ya cnm ben bir ara kafayı yedim 100 tane hastane aradım
doktorlara bağlandım detaylı bilgi istedim ve kararımı verdim çünkü bu tür ultrasonlara hamilelik boyunca
çok girmemek gerekiyormuş bu yüzden dediğim gibi ikisinide aradan çıkarayım bir daha rutin kontrollere giderim die düşündüm malum maliyet düşünmek zorundayım sonra 2 hastane arasında kaldım medical parkta 4 boyutlu 180tl bide benim hastane kaldı oda 142tl fiyat verince ve bana daha yakın olunca orayı seçtim
yaaa varya çok tatlısın ağzından baş damlıyo zenci olmasada olur ama esmer kara yiğit bir deli kanlı olsun gözlerde boncuk boncuk baksa annesine ne iyi olur zenci bebeklere ayrı bir ilgim var genç kızken zenciye kaçacam diyip duruyodum bebek yapıp boşıycam sonra herifi diyodum çok tatlılar kıvır kıvır gür saçlar koca dudaklar boğum boğum etler aman allahım ne var benimde olsa allaha o kadar dua ediyorum ki yavrum sağlıklı olsunda en başta
korkma kız seninki öyle kara olmaz bizim sülale biraz karmaşık biliyon mu baba tarafı mısır kökenliyiz biz arap anne tarafımda trakya sarışın renkli göz ben ondan arada kalmışım esmer koca dudak yeşil göz eşimde beyaz sayılmaz hani esmer kara yiğit uzun boylu bir oğlan kenan imirzalıoğlu gibi vayy anam kurban olurum heriifime

aşka geldim oğlumda güsel olur inşallah