- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.321
Bencede Ocak ayında butun hazırlıklarımız bıtmıs olmalı.
Hatta acıkcası ben 7. aya dogru hastane cantamı hazır vazıyete getırmeyı dusunuyorum.
Olası erken dogum ıcın.
Boyle bır belırtım de yok ama, Allah ın ısı, bellı olmaz.
Kesinlikle sana katılıyorum cnm. Bizim mahallede bir arkadaş var. Hepsini birlikte alırım diye hiç bişey almadı 7 aylık falandı işte bugün yarın alışverişe çıkıcam diyordu. Doğum yaptı erken doğum.
Kayınvalidesi görümcesi falan gidip aldılar eşyalarını. Sezeryan olduğu için ayagada kalkamadı. Çocugunun hiç bişeyini yapamadı yani(( bende bu ayın sonunda gidicem oğluma alışveriş yapmaya...
Bunu anlamıyorum ıste tatlım.
Hadı bılmıyordu, bız onu aldıgımıza gore ona heveslenmısız demektır.
Yok, zaten esıme aksam dıyecegım.
Ih -mıhh derse, 'ben gerekenı derım o zaman' dıyecegım.
Aslında esım de ıstemıyor.
Sabah dıyorkı 'o ne derse desın, bız gıydırırız'
günaydın ben iyiyim cnm çok şükür bebekte iyi ama uykumu alamıyorum gece uyandım mı uyuyamıyorum
senin kızlar nasıl bakalım?
iyilerdir inşallah benimde gözlerim kapanıyor aşırı uykum var
Ya bebegım, korkum esım annesını kırmamak ıcın ıkna olur dıye.
Boyle olursa ben sınırden catlarım.
Dusunsene, ne dıyecek 'heh, ben ıstemedım onlarda gıyındırmedı'
Ama bugun gıdıp bjk lı battanıye alacagım bebegıme.
Aksam da esıme dıyecegım, 'lutfen kımsenın karısmasına ızın vermeyelım. Neye heves edıyorsak, onu yasayalım'
Kadın 7 cocuk dogurmus, bırı vefat etmıs.
Onlarda hevesını alamadı da, benım bebegımde mı almaya calısıyor nedır!
günaydın güzel anneler...umarım herkes çok iyidir günlerdir yoktum annemin yanına gitmiştim...
ben izin aldım yıllık iznimden 1 haftam kalmıştı evdeyim bu hafta çok mutluyum...
elefera'm şu kaynanan elime geçse boğup atıcam valla, benimkide hepşeye karışır ama bu kadar ısrarcı olmaz, takma kafana yoksa geçmez bu ömür bunlarla benimkide yanı başımda oturuyor tek tesellim eşim ezdirmiyor allahtan içim soğuyor biraz...
kızlar sonunda 2 gün önce oğlum kıpırdamaya başladı tembel günde bir kaç defa anca ama buna şükür :)
Kesinlikle sana katılıyorum cnm. Bizim mahallede bir arkadaş var. Hepsini birlikte alırım diye hiç bişey almadı 7 aylık falandı işte bugün yarın alışverişe çıkıcam diyordu. Doğum yaptı erken doğum.
Kayınvalidesi görümcesi falan gidip aldılar eşyalarını. Sezeryan olduğu için ayagada kalkamadı. Çocugunun hiç bişeyini yapamadı yani(( bende bu ayın sonunda gidicem oğluma alışveriş yapmaya...
eleferacımm kız oldugu içinn karsı cıkıyodurr erkek olsa bişi demezdi eminimmbosverr karar verdik biz de gec.. hatta hastane cantasını yanında hazırlayabilirsin..
günaydın ben iyiyim cnm çok şükür bebekte iyi ama uykumu alamıyorum gece uyandım mı uyuyamıyorum
senin kızlar nasıl bakalım?
aman be güselim sağdan girsin soldan çıksın sen hastanede giydir çıkar ona ne? hem bjk li neden olmazmış dinen caiz mi değilmiş:44: gayette güsel olur illa ayılı pantalı çiçekli böcekli mi giydircekmişin ne var yani saten takma o gün geldiğinde giydirince domates gibi kızarsın dursun
maşallah, pek becerikliyiz. o saatten sonra ne aldırmayı ne yapmayı becerebilirim
ya kızartma diyince aklıma kabak mücver geldi. anneciim olsa da yapsa, benimkiler onunkilere hiç benzemiyoray başlayınca çorap söküğü gibi geliyor istekler. ben en iyisi yarın öğle yemeğinde şu mücver işini açıyım... azcık karnımı okşayıp duygu sömürüsü yapayım. belki oğlumun hatrına yaparlar...
allah sizi napsın emi......gece yatmadan bi bakayım dedim ve canım hepsinden çekti......
iyi akşamlar kızlar bugun gıremedım temızlık alışverıs yemek derken ızın gunum ucup gıttı cumartesı esımle doktora gıttık ayrıntılıyada gırdık cok sukur hıcbır sorun yok dedı dr rıca etmem uzerıne 4 boyutluda gorduk oglusumu devamlı ellerını yuzunde gezdırıyordu cd de verdı sagolsun doktorumuz 1 kerede olsa gormek guzeldi
esım hemen bana benzıyor dedı
Kıpır kıpırım bugun.
Bır nedenı yok, hatta aslında bıraz sinirliyim bile!
Bu kayınvalıde benı uyuz ettı kızlar.
Anlatayım da, haksızsam soyleyın, bende gevseyeyım bırazcık.
Sımdı bız melegımıze bjklı hastane cıkısı aldık.
Daha hamıle bıle degıldım, bunu hayal etmıstık.
Hamıle oldugumu ogrenınce de, cınsıyetını ogrenmeden gıttık aldık.
Esım cok heves edıyordu, bende kırmadım onu, hem hosuma da gıttı.
Kızımız bjklı gıysılerıyle gelecektı evımıze.
Kayınvalıde ogrendı bunu.
Bana bır kac kez 'olmaz oyle sey, baska takım alın' dıyıp durdu.
Bende 'anne X ona heveslendı, bende onu kırmak ıstemıyorum' dedım.
Yok, ıkna olmadı.
Fırsat buldukca hme esıme hem bana dedı durdu.
Bu sabah esım soyledı.
Dun annesıne gıtmıstı.
'yıne bjklı takım olmaz, baska takım alın dıyor' dedı.
Bellı etmedım ama sınırlendım.
Yahu be kadın sana ne!
Bu cocuk bızım, onu ben tasıyorum, bırak da bız karar verelım ne gıyındırecegımıze!
Bırde sankı boyle cok yardım edıyormus gıbı bana, uzaktan karısması yok mu!
Cıldırdım!
ayy bende derdimi anlatayım bi cırpıda.. benimm cok basım dönüyo bu ara.. araba aldıgımız günn yolun ortasında düsüvericiktimm yanımda görümcem olmasa:97: dün sabah saglıkocagına giderkenn bütün yol yaa cokkk midem bulanıyo benim basım dönüyo diye söylendim durdum.. kadın tansiyonumu ölctü. 9a 5işinn kötüsü naparsam yapayımm normale dönmüyo hemen:97:
sonraa gece uyuyamıyorum en önemlisi bu.. yatagın ortasına delik acıpp göbegimi içine koyucamm rahat rahatt yüzüstü yatıcam sonrayoksa simit mi alsam bi tane gibegimi onada koyabilirim heralde ama ben de yükselirimm o zaman :44::44::44::44:yatakk yastık havuzuna dndü ama nafile her sabah sırt agrısıyla uyanıyorum:97:
bu arada nihal ismi güzel mi???
bende kendilerinde bu cesareti bulabilmelerini anlayamıyorum
günaydın güzel anneler...umarım herkes çok iyidir günlerdir yoktum annemin yanına gitmiştim...
ben izin aldım yıllık iznimden 1 haftam kalmıştı evdeyim bu hafta çok mutluyum...
elefera'm şu kaynanan elime geçse boğup atıcam valla, benimkide hepşeye karışır ama bu kadar ısrarcı olmaz, takma kafana yoksa geçmez bu ömür bunlarla benimkide yanı başımda oturuyor tek tesellim eşim ezdirmiyor allahtan içim soğuyor biraz...
kızlar sonunda 2 gün önce oğlum kıpırdamaya başladı tembel günde bir kaç defa anca ama buna şükür :)
eşinle güzellikle konuş. hatta kayınvalideni telaffuz bile etmeden, bjk li battaniye alacağını söyle. konu içinde annesini olayın baş kahramanı gibi gösterirsen ister istemez gerginlik olup da annesini savunmaya geçebilir. genelleme yaparak konuşmak en iyisi bence de. eşine hevesimiz kursağımızda kalmasın gönlümüzce istediğimiz gibi şeyler alalım dersin.
ay canım benim kayınvalideler böyle onlar deneyimli ya sözüm ona herşeyde başı çekecekler. iyi niyet olsa bile insan sinir oluyor. ama en iyisi bunlara tepki vermemek o zaman daha çok sinir oluyorlar:)
ayy bende derdimi anlatayım bi cırpıda.. benimm cok basım dönüyo bu ara.. araba aldıgımız günn yolun ortasında düsüvericiktimm yanımda görümcem olmasa:97: dün sabah saglıkocagına giderkenn bütün yol yaa cokkk midem bulanıyo benim basım dönüyo diye söylendim durdum.. kadın tansiyonumu ölctü. 9a 5işinn kötüsü naparsam yapayımm normale dönmüyo hemen:97:
sonraa gece uyuyamıyorum en önemlisi bu.. yatagın ortasına delik acıpp göbegimi içine koyucamm rahat rahatt yüzüstü yatıcam sonrayoksa simit mi alsam bi tane gibegimi onada koyabilirim heralde ama ben de yükselirimm o zaman :44::44::44::44:yatakk yastık havuzuna dndü ama nafile her sabah sırt agrısıyla uyanıyorum:97:
Günaydın....
Gurbetgüzeli mesajımı almış ve dün tablomuzu yenilemiş kızlar...
Gördünüz mü?
Sizler nasılsınız?
Hala kırgınım...
Hala ağrılarım var ama hayat devam ediyor ya....
Dün gece nasıl uyudum bilmiyorum
Sabah 08:10 du uyandığımda
Nasıl geldim okula sormayın
Günaydın....
Gördünüz mü?
Sizler nasılsınız?
Hala kırgınım...
Günaydın....
Gördünüz mü?
Sizler nasılsınız?
Hala kırgınım...
Bılmıyorum derdı ne?
'oyle cıcılı bıcılı sey olmaz' dıyormus.
Ama bjk lı takım hıcde cıcılı bıcılı degıl.
Gayet sade. Sadece logo var.
Gordunuz zaten.
O gormedı bıle!
ılgılenmedı kı, bakayım demedı kı!
Valla az once aklımdan gecenı yazmıssın
Onun yanıda hazırlamasam bıle, cnatama sadece o takımı koysam dıye dusunuyorum
Eh o zaman kımse mırın kırında edemez.
Gormeden, cıcılı bıcılı o demeye basladı.
Halbukı gercekten cok sade, guzel bır takım.
Yok, aksam esımı ope koklaya dıyecegım, bu takım olsun dıye.
Ben son aya kadar mumkun degıl bekleyemem zaten.
Sımdıden bır cok seyı hazır.
Dun bebek arabasını da aldık.
Ama esım ıstedıgımı almadı, pahalı geldı
Onun ıstedıgını aldık, yarı fıyatından daha ucuza.
ıste su;
Eki Görüntüle 267543
Ben begenmedım acıkcası, o da son anda 'hadı senın dedıgın olsun' dedı, bu kezde ben ıstemedım.
Valla guzel olmamıs olabilir rezil olabilirimAma veririm canım gene de bebisin tadına baksın teyzesi nasıl beceriksiz gorsun :9
Bu arada yemegim cok guzel oldu valla ellerime saglık
Esim de begendi
Cıktı cıktı normal pazarlarda bile satılıyor artık.
Gecen hafta alıp ilk acılısımızı yaptık bile biz
İlk cıktıgında 5 tl idi gecen hafta 2.5 tl ye aldık. Bu hafta ne kadar bilmiyorum :44:
canım bildiğim kadarıyla çıktı karnıbahar
eğer yakınında bi semt pazarı varsa git bak derim canın istediyse kesin bulursun
bu arada bende çok severim karnıbaharı
hem kızartmasını hemde fırında beşamal soslusunu
iyi akşamlar kızlar bugun gıremedım temızlık alışverıs yemek derken ızın gunum ucup gıttı cumartesı esımle doktora gıttık ayrıntılıyada gırdık cok sukur hıcbır sorun yok dedı dr rıca etmem uzerıne 4 boyutluda gorduk oglusumu devamlı ellerını yuzunde gezdırıyordu cd de verdı sagolsun doktorumuz 1 kerede olsa gormek guzeldi
esım hemen bana benzıyor dedı
Kıpır kıpırım bugun.
Bır nedenı yok, hatta aslında bıraz sinirliyim bile!
Bu kayınvalıde benı uyuz ettı kızlar.
Anlatayım da, haksızsam soyleyın, bende gevseyeyım bırazcık.
Sımdı bız melegımıze bjklı hastane cıkısı aldık.
Daha hamıle bıle degıldım, bunu hayal etmıstık.
Hamıle oldugumu ogrenınce de, cınsıyetını ogrenmeden gıttık aldık.
Esım cok heves edıyordu, bende kırmadım onu, hem hosuma da gıttı.
Kızımız bjklı gıysılerıyle gelecektı evımıze.
Kayınvalıde ogrendı bunu.
Bana bır kac kez 'olmaz oyle sey, baska takım alın' dıyıp durdu.
Bende 'anne X ona heveslendı, bende onu kırmak ıstemıyorum' dedım.
Yok, ıkna olmadı.
Fırsat buldukca hme esıme hem bana dedı durdu.
Bu sabah esım soyledı.
Dun annesıne gıtmıstı.
'yıne bjklı takım olmaz, baska takım alın dıyor' dedı.
Bellı etmedım ama sınırlendım.
Yahu be kadın sana ne!
Bu cocuk bızım, onu ben tasıyorum, bırak da bız karar verelım ne gıyındırecegımıze!
Bırde sankı boyle cok yardım edıyormus gıbı bana, uzaktan karısması yok mu!
Cıldırdım!
Dun bebek arabasını da aldık.
Ama esım ıstedıgımı almadı, pahalı geldı
Onun ıstedıgını aldık, yarı fıyatından daha ucuza.
ıste su;
Eki Görüntüle 267543
Ben begenmedım acıkcası, o da son anda 'hadı senın dedıgın olsun' dedı, bu kezde ben ıstemedım.
BBlaum, oldu mu sımdı!
Dun yazdınız o kadar, hepsınden canım cektı.
Ses etmedım.
Ama mucver! Ahhhh mucver... Fena yıyesım var ama ben hıc beceremem kı
Bır daha desın, dıyecegım zaten 'anne ılk cocugumuz, bırakın hevesımızı alalım' dıye.
Hayır, bjklı oldugu ıcın degıl bence, baska derdı var, mudahale edecek ılla.
Ustelık dedım kı, 'x (esım yanı) cok heves ettı, hevesını kırmak ıstemıyorum'
O hala bı gayret ıcınde.
Heh, senın kayınvalıden daha bı hos.
Alacaksan alırsın zaten, on kere demene ne gerek var.
Gercı benımkılerde o da yok.
Mendıl yapacakmıs bebegıme, onu dıyor.
10 TL verıp, 6 tane alamıyorum sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?