2012 Şubat Anneleri

yok be canım evde hiç birşey yaptığım yok
hep yatıyorum keyifsizim halsizim falan
hiç birşey de sürdüğüm yok
park yatak var evde ilkj zaman onu denemeyi düşünüyorum
ikisi birlikte sığacakmı diye
bu arada yemeğe gidiyorum ben
hemen gelirim

ilk etapta sığarlar canım
ama ya sonra?

Hoşgeldin adese hoşgeldin dünyam80

yok be canım evde hiç birşey yaptığım yok
hep yatıyorum keyifsizim halsizim falan
hiç birşey de sürdüğüm yok
park yatak var evde ilkj zaman onu denemeyi düşünüyorum
ikisi birlikte sığacakmı diye
bu arada yemeğe gidiyorum ben
hemen gelirim

Bebishroom ® - Bebek / Bambu & Beşik
taklım şunlara bakarmısın kızların için çok uygun

Selam kızlar,birşey soracağım.Siz de benim gibi aşırı hassas,herşeye daha fazla takılan,sinirli,gergin biri mi oldunuz ?2Taşınalı 4 gün olacak hergün ewe geldiğimde sıkıntıdan ağlıyorum hüngür hüngür.Hele bugün sınıfta çocuklara birşey anlatırken ağladım,film koptu.Onlar da şaştı kaldı,ben de..Neyim var benim yaa..:43::43::43:

Canım benim aldın mı peki tulumu?
Aldıysan ekler misin?
Ne renk?
Güle güle giy...
Canım bakıcı bulamadım..
Malesef....
:59:
Bir arkadaşım var..
o geliyor
şimdilik...
ama en fazla 1 hafta bakabilirim dedi...:59:

Canım fazla alma artık..
10 tanne inan fazla 0-3 aylık için..
Kusar diyorsun ya
Kusmayacak inan bana
Güven ne olur...
alacaksan illa 6-9 ay al...:34:
Aldım tatlım, acı kahverenginde..Düğün 27sinde o gün çeker üstümdeyken eklerim :34:
Arkadaşın iyiymiş canım yine 1 hafta bakabiliyor, inşallah 1 hafta içinde bulursun bir bakıcı ya, yoksa ne yapacaksın?
Tulum daha almıyorum bebişe yetti gari :))) Bugün bebişimin cibinliği de geldi onuda ütüleyip yerleştirdik, çok tatlı heyecanlar bunlar ya vallahi :nazar:
Şimdi de süslendik anneannemizin gününe gidiyoruz :12: Bu hafta işyerimde vardiya değişti, ben 18:00-23:00 arası çalışıyorum, gündüzler benim yani :1:

Selam arkadaşlar…
Epey yazmışsınız, okuyamadım pek, okuyabileceğimi de sanmıyorum, inşallah herkes iyidir.
Oldukça sinirliyim ve canım sıkkın bugün, şirkette olan biten birtakım adaletsizlikler sebebiyle.
Başım da epey ağrıyor.
Fırsat bulursam sohbetinize katılmaya çalışırım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.

Selam canım, anlayışsız insanlar yüzünden döktüğün gözyaşlarına değmez, sinirli bir anda tutmak çok zor aslında biliyorum, bende bir haksızlık karşısında dayanamam..İnşallah odunluklarının farkına varırlar.

Son düzenleme:
leaderım, ne yazık kı bız evlenırken kımseden yardım gormedık.
Ya yardımı bırak, bızden bır beklentılerı olmasaydı yıne bu kadar ofkelı olmazdım.
Neyse ya, anlattıkca ofkem tazelenıyor.

Calısmak elbette gerek, hele gercekten yetısmıyorsa.
Ama kıymetını bılseler keske.
ınsan buna uzuluyor ıste.

Bblaucugum, noldu, neyın var?
Neden agladın dun o kadar?
Anlat bıze, rahatlarsın.

Baharım, az once yıne aradı esım, 'ıstedıgını sec hadi, alayım' dıyor :1:
Boyle mi yapmam lazım benım bu adama?
Allah ım YaRabbım.

Sımdı ıstedıgım saatı aldırayım mı?
Yoksa ıstemem dıye dıreteyım mı hala?

Evet, dedıgını yapayım en ıyısı.
Hafta sonu bıraz masraf yapsın da aklı basına gelsın.
Belkı carcur yapmamayı ogrenır.

adesecıgım,
cıkmıssın hemen.
ınsallah okursun.
Nasılsın? Hersey yolunda mı?
Mutlu musun?

Selam kızlar,birşey soracağım.Siz de benim gibi aşırı hassas,herşeye daha fazla takılan,sinirli,gergin biri mi oldunuz ?2Taşınalı 4 gün olacak hergün ewe geldiğimde sıkıntıdan ağlıyorum hüngür hüngür.Hele bugün sınıfta çocuklara birşey anlatırken ağladım,film koptu.Onlar da şaştı kaldı,ben de..Neyim var benim yaa..:43::43::43:

Canım aynen öyleyim..
Filmlerde haberlerde dizilerde..
Dün gece haberleri izlerken mesela...
Koptum 5 yaşında o çikolata alıp eve dönerken çikolata kamyonun altında kalan oğlana!:59::59:
Hemen hop tuvalete koştum..
Benim muslukların frenleri yok ya:53::52::52:

Ama ağlama kısmında tutuyorum kendimi..
Kimsenin bulamayacağı deliklere atıyorum kendimi...
Orda açıyorum muslukları...

Ben dayanamam birilerinin beni ağlarken görmelerine..
Evde mesela
Çocuklarım bile görmemişlerdir düşünün artık!
Eşime ağlarım zaman zaman...
O da işlerimi halletmek için anlayın gariiii:52::52::52::52:

Ben de böyle durumlarda sinirim de arttıgı ıcın dewamlı mesajımı yollayacagım ...herkes kendı kendıne sohbete dewam ettıkce ..!!!

Ya yardımı bırak, bızden bır beklentılerı olmasaydı yıne bu kadar ofkelı olmazdım.

Anlat bıze, rahatlarsın.

Allah ım YaRabbım.

adesecıgım,
cıkmıssın hemen.
ınsallah okursun.
Mutlu musun?

onu diyorum aslında güselim yani yardım olarak bir ev bile döşemedik ama bir düğün yapmak zor geldi be taklım o yüzden oğlumun düğünü dört dörtlük yapmak ona bir ev bırakabilmek mobilyasını döşeyebilmek için gençliğimi boş oturarak geçirmeyeceğim ki oğlumda yuvasında sadece mutluluğunun keyfini çıkarsın bizim gibi boş şeyler için uğraşıpta canını sıkmasınlar bir anne babanın görevi nedir evladını evlendirip barklandırmak ve geri çekilmek

slm kızlar nasılsınız bakalımm..bugün çok keyifsizim aslında hergün öleyim ama günüm geçmesi için çaba harcıooum resmen..dün gece karnıma sancı girdi sonra korktum ama bende genelde oluoudu doktorum normal demişti sonra bi baktım psikolojikmi bilmem resmen vajinamda hava girioumuş gibi hissettim çok korktum rahmim açılıo zannettim eşimi uyandırdım.hastaneye gttik kadın doğum doktoru yokmuşş acil doktoru kanama yada su gelmesi olmadıkça korkulcak bi durum yoktur dedi.psikolojikmen oluoudur büyük ihtimal dedi nese rahatladım ewe geldik..eşim yazık uykusuz kaldı bu aralar suratımda hiç gülmüo adam beni görünce üzülüoo noldu bi problemmi war deyip duruoo..sorunda bu hiç bişey yok sabahtan akşama kadar ewdeyim sabah kalkıoum kahwaltı bile yapmak cnm istemioo,işe de giremioum burda çok imkan yok samsunda benim alanımda hoş olsada hamileyimm...kimsemiz yok burda benim ailem ankarada eşimle çok gitmek istiouz ankaraya en çokta çocuk için..en azından orda anneme emanet ederim die düşünüoumm...annem doğumuma gelcek buraya ama ufak kardeşim ortaokulda okuo ve tam bir anne hastası 1 haftadan fazla kalamazlar die düşünüoum ben nasıl bakıcam dioumm..ama eşimin işi çok ii burda çok sewioo onada böyleyken diemioum benim yüzünden işinden olmasını istemioum..hamile kalmadan önce anksiyite bozukluğu wardı bende antidepresan kullanıoudum ama şimdi kullanamıoum bebek yüzünden...kendimi çok kötü hissedioum çok sıkılıoum hep ewdeyimm bunaldım çok..annemin yanına gitsem biraz bu seferde aklım eşimde kalıo yemek yedi naptı sıkılıo mu die...napcam been:43:

Canım benim aldın mı peki tulumu?
Aldıysan ekler misin?
Ne renk?
Güle güle giy...
Canım bakıcı bulamadım..
Malesef....
:59:
Bir arkadaşım var..
o geliyor
şimdilik...
ama en fazla 1 hafta bakabilirim dedi...:59:

Canım fazla alma artık..
10 tanne inan fazla 0-3 aylık için..
Kusar diyorsun ya
Kusmayacak inan bana
Güven ne olur...
alacaksan illa 6-9 ay al...:34:
Aldım tatlım, acı kahverenginde..Düğün 27sinde o gün çeker üstümdeyken eklerim :34:
Arkadaşın iyiymiş canım yine 1 hafta bakabiliyor, inşallah 1 hafta içinde bulursun bir bakıcı ya, yoksa ne yapacaksın?
Tulum daha almıyorum bebişe yetti gari :))) Bugün bebişimin cibinliği de geldi onuda ütüleyip yerleştirdik, çok tatlı heyecanlar bunlar ya vallahi :nazar:
Şimdi de süslendik anneannemizin gününe gidiyoruz :12: Bu hafta işyerimde vardiya değişti, ben 18:00-23:00 arası çalışıyorum, gündüzler benim yani :1:

Selam canım, anlayışsız insanlar yüzünden döktüğün gözyaşlarına değmez, sinirli bir anda tutmak çok zor aslında biliyorum, bende bir haksızlık karşısında dayanamam..İnşallah odunluklarının farkına varırlar.

Canım en çok senin Kuzey paşanın odasını merak ediyorum burda vallaha!
Kız o ne özen o ne ihtişam..
Padişah oğlu şehzademiz II. Kuzey geliyor..:nazar::nazar::52::52::nazar::emir_bebek:

Canım gececisn yani
Ne iş yapıyon azelyam sen

Hadi git gez benim yerime de ye iç eğlen

Anlat bıze, rahatlarsın.

Allah ım YaRabbım.

adesecıgım,
cıkmıssın hemen.
ınsallah okursun.
Mutlu musun?

Artık diretme gülüm
Yeter bu kadar burnunu sürttüğün
FAzla naz aşık usandırır diye boşa dememiş atalarımız..
Hem istediğin saati aldır
Hem üzerine bir iki parça bişey al
Tulum al hamile
Birde hamile pantalonu ve üst al yelek tarzı
yeter sana
body giyersin içine değişik değişik..

Bebğine de bişeyler al...
Hafta sonunun tadını çıkar:69:

Canım aynen öyleyim..
Koptum 5 yaşında o çikolata alıp eve dönerken çikolata kamyonun altında kalan oğlana!:59::59:

Evde mesela

Saol aysebahar gene cevap sendne geldı saol ..Bu hormonlar bızı bıtırır 4 ay daha böyle mı olacagız ben cok berbatım..Ben okulda asla aglamazdım ama bugun nasıl oldu anlamadım bıle..

selam kızlar unnado da lansınoh gogus kremınde ındırım var ve gogus pedı
ıkısınıde alıcam aksam esımı beklıyorum
bu marka cok ıyıyımıs arkadasım kullanıyor

merhaba güzel annelerrrrr
banada tavsiye ettiler bu markayı bende mutlaka alıcam
hemde tavsiye eden kişi ikiz annesi ve hiç ama hiç yara olmamış göğüsleri
doğumdan önce sürmeye başlamış ve çok iyi dedi

:58::59:Acaba bağırmak çocugu olumsuz etkiler mi?Ben hem sınıfta,hem annemlere deli gibi bağıran biri oldum ..Bebeğim duyup etkileniyor mudur?Akşam ultrasona gidilecek bir hastane var mı bildiğiniz?

slm kızlar nasılsınız bakalımm..bugün çok keyifsizim aslında hergün öleyim ama günüm geçmesi için çaba harcıooum resmen..dün gece karnıma sancı girdi sonra korktum ama bende genelde oluoudu doktorum normal demişti sonra bi baktım psikolojikmi bilmem resmen vajinamda hava girioumuş gibi hissettim çok korktum rahmim açılıo zannettim eşimi uyandırdım.hastaneye gttik kadın doğum doktoru yokmuşş acil doktoru kanama yada su gelmesi olmadıkça korkulcak bi durum yoktur dedi.psikolojikmen oluoudur büyük ihtimal dedi nese rahatladım ewe geldik..eşim yazık uykusuz kaldı bu aralar suratımda hiç gülmüo adam beni görünce üzülüoo noldu bi problemmi war deyip duruoo..sorunda bu hiç bişey yok sabahtan akşama kadar ewdeyim sabah kalkıoum kahwaltı bile yapmak cnm istemioo,işe de giremioum burda çok imkan yok samsunda benim alanımda hoş olsada hamileyimm...kimsemiz yok burda benim ailem ankarada eşimle çok gitmek istiouz ankaraya en çokta çocuk için..en azından orda anneme emanet ederim die düşünüoumm...annem doğumuma gelcek buraya ama ufak kardeşim ortaokulda okuo ve tam bir anne hastası 1 haftadan fazla kalamazlar die düşünüoum ben nasıl bakıcam dioumm..ama eşimin işi çok ii burda çok sewioo onada böyleyken diemioum benim yüzünden işinden olmasını istemioum..hamile kalmadan önce anksiyite bozukluğu wardı bende antidepresan kullanıoudum ama şimdi kullanamıoum bebek yüzünden...kendimi çok kötü hissedioum çok sıkılıoum hep ewdeyimm bunaldım çok..annemin yanına gitsem biraz bu seferde aklım eşimde kalıo yemek yedi naptı sıkılıo mu die...napcam been:43:

Gerçekten zor bir durum ben de sen gibiyim ,aşırı gerginim ve her ağladığımda bebeğim sen alınma üstüne seni sewıyor annen dıyorum deli gibi hissediyorum kendımı iyice..Hanı ''anne olmadan bilemezsin'' demek buymus sankı ,gerçekten bunu yaşamayan kimse anlayamaz ve ahkam kesemez..Çok zor ve emek gerektiren bir dönem bu bence..

Merhaba canım..
Yazını okuyunca kendimi buldum sankii=)
Bende ilk evlenip bu şehre geldiğimde aynı senin gibi canım sürekli sıkılıyor kendi kendime ağlıyordum ..=)
Bol bol dua ettim , Kuran okuyordum hayırlısıyla eğitimime göre bir iş bulayım yoksa bu böyle gitmez diyorum ve Rabbim duamı kabul ettii..
Çok şükür çalışıyorum zaman geçiyor yoksa dediğin gibi evde zaman geçmiyor..
Allah yardımcın olsun..
Benimde annemler Adana da ve ben doğumumu nasipse orda yapmayı düşünüyorum ve eşim burda olacak..
Aynı senin gibi düşünüyorum bazen, eşimide yalnız bırakmak istemiyorum o ne yapar tek başına ne yer ne içer nasıl zaman geçirir diye..Rabbim dağına göre kar verirmiş..
Mutlaka yardımcımız olacaktır..

ilk etapta sığarlar canım
ama ya sonra?

valla sonrasını hiç bilmiyorum desem

Bebishroom ® - Bebek / Bambu & Beşik
taklım şunlara bakarmısın kızların için çok uygun

bakacağım şimdi canım sağol

ahanda ben kimse benimle ilgilenmiyo gibi geliyo özellikle de eşim

:58::59:Acaba bağırmak çocugu olumsuz etkiler mi?Ben hem sınıfta,hem annemlere deli gibi bağıran biri oldum ..Bebeğim duyup etkileniyor mudur?Akşam ultrasona gidilecek bir hastane var mı bildiğiniz?

bağırma kız ne diye bağrıyon

Canım aynen öyleyim..

Evde mesela

Cocuga araba mı carpmıs :59:

Off ben ızleyemıyorum bu yuzden haber fılan.
Cok sulu goz oldum coook.

onu diyorum aslında güselim yani yardım olarak bir ev bile döşemedik ama bir düğün yapmak zor geldi be taklım o yüzden oğlumun düğünü dört dörtlük yapmak ona bir ev bırakabilmek mobilyasını döşeyebilmek için gençliğimi boş oturarak geçirmeyeceğim ki oğlumda yuvasında sadece mutluluğunun keyfini çıkarsın bizim gibi boş şeyler için uğraşıpta canını sıkmasınlar bir anne babanın görevi nedir evladını evlendirip barklandırmak ve geri çekilmek

Ne guzel dusunuyorsun.
Benımde gayem bu, cocuklarıma bır ev bırakabılmek ıstıyorum.

Babam abımı evlendırırken gercekten herseyın en ıyısını yaptı.
Evını de verdı.

Bız kızlara sımdılık vermedı (:
Bıraz bozuluyorum bu duruma ama, ablam kırada otururken kac kez demıstır gel su daırede de sen otur dıye.
Ablam, aılelerle dıpdıbe oturmanın yanlıs oldugunu dusundugu ıcın ıstemedı.
Yıne de bır yılı askın sure babamın ısrarı uzerıne daırelerden bırınde oturdu, kendı evıne gececegı sıra bırıkım yapsın dıye.

Herhalde esımın aılesı bıraz da bu yuzden rahat.
Nasılsa elefera nın babası kızlarına da ev verecek, geleceklerı sımdıkınden daha ıyı olacak.
Bızde fırsatı degerlendırelım dıye dusunuyorlar.

Gecmıs olsun canım.
Psıkolojık olmasına gercekten sevındım.
Dun benımde agrım vardı.
Ablamı aradım, 'olur boyle' dedı.
Ben karar verdım ama, hastane cantamı bır ay sonra fılan hazır edecegım (:
Erken dogum fılan olursa sıkıntı cekmeyeyım dıye.

Bır haftaya toparlarsın kendını Allah ın ıznı ıle.
Benım ust komsum sezeryanla yaptı, 2 gun sonra gıttıgımde ayaklanmıstı.
Sımdıden bunları dusunup, kendını uzme.

Ben de böyle durumlarda sinirim de arttıgı ıcın dewamlı mesajımı yollayacagım ...herkes kendı kendıne sohbete dewam ettıkce ..!!!

Zaman zaman hepımızın yorumları askıda kalabılıyor.
Bır kere yazarsın, yanıt gelmezse bır daha denersın.
Benım de zaman zaman oluyor yorumlarımın askıda kaldıgı.
Ama cok durmuyorum ustunde.
Ya da askolsun fılan dıye baslıyorum.
Baskaları belkı anlayamaz bızı, ama bız bırbırımızı anlamalıyız.
Alınganlık yapmamalıyız.
Cunku moralımızın yerınde olmadıgı zamanlar oluyor.
Bu zamanlarda da kımse bır baskasının alınganlıgını onarmak ıstemeyebılır.

Artık diretme gülüm
Yeter bu kadar burnunu sürttüğün
FAzla naz aşık usandırır diye boşa dememiş atalarımız..
Hem istediğin saati aldır
Hem üzerine bir iki parça bişey al
Tulum al hamile
Birde hamile pantalonu ve üst al yelek tarzı
yeter sana
body giyersin içine değişik değişik..

Bebğine de bişeyler al...
Hafta sonunun tadını çıkar:69:
hiihiihii tamam yeter bu kadar evet.
Sımdı ne ıstıyorsam lıste yapayım ben :1:

canım insalilah bisey olmaz yoksa yandım ben bende cok sinirli agresif ve huysuz oldum istiyorumki hekaez benimle ilgilensin beni anlasın annem diyorki bu gidişle sinirli ve herseye ağlayan bi kızın olacak diyo haklı belki ama hormonlardan heralde elimde değiil sen genede sakin olmaya çalış bunlarda geçer heralde bu gebeliğe özgü bisey sanırım bu nu biz yasıyoruz etraf biraz zor anlıyo bizim gözünden bakamıyor sanırım

Back
X