2012 Şubat Anneleri

haklısın canım, ben gördüm çıkmış ama yapcak adam yok bizde de :) ben karnıbaharı göndereyim paylaşalım hepberaber olmaz mı

Çarşambaları bizim sokağa kuruluyor pazar, bakayım eğer pazarı toplamadan yetişirsem...
Ben de severim yemeğini de kızartmasını da....

inşallahhh yetişirsin canımmm
ben çok seviom semt pazarlarını taze taze alıom herşeyi bi güzellll
hele geçen gün sanırım hamileyimdiye pazarcı bana üzümünde armutunda en güzel yerlerinden verdii saolsunnnn

ne güzel şey şu hamilelik yaaaaaaa

taklım gönlünü alsın bi zahmet ben evlenmeden önce salata dahi yapmamıştım evlendikten sonra öğrendim herşeyi kaç kez çiğ yemek yemiştir kocam allah bilir nohutları leblebi gibi kurufasulyeyide aynı şekilde tuzsuz çok sulu çok katı yemekler gıkı çıkmadı herifimin yinede allah razı olsun ellerine sağlık demiştir bi kere hatun bunlar ne böle die bir kere menemen yaptım içinde 2 domates bi ton biber doğramışım yerlere yatarsınız fotografı hala duruyo menemen değil biber kızartması sanki salataları koca koca doğrardım olsun sen düşünüp yapmışsın ya oda yesin bişi olmaz benim adam hala yaşıyosa seninkinede bişi olmaz

Yapmışsındır tatlım, tavuklar pişene kadar yüz kere pişer mantarlar sen merak etme :)
Oh eline sağlık, biz de gelelim yemeğe

Kayınpederim yedi simdi acıkmıs o erkenden yedi yemegi. Aferin cok guzel olmus nerden aklına geldi bu dedi
Demekki becermisim Ben de baktım tadına cidden guzel olmus sanki ( ya da ben oyle gormek istiyorum )

Gel canım ayıp ediyosun hepinize yaparım valla. Acemi sansı oldu bu sefer belki de ama 2. sefer beceremezsem kusura bakmayın simdiden

Aynen ben de oyleydim canım evde elimi hicbiseye surmezdim annem babam cok kızardı. Ama Allah'a sukur elimden geldigince biseyler yapabiliyorum.
Ama pek atlamıyorum cunku beceremezsem rezil olurum diye korkuyorum. Esim onemli degil de kaynanam laf yapar diye biraz tedirgin oluyorum.

Esim gelir birazdan bakalım. Gittiginde girer yazarım size yorumunu

Cıktı cıktı normal pazarlarda bile satılıyor artık.
Gecen hafta alıp ilk acılısımızı yaptık bile biz

İlk cıktıgında 5 tl idi gecen hafta 2.5 tl ye aldık. Bu hafta ne kadar bilmiyorum :44:

ellerine sağlık bu akşam bende mantarlı tavuklu yemek yapacağım ama fırında değil tavada tereyağlı
malezemeler:
tavukgöğsü yarım kg,mantaryarım kg,kırmızı biber tatlı 2 tane yeşil biber 1 tane çarliston 2tane domates ve yarım yemek kaşığı salça bir çay bardağı su ilave ve en son ocaktan almadan birer çay kaşığı kekik,pul biber,tuz,karabiber parmaklarınızı yersiniz (sırrı kırmızı tatlı biberde ve terayağında)
şimdi ben kaçar kızlar akşama çok işim var 2 tepe dağ gibi ütüm var yemekten sonra öptüm sizi bye

KIZLARRR neler yazmışsınız böyle hepsinide canım çektiiiii neyseki bende şimdi köfteyle patates yapıcam ama sizi tariflerde çok iç açıcı duruyoduuu hazır yapan olsa biz yesek ne hoş olurdu güzel bir servis tabağında şöleeeeeeeeeee

biberli menemen yeni çıktı deseydin yaa

degerli anne adaylarimiz tablo guncellemistir

gurbet güzeli teşekkür ederiz canım..sende varmı ? bebek haberleri...bu arada niye kimsecik yok yaa.. ben kaçar kızlar yarında ben yokum...byybbyyyyyyyy:80::79:

haklısın canım, ben gördüm çıkmış ama yapcak adam yok bizde de :) ben karnıbaharı göndereyim paylaşalım hepberaber olmaz mı

Gördüm gördüm ben de bugün.Hem kereviz gördüm hem karnıbahar.
Ama bugun aklımda mantar vardı,eşime aldırdım yaptım yedim.
Ama istediğim gibi olmadı.Malzemeden ötürü :))))
Yarın da karnıbahara sarayım olmazsa

Kızlar ne zamandır giremiyorum bu oturma izni isleri ile ugrasiyorum ama hep aklımdasınız...
Neyse bir girip selam vereyim istedim.. Hamd olsun fena degiliz, insallah herkeste cok iyidir...

Sevgiler, selamlar seker hamileler

maşallah, pek becerikliyiz. o saatten sonra ne aldırmayı ne yapmayı becerebilirim
ya kızartma diyince aklıma kabak mücver geldi. anneciim olsa da yapsa, benimkiler onunkilere hiç benzemiyor ay başlayınca çorap söküğü gibi geliyor istekler. ben en iyisi yarın öğle yemeğinde şu mücver işini açıyım... azcık karnımı okşayıp duygu sömürüsü yapayım. belki oğlumun hatrına yaparlar...

gurbet güzeli teşekkür ederiz canım..sende varmı ? bebek haberleri...bu arada niye kimsecik yok yaa.. ben kaçar kızlar yarında ben yokum...byybbyyyyyyyy:80::79:

henuz yok bebek guzelim
korunma suremiz bitti cok sukur ev tasiycam yeni eve yeni bebek kismet olursa o zaman da yerlesmis oluruz
iki ay sonra yeni evdeyiz kismetse ins

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugun gıremedım temızlık alışverıs yemek derken ızın gunum ucup gıttı cumartesı esımle doktora gıttık ayrıntılıyada gırdık cok sukur hıcbır sorun yok dedı dr rıca etmem uzerıne 4 boyutluda gorduk oglusumu devamlı ellerını yuzunde gezdırıyordu cd de verdı sagolsun doktorumuz 1 kerede olsa gormek guzeldi
esım hemen bana benzıyor dedı

maşaallah bebişine canımm .

maşaallah bebişine canımm .

sağol canım benım sanada gecmıs olsun yatmıssın 2 gun sende benım gıbı yalnızsın yasadıgın yerde sanırım keske dıyorum yakınımda annem ablam teyzem halan falan olsa ama yokkı sadece kayınvalıdem var oda ne kdar olsa kızı gıbı dusunemez benı hıc hamılelık nazımı ceken yok kocamda odundan donme bır adamdır oyle seylere hıc gelemez vallahı off offfff hatta sekerı var gece ben oma kalkıp yemek hazırlıyrm hala....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…