2012 Şubat Anneleri

ultrason kagıdında yazar sol köşede bak bakalım :)))

8-9 neysede 13-14 olabilrmi yaa ne bileym 6 haftada en fazla 8 falan olmalı diye okumuştum belkide sat la uyumludur aman saglıklı ya boşver iri olsun :)

eğer gerçekten 12 mm'se babası gibi göbişli olcak bebeğim.babası 80 kilo babasına çekecek galiba

8-9 neysede 13-14 olabilrmi yaa ne bileym 6 haftada en fazla 8 falan olmalı diye okumuştum belkide sat la uyumludur aman saglıklı ya boşver iri olsun :)

Ben forumda birinden daha okumuştum, 6+5'te 8 mm miş bebeği. 13+14 mm olamaz, iri de olsa olamaz sanmıyorum. Neredeyse %60-70 fark var çünkü,onun anlaşılacak bir yeri vardır...
Muhtemelen sesacım yanlış anlamıştır o heyecanıyla, paniğiyle kolay mı ne stresle gitti,başka ölçü olabilir o...
Yada doktor belki CRL (baş-popo) değil bacak kısmını da alarak ölçmüştür de öyle demiştir.
Önemli değil bunlar, kalbisi sağlıkla atıyor ya önemli olan o, maşallah subhannallah

ultrason kagıdında yazar sol köşede bak bakalım :)))

valla canım işaret koymamış.önceki doktorum işaret koyuyodu.bu doktor koymadı o yüzden yazmıyo ama ben gördüm 12 küsür mm yazıyodu ultrasonda alt tarafta bana da gösterdi.belki dediğiniz gibi kesedir o dediği.ama bebekten bahsediyoduk kalbi atıyo bak dedi 12 küsür mm dedi.haftaya kesin sorar öğrenirim

canım yanlış anlama yok eşim de duydu.ama dediğiniz gibi belki keseden bahsetmiştir bilmiyorum.kese yada bebek demedi sadece ultrasondan gösterdi ben de gördüm

hayırlı cumalar kızlar....bol bol dua edin bu mübarek günde sağlıklı gelişirler inş..bu arada dygbalın ikizmiş bebeği...şimdi tabloda gördüm tebrik ediyorum...hemde ilk bebek allah yardımcın olsun..bazen bizim adamda diyor ikiz olsa diye..aman yarabbim nasıl bakarım... hayırlısı olsun ama çok güzel bi duygu olsa gerek 3 canlı olmak.....hepimize huzurlu günler..

benim eşim sabırlı ol diyor yoksa çoktan gitmiştim biraz daha gelişsin görelim diyor yavv..:84:

keşke yazmasaydım mm'sini sorun oluşturdu.dediğim gibi bebek yada kese demedi.ben sadece doktorun bana söylediğini ve gördüğümü söyledim.mm'yi boşverelim bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter

keşke yazmasaydım mm'sini sorun oluşturdu.dediğim gibi bebek yada kese demedi.ben sadece doktorun bana söylediğini ve gördüğümü söyledim.mm'yi boşverelim bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter

Yok kız ne sorunu olacak, hepimizin farklı..Ben bebeğimin boyunu hiç öğrenemedim 6 haftalıkken 17mm kesem olduğu söylendi o kadar..Bebeği gördüysen zaten dediğin ölçüdedir yoksa görmek çok zor, içini ferah tut.

Tatlım salla gitsin, doktor değiliz biz nerden bilicez ne nedir.Sorun olmadı sen boşver. Elbette bir şeyin ölçüsüydü o söyledi adam da, takma.
Sağlıklı ya evladın, hamdolsun, isterse göbişli olsun isterse cücük ne fark eder senin canın o, parçan o…
Kalbini de duydun…
Bak bizim aramızda eşimle hep şaka mevzusu olmuştur. Ben ve ailem uzun ve iri yapılıyız. Kızlar bile hep sülalemde 1,70 m filandır, iri yarıdır.
Ben de uzunum, iriyim de. Kız kardeşim 1,80 civarında boyu iri yarı. Rahmetli babam 1,85-1,90 filandı, iriydi. Annem de hükümet gibi kadındır
Eşimin ailesi de eşim de dahil hep ince yapılı,zayıf ve kısalar. Diyorum ki eşime inşallah boy bize, kilo size çeker.
Tam tersi olursa eleman tosun olur, kısa boy, kocaman göbiş yanar eleman diyorum
Şaka tabi hep bunlar. Sağlıklı olsun da şekli şemali fark etmez, kuzum o benim be

mrb kızlar nsılsınız benim midem cok kötü hiç rahat vermiyor hergün daha kötü oluyorum allahım sne yardım et nolcak bu halim yaaaaa ne yesem cıkarıyorum berbatım
canim patates haslamasi ye sulu seyler yme bide bulandigi zamn hemen dinlen tuh calisiyon da yaa

benim de sat 7 mayıs ben bebeği de kalp atışlarını da gördüm sen de git istersen
ayyyy bir an dedim dun yoktu kalb atisi yanlismi hatirliyorum dedim ayyy Allahim sana sukurler olsunnnn

hadi gozumuz aydin olsun bitanemmm dinlenmeye devam insAllahhhh normal geiden gitmesi gec dollenmeden kaynaklaniyor bebegin saglikli
haydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
hadi kalkalim hoplamadan emme bebeler etkilenmesinnnn haydeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…