2012 Şubat Anneleri

selam kizlar nasil gidiyor :) ben mide bulantisina kesin cozum buldum arkadaslar...oyle boyle degil :)) `seaband `aldim.. bilegine taktigin gibi eski hayatina geri donuyorsun..londrada seaband diye satiliyor umarim turkiyede kolay bulunabilir birseydir...ihtiyaci olan arkadaslar eczanelere sorsun... deniz tutmasi icin bilege takilan bir band...ayrica doktora sordum bugun, hic bir yan etkiside yok bebege...gonul rahatligi ile kullanilabilir...bulantidan gozunu acamayan ben, normal insana dondum resmen ya...inanilmaz ama gercek :))

yok karnımdan baktı..

kilo var biraz migren için ilaç kullandım uzun süre antideprasan epey kilo aldırdı
70

sundan dolayi sordum.karindan bakilan ultrasonda cok daha gec duyuluyor kalp atisi en az 1hafta oynuyor arada.vajinal bakilan ultrasonda cok daha erken duyuluyor.arti birde kilo varsa gobek bolgesinde yag coksa yine bi engel bunuda bana kizima hamileyken doktorum anlatmisti.. ama senin kilon cok yokmus sorun etme.

bak burda ne yaziyor
Kalp atışları ne zaman duyulabilir?

Bebeğinizin ilk kalp atışlarını duyma haftanız yapılan ultrasonografi tetkik biçimine göre değişmektedir. Eğer vajinal ultrason yapılırsa 5. haftada, karından (abdominal) usg yapılırsa normalde 6. gebelik haftasında ilk kalp atışlarını duymanız gerekir.

Bazen bu haftada olunmasına rağmen kalp atışları duyulamaz. Bu durumun en sık nedeni anne adayının son adet tarihini yanlış bilmesidir.

Bazen de geç yumurtlama veya döllenme olur ve gebelik beklenenden küçük hafta çıkar. Bu durumda takip önemlidir. Hemen karar verilmemelidir.

gerci bu sitede abartmis 5.hafta erken yani kalp atisi icin ama googlede cok sitede 6.haftadan itibaren vajinal ultrasonla gorulur yaziyor bence sen 20gun bekleme doktorunda vajinal baksin sana bu hafta,

banuesra selam
bantin hayirli olsun bende okumustum o banttan ama kizimdada cok mide bulantim olmadi.simdi hic yok dencek kdr az.bas donmem ve uyku halim var hergun oglenden sonra 2saat uyuyorum 3gundur.yoksa kafami tutamiyorum.

çoook teşekkürler canm bilgilerin için

banuesra selam
bantin hayirli olsun bende okumustum o banttan ama kizimdada cok mide bulantim olmadi.simdi hic yok dencek kdr az.bas donmem ve uyku halim var hergun oglenden sonra 2saat uyuyorum 3gundur.yoksa kafami tutamiyorum.

cok sanslisin o zaman ne guzel ihtiyacin yok..inanamiyorum ben su an mide bulantimin gecmesine...yeniden dogdum sanki..cok mutluyummmmmm cok

bazi ilaclar hamileyken kullanilabiliyor heleki idrar yolu enfeksyonu basina baska isler acabilir oyuzden kullan kesinlikle.

Canım tecrübeli biri olarak bize neler önerirsin?Gerçektende ilk 3 ayı atlatınca çoğu şey düzeliyor mu???
Bu arada Allah bebişini analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...

amin canım rabbim cümlemizin yavrusunu korusun.

canım hamilelikte doğumda bünye meselesi o yüzden ben kesin bişey diyemem. benim ki 3 ay sonunda bitti bi arkadaşım doğurana kadar kustu biri de 5 ayda bitti.

ama boşver onlara takılma inan o bile güzel onları bile özlüyosun belkide ilk ve son şansın sadece tadını çıkarttın

hediye gibi gelmisler hosgelmisler

nevanin anlami ne cok tatli isimler
nevanin manasi Refah, zenginlik. Güç, kudret
kainatin cekirdegi manasida var arapcada sahadet edenle birlestirince imandan nasibini almis kiz oluyor

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Allahim hayirlisi ile gebelik terarini nasip etsin baska bir dr. a gitsen canim

Kız evladı rahmettir, erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder.Rahmet için ödüllendirir.
bu sözü çok begendim kızlar hadisi şerifmi bu bilen varmı acaba?

hadis olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam

canim benim baska dr.a gittinmi elden gelen malesef hic bir sey yok olacak olduktan sonra Allahim sabir versin ins bogazlarin dugumlendigi kelimelerin bittigi an

hosgeldin gozun aydin canim valla ben hem keseyi hemde pitpiti 6+2 de gördum

slm kızlar şu antibiyotik konusunu ne yapsam acaba bilemedim kiiçsem bi dert içmesem ayrı bi dert
canim drun verdi ise kullan iltihap zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…