- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.281
canım bildiğim kadarıyla çıktı karnıbahar
eğer yakınında bi semt pazarı varsa git bak derim canın istediyse kesin bulursun
bu arada bende çok severim karnıbaharı
hem kızartmasını hemde fırında beşamal soslusunu
Çarşambaları bizim sokağa kuruluyor pazar, bakayım eğer pazarı toplamadan yetişirsem...
Ben de severim yemeğini de kızartmasını da....
haklısın canım, ben gördüm çıkmış ama yapcak adam yok bizde de :) ben karnıbaharı göndereyim paylaşalım hepberaber olmaz mı
Aslında elimden de hersey gelir, yani bir baktım mı yaparım. Ama ilk defa yapınca biraz tedirgin oluyor insan iste.
Sen cigden koyuyorsan pismistir o zaman benimki de. Esim geldiginde salata yaparken biraz daha ısıtırım onu olur biter
Valla guzel olmamıs olabilir rezil olabilirimAma veririm canım gene de bebisin tadına baksın teyzesi nasıl beceriksiz gorsun
Tavuklar pismis guzelce. Yumusak birazcık cok sert degil oyle. Aman benimki de buldu bunucak yani he!
Ben gonlu olsun diye yaptım yapmaya calıstım. O da gonlum olsun diye begenmese de begendim desin :90:
Yapmışsındır tatlım, tavuklar pişene kadar yüz kere pişer mantarlar sen merak etme :)
Oh eline sağlık, biz de gelelim yemeğe
taklım gönlünü alsın bi zahmet ben evlenmeden önce salata dahi yapmamıştım evlendikten sonra öğrendim herşeyi kaç kez çiğ yemek yemiştir kocam allah bilir nohutları leblebi gibi kurufasulyeyide aynı şekilde tuzsuz çok sulu çok katı yemekler gıkı çıkmadı herifimin yinede allah razı olsun ellerine sağlık demiştir bi kere hatun bunlar ne böle die bir kere menemen yaptım içinde 2 domates bi ton biber doğramışım yerlere yatarsınız fotografı hala duruyo menemen değil biber kızartması sankisalataları koca koca doğrardım olsun sen düşünüp yapmışsın ya oda yesin bişi olmaz benim adam hala yaşıyosa seninkinede bişi olmaz
canım bildiğim kadarıyla çıktı karnıbahar
eğer yakınında bi semt pazarı varsa git bak derim canın istediyse kesin bulursun
bu arada bende çok severim karnıbaharı
hem kızartmasını hemde fırında beşamal soslusunu
Kayınpederim yedi simdi acıkmıs o erkenden yedi yemegi. Aferin cok guzel olmus nerden aklına geldi bu dedi
Demekki becermisimBen de baktım tadına cidden guzel olmus sanki ( ya da ben oyle gormek istiyorum )
Gel canım ayıp ediyosun hepinize yaparım valla. Acemi sansı oldu bu sefer belki de ama 2. sefer beceremezsem kusura bakmayın simdiden
Aynen ben de oyleydim canım evde elimi hicbiseye surmezdim annem babam cok kızardı. Ama Allah'a sukur elimden geldigince biseyler yapabiliyorum.
Ama pek atlamıyorum cunku beceremezsem rezil olurum diye korkuyorum. Esim onemli degil de kaynanam laf yapar diye biraz tedirgin oluyorum.
Esim gelir birazdan bakalım. Gittiginde girer yazarım size yorumunu
taklım gönlünü alsın bi zahmet ben evlenmeden önce salata dahi yapmamıştım evlendikten sonra öğrendim herşeyi kaç kez çiğ yemek yemiştir kocam allah bilir nohutları leblebi gibi kurufasulyeyide aynı şekilde tuzsuz çok sulu çok katı yemekler gıkı çıkmadı herifimin yinede allah razı olsun ellerine sağlık demiştir bi kere hatun bunlar ne böle die bir kere menemen yaptım içinde 2 domates bi ton biber doğramışım yerlere yatarsınız fotografı hala duruyo menemen değil biber kızartması sankisalataları koca koca doğrardım olsun sen düşünüp yapmışsın ya oda yesin bişi olmaz benim adam hala yaşıyosa seninkinede bişi olmaz
Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi
hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz / Kız 31 Mayıs 25 Şubat
haklısın canım, ben gördüm çıkmış ama yapcak adam yok bizde de :) ben karnıbaharı göndereyim paylaşalım hepberaber olmaz mı
Gördüm gördüm ben de bugün.Hem kereviz gördüm hem karnıbahar.
Ama bugun aklımda mantar vardı,eşime aldırdım yaptım yedim.
Ama istediğim gibi olmadı.Malzemeden ötürü :))))
Yarın da karnıbahara sarayım olmazsa
gurbet güzeli teşekkür ederiz canım..sende varmı ? bebek haberleri...bu arada niye kimsecik yok yaa.. ben kaçar kızlar yarında ben yokum...byybbyyyyyyyy:80::79:
iyi akşamlar kızlar bugun gıremedım temızlık alışverıs yemek derken ızın gunum ucup gıttı cumartesı esımle doktora gıttık ayrıntılıyada gırdık cok sukur hıcbır sorun yok dedı dr rıca etmem uzerıne 4 boyutluda gorduk oglusumu devamlı ellerını yuzunde gezdırıyordu cd de verdı sagolsun doktorumuz 1 kerede olsa gormek guzeldi
esım hemen bana benzıyor dedı
maşaallah bebişine canımm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?