2012 Şubat Anneleri

Tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin, hoşgeldin

İnşallah benim gibi olmazsın. Rahat geçer hamileliğin. En son kontrole ne zaman gittin ne dedi doktor ve nasıl besleniyorsun?

geçtiğimiz çarşamba günü gittim...(5+5)
karından ultrasyonla baktı kesyi gördük..
temmuz 10..kalp atışlarını duymaya gitcem ve testler verdi onlar yapılcak..
süt,peynir sabahları ,,akşamları yoğurt ayran bunlardan sürekli yencekmiş.ben şimdilik süt
içebiliyorum..diğerlerine daha ağırlık veremedim (
doktor demir şrubu verdi bide onu içiyorum..

yok karnımdan baktı..

kilo var biraz migren için ilaç kullandım uzun süre antideprasan epey kilo aldırdı
70
ya bu migren belasi sendedemi var ben cok kotuyum bi iki moralim bozuktu diye nerdeyse bi haftadir agri cekiyorum hem hamileleik hem migren bulantisi var fenayim ilacta kullanamiyorum resmen caresizim

Hoşbulduk Karats!
Sen ne durumdasın? Ben son 4-5 gündür fenayım. Baş dönmesi, mide bulantısı ve çarpıntı. Bugün birazcık toparladım.
hosgeldin canim allah tamamina erdirsin saglikli sihatli kucagina aldigin gunler olsun. bendede carpinti var igrenc bi duygu... hamileleik oncesindede oluyomuydu

Bende hıc bır belırtı yok ):
Acaba bebegım saglıklı degıl mı?
[/QUOTE
sagliklidir insallah canim erken daha 6 haftadan sonra baslar bence

aranıza yeni katıldım.sat 22 mayıs ama bende pko dan geç yumurtlama var.9haziranda doktora gittiğimde yumurtan büyük temiz iyi gözüküyor heran çatlayabilir demişti.22 haziranda gittiğimde yumurta çatlamış ama gönünürde bişey yok kan testi yapalım dedi.kan testim 64 çıktı.cuma günü yine kan testi yaptırdım dış gebelikten faln korkuyorum.kan testim yükseldiyse dış gebelik ihtimali yoktur dimi? bide keseyi nezaman görebiliriz? 64 değeri çok mu düşük sizce?

normalde adet dönemlerim çok sancılı geçer. şimdide oyle agrım sancım oluyor bide göğüslerimde acayip biağrı var bunlar normalmi?

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benim de geç döllenme oldu, pko değilim ama regl düzenim bir süredir bozuktu.
Benim de bhcg düşük çıktı adet gecikmemde ve katlarken de yavaş katladı ama şükürler olsun şu an bebeğimle alakalı bir sorunumuz yok,Allahın izniyle.
Eğer senin 9 haziranda yumurtan çatlamak üzereyse,o gün çatladığını varsaysak en erken bu da muhtemel regline 1-2 gün kala değerinin 64 olduğu anlamına gelir ki bu değer gerçekten iyi bir değer.
Fakat dış gebeliği ekarte etmenin tek yolu rahim içinde keseyi görmektir. Dış gebelikte bhcg değeri bazen normal artar...Bazen düzensiz artar...
Bunu ancak değerin 1500-2000leri bulduğunda ultrasonla anlayabilirsiniz.
Ama yumurtanın 9 haziranda çatladığını bile varsaysak, 22 Haizranda da testi yapıp 64 değerini aldıysan değerin çok iyi.Daha geç çatladıysa daha da iyi. Bence herşey yolunda gibi

Son düzenleme:
Kızlar selam, geçmişi ilk kez okuyamadım daha sonra okuyacağım, çok heyecanlıyım.Hastaneden geldik pıtpıt atıyor meleğimin kalbi..Bu da resmi
Allah'ım tüm duymayanlara nasip etsin inşallahhhhhhh

inşallah bisorun çıkmaz çok korkuyorum.bu ay içinde gittiğim doktor senin kistin var yumurta problemin var tedavisiz çocugun olmaz dedi ozaman dünya başıma yıkıldı sanki ama allaha şükür tedaviye baslamadan bu ay sonuç 64 cuma günü tekrar kan testi yaptırdım sonucu yarın alıcam

Son düzenleme:

Burda o kadar çok kadın var ki canım tedavisiz çocuğun olmaz denip de olan...Onu Allahtan başka kimse bilemez...
Ama değerin bence güzel inşallah artar ve tutunur hayırlısıyla...

karats biz senle aynıyız sanırım bende 6+2 yim nasıl gidiyor senin ben sadece keseyi gördüm temmuzz 1 dde randevum

evt canım benimde 6+2
ne güzel sana erken randevu vermiş bana 10 temmuz da gel dedi

şimdilik iyiym canım öğleden sonraları çabuk acıkmaya ve halsizlik oluyo

Bazı üzücü haberler olmuş.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Umarım tekrardan hayırlı sağlıklı gebelikler nasip olur....

Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin insallah.. Hosgeldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…