2012 Şubat Anneleri

converse ayakkabılardan alın, daha doğrusu ayakkabı şeklinde patik, kıza da erkeğe de çok yakışıyor Ben yarın bakarım artık cicilerinize

Valla canım ordaki herşeye yumulacağım heralde zaten evdede bi sürü eşyası var bebişimin sürekli alıyorum çorap patik vs falan Yerim ben bu bebişleri yaaaaa

Merhaba arkadaşlar;

Doktor bana güneşte kalma v.s dedi şu aralarda güneşten çok rahatsız oluyorum. biraz araştırdım gebelerin dikkat etmesi gerekiyormuş güneşe. kalıcı lekeler bırakıyormuş. güneş kremi kullanabilirsin dedi ama tabii ilk muayenin heyecanından hangisi diye sormadım. Siz kullanıyor musunuz?? Kullanıyorsanız hangisi?? Bebekler için olan güneş kremleri tavsiye ediliyor gebelere sanırım. Bir de kozmetik bir ürün olmayacak. İçinde belli maddelerin olmaması gerekiyormuş v.s..

Sabah işe gelirken arabanın camından gelen güneş bile rahatsız ediyor.

Bir de bulantılarla öğünlerimi sıklaştırarak baş etmeye çalışıyorum en geç 3 saatte bir bişeyler yiyorum. Hep az az yiyorum iştah yok ama hiç acıkacak gibi bırakmıyorum kendimi. Hep bir parça peynir, ekmek veya tuzlu kraker yiyorum. Sürekli su içiyorum ve meyva da yiyorum(ekşi yeşil elma) kabızlığa iyi geliyor.

Evet dediğin çok doğru.Hamilelik maskesini internette araştırırsanız, hamile bayanlarda güneşin lekelenmeler yaptığını görürsünüz arkadaşlar.Benim işim evime yürüyerek 5 dk, güneşe yakalanmadan gidip geliyorum, akşamları yürüyüş yapıyoruz.Haftasonu ise güneşe maruz kalmamaya çalışıyorum.Ama canım havuza, denize gitmek istiyor, o zaman ister istemez güneş altında olacağım, çok zor güneş kremini seçmek.Açıkcası ben bilmiyorum hangisi iyidir:26:

converse ayakkabılardan alın, daha doğrusu ayakkabı şeklinde patik, kıza da erkeğe de çok yakışıyor Ben yarın bakarım artık cicilerinize

evey ya onlara bende bayılıyorum bide kızlar için küçük sandaletler var hergün bebek ayakkabısı mağazasının önünden geçiyorum ya içim gidiyo siyahı beyazı çok güzel..ama cinsiyet öğrenmeden almam ben..

bende merak ettim şimdi geçenlerde yine biri böyle bir rüya görmüş babasının cenazesine giderken babası ona erkek çocuk veriyo ve bir rüzgar çıkıyo
oğlu olmuş adınıda rüzgar koymuş...
bu arada başın sağ olsun canım ne güzel baban seni yalnız bırakmamış yerinde bile sana haber yollanış ruyanla:)

Teyzeleri biz çıkıyoruzzzz addalara ciciler almaya gidiyoruz akşam gelincee yine burdayımmm fotolar ekleyeceğim sizeeee

güle güle
kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum cicileri

kızlar yeni doğana çok fazla bişy almamak lazım çünkü her ay büyüyor ve 2 aylıkken bir aylıkken giydiği şeyler olmamaya başlıyor ...

sebamed'in bebekler için SPF 50+sını alıcam sanırım ben. parfüm, alkol bir de kimyasal p ile başlayan bi madde var onu içermiyor diye okudum. ama doktora da bir sorucam.

kızlar yeni doğana çok fazla bişy almamak lazım çünkü her ay büyüyor ve 2 aylıkken bir aylıkken giydiği şeyler olmamaya başlıyor ...

olsun biz beğendiklerimizi alalım içimizde kalmasın onları almak için bu bebeği ne kadar bekledim 14 ay)
zaten sürekli kıyafeti değişecek...değişiklik iyidir iyi

kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…