2012 Şubat Anneleri

Canım azelyam benimmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin kuzum benim

NAsılsın canım

Afiyet bal şeker olsun dadlu gacuuuuuuuuu

Canımmmmm, cevabım gecikti, hoşbuldum..Ay vallahi bomba gibiyim Ayşecim, 27sinde tanıdığımızın düğünü var, kaç gündür ne giysem yusyuvarlak duruyordum canım sıkılıyordu, ben hep göğüs altından bollaşan elbiselere bakmıştım ve sevimli durur zannetmiştim..Hepsi beni 9 aylık gebe gibi kocaman gösterdi.Ama bugün yemeğimi yedim ve çıktım adil ışığa gittim, ümitsizce bir tulum denedim kumaş..Ayyy çok cücel olduu Kendimi öyle güzel görünce hemen popomu kaşıdım, keyfim yerine geldi anlıcağın
Sen nasılsın? Bahsetmemişsin bakıcı işi ne oldu? Kadın hala devam mı ediyor?

ayyy allah tan benden sonra sayfa cok gitmemişşş bi cırpıda okudumm kızlar simdi bişi sorcamm.. ben hafta içinn kızceme don alırkenn herseye elim gitti bu tulumu alayım bu takımı alayımm aaaaa durr suu elbiseye bakayımm.. annemde gez azcık deyip engel oldu simdii diycegim o kii ucuzuna denk gelirsem durmam alırımm tshirt falan ama diyorum ki söylee 5_6 aya kadar kıyafet alayımm.. en önemlisi de ilk 3 ay.. acaba hangi boylarda almakk lazım.. kac kg dogacagını da bilmiyoruzz.. mesela baska topiclerdee bebegin 0_3 kıyafetleri hiç giyemedigini söylüyor bazı anneler 1_2 tane yeter diyorlar.. markadan markaya da farkederr kalıplar.. siz kac beden alıyorsunuzz???

yok anacım bulamadık şimdilik demir diyoruz ama bakalım inş bulacağız güzel bi isim..

merhaba kızlar,
artık hiç yazamıyorum mahvetti bu çocuklar beni. yalnız oğlum pek seviyor öğrencileri. bazen hani sınıfta bir uğultu olur, herkes bir ağızdan konuşur ya, miniğim sert sert tekmeler atıyor. ben susun diye bağırınca ürküyor herhalde, duruyor, kıyamam ben ona
keyifler nasıl, kilolardan konuşulmuş, ben de neredeyse 60ım. yani 5buçuk 6 kilo arası aldım ama doktor birşey demedi, yine yırttım zaten yarım kilosu aşkımın. e biraz da oydu şuydu buydu dersek ben de 3 kilo almışımdır. kendimi avutayım hehe

Güzelim bende senin gibiyim almıcam diyorum aklım gidiyor..Ben 0-3 aylık yaklaşık 10 kadar tulum aldım, kusucak değiştirmem gerekecek, kadife tulum felan da aldım, penyede aldım.Onun haricinde 7 takımda alt üst var..
Şimdi 3-6 ay alıyorum, onları da baharlık alıyorum ki 6. ay yaza denk geliyor.
Artık almıcam, bakayım cüssesine göre alırım artık doğduktan sonra.Dediğin gibi bebek iri ise 0-3leri pek giyemiyor.

bişey olmaz veririz emzirirsek inş çok kolay olur kilo vermemiz:89:..ama şunu unutmayın kızlar sütüm olcak diye sakın çok yemeyin..su içmek bile süt yapıyormuş..olmayacak kişinin zaten olmuyor...

siddetlee kınıyorumm cnmm ve konfücyus kaynanamdann bir inci aktarıyorummm.. sem simdii bebekk dogunca bol boll helva yiceksin her gün.. bendenizzz hemenn meraklı neden ki oo??? süt olsun diye yoksa sütün olmaz.. ya anne diyorum en cok sütü dereotu ve su yapıyormuss diyorumm.. olur mu en cok helva yaparr. ay yokk doktor sitelerinden birinde okudumm ibrahim saracoglu da söyledii zaten tombullastımm bide helva yiyipp sisememm bosuna içim yancakk diyorum.. o da dereotu da ye ama accık helva yemeden olmazz diyoo ayyy halaa günaha giriyorummm biri beni durdurrsun cnmmm sözün kısasıı sütün ana maddesi zatenn su oldugundan en cok sütü su yaparmıs cnmm... dere otunu da ibrahim saracoglu mucize diye anlattıı acayipp süt yapıyomussss

canım merhaba,

ben o yüzden çeşitli alıyorum mesela. yenidoğan da aldım, 0-3 ay da, 6-9ay da. ama geçen arkadaşlarım geldiğinde çıtçıtlıları görünce büyük dediler. yenidoğan almak lazımmış. bilemedim ben de. sanırım birkaç birşey daha alıp sezonu kapatıcam. doğunca almak daha mantıklı gibi. ama tabi malzeme hazırlığı yapıcam daha, battaniyesi vs

Merhaba canım, maşallah miniğin de konuşmalara katılıyor demek öğrencilerle :)))
Ben yeni kilomu merak ediyorum perşembe öğrenicem artık, belki azar işitirim :26:

sorma geçen başıma ne geldi biliyomusun? pazara gittik bebek malzemeleri satan adam yenidoğan seti açtı bize el kadar bile yok atleti dedim bu kadar küçükmü olacak dedim..el kadar yaa mendil gibi.. adam diyo evet ya dedim kilolu doğarsa yine olurda az kısa gelir sadece diyo..almadım yinede çünkü benim annem bütün kardeşlerimi 4 250gr 4 500 gr doğurdu bide ona çekersem hayatta olmaz o gördüğüm takım..prematüre doğana göre gibiydi..gittim yine büyük aldım.. şimdi bi set almam lazım yeni doğan ama o kadar küçükse yine almam olmamasındansa bol gelsin daha iyi..ben bez konusunda çok kararsızım 0 3 kg arasımı alsam yoksa 3 5 kg arasımı..ya üçten fazla kilolu olursa ..oda var:44: sıkar bacak aralarını..herkeste bez depolayın şimdiden diyo..2 paket kesin almamız lazım yeni doğan 60 yada 90 adetlilerden..

kızlar 18 haftayı geçtik geçen hafta hareketlerini hissediyordum hemde fazlasıyla şimdi hissedemiyorum ben gibi olanlar var mı çok stres yaptım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yok anacım bulamadık şimdilik demir diyoruz ama bakalım inş bulacağız güzel bi isim..
hımmm anladım cnm olsun araştır çok güsel erkek isimleri var

hım ben 0-3 aylık 10tane zıbın 10 tane tulum alayım diyorum kusar filan değiştirmeye 60-64cm olanlar iyidir hemencik büyüyolar çünkü yaz gelcek sonra kısa kollu alırız bide kızlar mevlut felan yapmıycağınız mı bebeğe konu komşu hısım akrabada bi ton şey getiriyo fazla abartmayın bence dimi ben öle düşünüyorum

Merhaba canım, maşallah miniğin de konuşmalara katılıyor demek öğrencilerle :)))
Ben yeni kilomu merak ediyorum perşembe öğrenicem artık, belki azar işitirim :26:

evet çok yaramaz. kimbilir ne çok uğraştıracak bizi, ama yine kimbilir ne tatlıdır o ya o tombik bacakları yerim ben.
biz de cumartesi kontroldeydik azelyacım. 493 gr çıktı bnm oğlum biliyormusun teyzesi he bir de doktor amcasına parmağıyla ayıp hareketler yaptı

evet aynen..eskiden annelerimize koppostular şekerli tatlılar verilirmiş süt olsun diye..daha çok şişerlermiş biz o hataları yapmayalım..helva yiceksin doğal olarak susayacaksın oda süt yapacak ama millet helvadan sanacak..

Haklısın abartmamak lazım ama heves ediyor insan :)
Ben yapıcam mevlüt Allah izin verirse, ama bize 10 kişi anca gelir öyle kalabalık olmaz.

Oyyy maşallahh Yarım kilo olmuş annesi Ay benim bıdığımda almıştır inşallah kilo.
Az önce oynuyordu içerde, ya ben gıdıklanıyorum mu ne bi gülme tutuyor beni vurduğunda

10 tane zıbın takımı çok değilmi..tulumlarıda ay ay al..hepsini minik alma..mevlüde gelince sünnet ettirirsem 3 4 aylıkken yapacağım..

:18:Selam kızlar,ben haftaya 5.ayıma gireceğim ,ama hala kızıma bir isim bulamadım.Erkek olsaydı eşim,kız olunca ben koyacaktım ve kız cıktı şükür.Bana modern ve kısa ,anlamı güzel olan isimler önerebilir miziniz lütfenn...:18::18::18:

kızlar 18 haftayı geçtik geçen hafta hareketlerini hissediyordum hemde fazlasıyla şimdi hissedemiyorum ben gibi olanlar var mı çok stres yaptım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Hareketlerin tutarsız olması çok normal..Şimdi iyice güç topluyor, sıkı bi tekmeyle seni hoplatacak merak etme :)) Ben 21. haftamdan sonra hergün hissetmeye başladım, ondan önce 1-2 gün hissetsem, 1-2 gün hissetmiyordum.Özellikle haftasonları sesi çıkmıyordu.

duru yada damla..bayılıyorum bu iki isime... ama oğluma bende bulamadım isim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…