- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.461
bu baska dr. sanirim bundan sonra buna mi devam edeceksin canim drunu iyi sec derim beninşallah görür canım benim karından baktı göremedi alttan baktı gördü hemen sinyal gibi tık tık tık atıp duruyo
hayirli havadislerle gel insAllahkızlarr ben öğleden sonra dr a gidiyoruummm, dua edin bana güzel hbrler alayımm
kiz aman bosver ver neyse ne sen pitpiti duydun ya önemli olan o bizi pek ilgilendirmez ölcumler dr iyi diyosa iyidir biz sonucta anlamiyoruz kisiden kisiye de degisir bu ölcumlerkeşke yazmasaydım mm'sini sorun oluşturdu.dediğim gibi bebek yada kese demedi.ben sadece doktorun bana söylediğini ve gördüğümü söyledim.mm'yi boşverelim bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter
erken goremessin canim bneim ben 6+2 de gördum pitpitiacep benimkinin de kalp atışı duyulur mu yoksa erken mi?
kızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş
sesam senin adina sevindim guzelim darisi diger kizlarin basina insAllah
sesa süper haber tbrk ederim canım allah devamını getirir içini ferah tut darısı ben gibi daha bebeğini görmeyenleri başına
sesa24 çok sevindim cnm ben demiştim başka dr a git diye çünkü aynı olay başka arkında başına gelmişti bak boşuna üzülmüşsünn
neyse ona da haftaya giderim artık :)))))
en iyi bilgiyi kendi doktorun verecektir, bir tehliken yoksa insallah bisey olmaz.. benim doktorum uçabilirsin demişti bana... ama genede en iyisi sen kendin bilirsin... nasıl doğru geliyorsa öyle yap bence...Gunaydin guzel anneler benim sorum olucak simdi 4.haftamin icindeyim ve 7. Haftamda turkiyeye gidicem fransadaym ben ve 7. Haftada bebegin beyni olusurken ucaga binmek sakincalimidir bi fikri olan varmi turkiyeye gitmeyi o kadar cok istiyorumki bi yondende bunu dusunuyorum cevaplarinzi bekliyorum..
vatana millete hayirli olsun benim kusmalar bugun itibariyle baslacak ole gozukuyor cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum kizlar ben gidip biraz uzanicam elim ayagim kesildi resmen yaa:18:
evet canım iyi ki de gitmişiz.o kadını bi daha görmek istemiyorum.bir saat önce kalbi atmıyo dedi bi saat sonra başka doktor atıyo dedi kendi gözlerimle gördüm:76::76::76::76:
kızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş
selam anne adaylarıı
buyuk mujdem lutfen uzulme herseyden onemlı olan bebegın
sabah olmasından korkmaya basladım
sürekli midem bulanıyor cıkarıyorum umarım sureklı boyle gıtmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?