- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.741
dr sana vajinal mi bakti?bide kilo durumun nedir ?
yok karnımdan baktı..
kilo var birazmigren için ilaç kullandım uzun süre antideprasan epey kilo aldırdı
70
sundan dolayi sordum.karindan bakilan ultrasonda cok daha gec duyuluyor kalp atisi en az 1hafta oynuyor arada.vajinal bakilan ultrasonda cok daha erken duyuluyor.arti birde kilo varsa gobek bolgesinde yag coksa yine bi engel bunuda bana kizima hamileyken doktorum anlatmisti.. ama senin kilon cok yokmus sorun etme.
bak burda ne yaziyor
Kalp atışları ne zaman duyulabilir?
Bebeğinizin ilk kalp atışlarını duyma haftanız yapılan ultrasonografi tetkik biçimine göre değişmektedir. Eğer vajinal ultrason yapılırsa 5. haftada, karından (abdominal) usg yapılırsa normalde 6. gebelik haftasında ilk kalp atışlarını duymanız gerekir.
Bazen bu haftada olunmasına rağmen kalp atışları duyulamaz. Bu durumun en sık nedeni anne adayının son adet tarihini yanlış bilmesidir.
Bazen de geç yumurtlama veya döllenme olur ve gebelik beklenenden küçük hafta çıkar. Bu durumda takip önemlidir. Hemen karar verilmemelidir.
banuesra selam
bantin hayirli olsun bende okumustum o banttan ama kizimdada cok mide bulantim olmadi.simdi hic yok dencek kdr az.bas donmem ve uyku halim var hergun oglenden sonra 2saat uyuyorum 3gundur.yoksa kafami tutamiyorum.
Sea-Band Bulantı Önleyici Bileklik 24,99 TL fiyatı Sea-band yorumları
daha önce de hiç duymamışdım..
intten satışı da varmı. :))
ne antibiyotigi doktorunmu verdi?
Canım tecrübeli biri olarak bize neler önerirsin?Gerçektende ilk 3 ayı atlatınca çoğu şey düzeliyor mu???
Bu arada Allah bebişini analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...
nevanin manasi Refah, zenginlik. Güç, kudrethediye gibi gelmisler hosgelmisler
nevanin anlami ne cok tatli isimler
Allahim hayirlisi ile gebelik terarini nasip etsin baska bir dr. a gitsen canimkızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Kız evladı rahmettir, erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder.Rahmet için ödüllendirir.
bu sözü çok begendim kızlar hadisi şerifmi bu bilen varmı acaba?
canim benim baska dr.a gittinmi elden gelen malesef hic bir sey yok olacak olduktan sonra Allahim sabir versin ins bogazlarin dugumlendigi kelimelerin bittigi anarkadaslar moralim cok bozuk canım cok sıkkın bugünbaskalarına teselli vermek kolay geliyo ama inanın suan kendime verecek zerre tesellim yok aglıyorum.. bugün ilk kontrolüme gittim 6haftalık oldum vajinal ultrasonla baktı keseyi gördük ama hem bir hafta geriden geliyo 5haftalık yani hemde kese etrafında hafif kanama var dedi.gebeligin belki basta güzel ilerlemiş olabilir ama suan durmus olabilir dedi.. bir hafta sonra tekrar cagırdı.ilk gebeligimdede kese geriden geliyodu ama sat a göre bu haftada bebegimi görmüş kalp atıslarını duymustum...muayeneden sonra hcg testini tekrarladım 15.günü 800.71 olan degerim bugün 14030 cıktı deger gayet güzel ilerlemiş ama 2günlük eksik yani düşük sanki.acaba diyorum dedigi dogrumu dr un gebelik durmus olabilirmi:18::26: eger öle bişey olduysa bu 2.kayıbım olacak cok kötüyüm cokk.....
oysaki aynı haftada oldugumuz arkadaslarda sadece keseleri gördü ama benimki 5haftalık gözüküyo durmus olabilir deyince bütün pozitifligim gitti.cok korkuyorum tekrar bebegimi kaybetmiş olmaktan
hosgeldin gozun aydin canim valla ben hem keseyi hemde pitpiti 6+2 de gördummerhabalar ben viyanadan cagla.
hamileyim ama daha dra gitmedim 5+1'im bugun. carsamba dra gidicem yani 5+5ken. subat ayinda bi bebek kaybettim kalbi atmadi ve kürtaj oldum. bu seferkide süpriz oldu aslinda dahagec istiyordum. bi kizim var 26aylik.. korkuyorum bu gebeligimde de kalp atisiyla alakali sorun olabilir diye
5+5 de kalp atisi gören varmi acaba?
canim drun verdi ise kullan iltihap zararlislm kızlar şu antibiyotik konusunu ne yapsam acaba bilemedim kiiçsem bi dert içmesem ayrı bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?