- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.441
valla canım bebeği ultrasonu bana doğru çevirdi bebeğin kalbi atıyodu bak dedi baktım 12-13 mm dedi.bebekten bahsediyodu herhalde bilmem belki kesedir ben anlamdım şimdi valla kafamı karıştırdınız.amann her neyse hiçbişey önemli değil neyse ne.bebeğim sağlıklı ya
8-9 neysede 13-14 olabilrmi yaa ne bileym 6 haftada en fazla 8 falan olmalı diye okumuştum belkide sat la uyumludur aman saglıklı ya boşver iri olsun :)
yanlış söylemş bencede benm 6+4 de 6.6 mm falan demişti 6 haftada o kadr büyük olabilrmi maşşallah seninki tosun gibi olcak o zaman :)))
8-9 neysede 13-14 olabilrmi yaa ne bileym 6 haftada en fazla 8 falan olmalı diye okumuştum belkide sat la uyumludur aman saglıklı ya boşver iri olsun :)
ultrason kagıdında yazar sol köşede bak bakalım :)))
ultrason kagıdında yazar sol köşede bak bakalım :)))
Ben forumda birinden daha okumuştum, 6+5'te 8 mm miş bebeği. 13+14 mm olamaz, iri de olsa olamaz sanmıyorum. Neredeyse %60-70 fark var çünkü,onun anlaşılacak bir yeri vardır...
Muhtemelen sesacım yanlış anlamıştır o heyecanıyla, paniğiyle kolay mı ne stresle gitti,başka ölçü olabilir o...
Yada doktor belki CRL (baş-popo) değil bacak kısmını da alarak ölçmüştür de öyle demiştir.
Önemli değil bunlar, kalbisi sağlıkla atıyor ya önemli olan o, maşallah subhannallah
canım yanlış anlama yok eşim de duydu.ama dediğiniz gibi belki keseden bahsetmiştir bilmiyorum.kese yada bebek demedi sadece ultrasondan gösterdi ben de gördüm
mrb.. iyi akşamlar yatmaya giderken kim var topikde diye girdim maşallahınız var...
canım 5+6 oldum bugün....kesyi gördük dün..
temmuz 10-15 arası verdiği tahliller yapılacak ve kalp atşını duycam inşallah
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
buna göre sen 6+1 günlüksün canm sen haftaya git artık istersen :)) amma sabırlısın :))
benim eşim sabırlı ol diyor yoksa çoktan gitmiştim biraz daha gelişsin görelim diyor yavv..:84:
keşke yazmasaydım mm'sini sorun oluşturdu.dediğim gibi bebek yada kese demedi.ben sadece doktorun bana söylediğini ve gördüğümü söyledim.mm'yi boşverelim bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter
hadi yaaa maşallah eşine ne kadar sakin karşılıyo
keşke yazmasaydım mm'sini sorun oluşturdu.dediğim gibi bebek yada kese demedi.ben sadece doktorun bana söylediğini ve gördüğümü söyledim.mm'yi boşverelim bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter
acep benimkinin de kalp atışı duyulur mu yoksa erken mi?
canim patates haslamasi ye sulu seyler yme bide bulandigi zamn hemen dinlen tuh calisiyon da yaamrb kızlar nsılsınız benim midem cok kötü hiç rahat vermiyorhergün daha kötü oluyorum allahım sne yardım et nolcak bu halim yaaaaa ne yesem cıkarıyorum berbatım
ayyyy bir an dedim dun yoktu kalb atisi yanlismi hatirliyorum dedim ayyy Allahim sana sukurler olsunnnnbenim de sat 7 mayıs ben bebeği de kalp atışlarını da gördüm sen de git istersen
kızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş
hadi kalkalim hoplamadan emme bebeler etkilenmesinnnn haydeeeeeeeeeeeeeehaydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
5+6ysan erken olabilir canım kalp atışı için...
Ben 5+0da keseyi karından gördüğümde tam 2 hafta sonra gel demişti. 6+6yken.
Ben bir gün önce gittim, ancak alttan ultrasonda duyarız dedi, öyle baktı duydu...
neyse ona da haftaya giderim artık :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?