım çıtçıtlı zıbınları diyosun sen.. bende tam takımlardan sandım..evet onlar çok lazım..daha çok eksiğim var benim yaa..kalın battaniye almam lazım bi pike bi kalın yünlülerden penye aldım bitane sonra bakım ürünü hiç almadım daha..tırnak makası falan.. şampuan..2 takım set almam lazım hastane için pijama ayaklı yedek ve iç çıtçıtlı atlet uzun kol kısa kol çok almam lazım.. ana kucağı yani puset çantasıyla..kilod almam lazım 3 4 aylıktan sonrası için.. bebeğin bacağının çapraz olmasını engellermiş..kendime pijama takımı almam lazım üzerine sabahlıklı istiyorum kışlık..hastanede yürütürlerse giyerim hemen.... bide gecelik alcam uzun bulursam malum kapalı olunca gecelikle zor olur rahat edemem hiç..hastanede..olmazsa iki takım pijama alırım önden düğmeli..farklı renklerde.. altaçması banyo havlusu ooo eksiğim çok 300 tlyi geçer dimi kızlar bunlar..:44: [ /LEFT]
Ahhh yavrum benimmmm :)))
Bakalım belki bir gönüllü çıkar gün ola harman ola
6 Ekimmiydi randevu senin? Benim cumaydı randevum perşembeye aldım kız 1 gün 1 gündürSenin de haftaya perşembe, 1 sen bi oyelken kaldı zaten sanırım öğrenmeyen
evet aynen..eskiden annelerimize koppostular şekerli tatlılar verilirmiş süt olsun diye..daha çok şişerlermiş biz o hataları yapmayalım..helva yiceksin doğal olarak susayacaksın oda süt yapacak ama millet helvadan sanacak..
sorma geçen başıma ne geldi biliyomusun? pazara gittik bebek malzemeleri satan adam yenidoğan seti açtı bize el kadar bile yok atleti dedim bu kadar küçükmü olacak dedim..el kadar yaa mendil gibi..adam diyo evet ya dedim kilolu doğarsa yine olurda az kısa gelir sadece diyo..almadım yinede çünkü benim annem bütün kardeşlerimi 4 250gr 4 500 gr doğurdu bide ona çekersem hayatta olmaz o gördüğüm takım..prematüre doğana göre gibiydi..gittim yine büyük aldım.. şimdi bi set almam lazım yeni doğan ama o kadar küçükse yine almam olmamasındansa bol gelsin daha iyi..ben bez konusunda çok kararsızım 0 3 kg arasımı alsam yoksa 3 5 kg arasımı..ya üçten fazla kilolu olursa ..oda var:44: sıkar bacak aralarını..herkeste bez depolayın şimdiden diyo..2 paket kesin almamız lazım yeni doğan 60 yada 90 adetlilerden.. [/QUOTE
evett ya zıbınn takımlarını gördüm sok oldummm..dr iri ve uzun olcak deyince korktumm.. sonucta bebek yani ne kadar iri olabilir ama o yenidogan zıbını ancakk 2500 gr lık bi bebige olurr dr bez al bol bol ekmek su gibi mübarekk dedi ama onu da kac kg alcagımı bilmiyorum. 1 pakett 0_3 gerisi 3_6 mantıklı geldi bana:97::97:
canım merhaba,
ben o yüzden çeşitli alıyorum mesela. yenidoğan da aldım, 0-3 ay da, 6-9ay da. ama geçen arkadaşlarım geldiğinde çıtçıtlıları görünce büyük dediler. yenidoğan almak lazımmış. bilemedim ben de. sanırım birkaç birşey daha alıp sezonu kapatıcam. doğunca almak daha mantıklı gibi. ama tabi malzeme hazırlığı yapıcam daha, battaniyesi vs
bende kendimi battaniyeye vurayım barievett 0_3 ü cok fazla almıycamm bende görüntülük olsun:97::97:
Güzelim bende senin gibiyim almıcam diyorum aklım gidiyor..Ben 0-3 aylık yaklaşık 10 kadar tulum aldım, kusucak değiştirmem gerekecek, kadife tulum felan da aldım, penyede aldım.Onun haricinde 7 takımda alt üst var..
Şimdi 3-6 ay alıyorum, onları da baharlık alıyorum ki 6. ay yaza denk geliyor.
Artık almıcam, bakayım cüssesine göre alırım artık doğduktan sonra.Dediğin gibi bebek iri ise 0-3leri pek giyemiyor.
10 aslında iyi bi raham tulum içinn..:44::44: zaten kıss tulum iyi olurr hiçbiyeri acılmazz.. totoşuu üşümezz kızceminn7 tkm alt üstte iyi.. ama simdilik 2_3 tane alayım diyorum.. 8. ayda yaklasık dogum kilosunu söylüyolar ya minik derse dr fazladann 0_3 alıveririmm artıkk napimm.. enn güzelii yazzzzzz badiyii giydiripp atıcem kendimii sokagaa
buldum ben gönüllüyüüüsafak sayıyorum 6 ekime.sorma bende sansımı deneyeyim erkene aldırabilirmiyim diye bi pinokyoluk yaptım ama yemediler işiniz varsa 12 ekime alalım sizi diyinceee yooookk yookkk gelirim ben 6 sında dedim her gün kızımı okuldan alırken bir veli arkadas soruyor cinsiyeti belli mi diye bende birine kız birine erkek diyorum. hayır desem pipi var olması gereken mumurtalar yokmus o ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?