2012 Şubat Anneleri

bende şuan sorun olmadığı için tadını çıkartıyorum yemeklerin..

doktor ne şurubu verdi canm bana demir şurubu verdi minik şişelerde..
:44::44:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr geçen sene 23 haziranda hemile olduğumu öğrenmiştim yani geçen sene bugün yeni yeni hamilelik heycanı doruktaydııı koca bi sene nasılda çabuk geçmişşşşş sizleri okudukça heycanımı tekrar tekrar dün gibi yaşıyorum..
hepinize sorunuz bi hamilelik dilioruuummmmmm.. öpüorum sizi şekerler..

bende şuan sorun olmadığı için tadını çıkartıyorum yemeklerin..

doktor ne şurubu verdi canm bana demir şurubu verdi minik şişelerde..
:44::44:

Canım inşallah hiç bir zaman sorun yaşamazsın çünkü baya zor oluyor,ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce başladı benim mide sorunlarım,ağrılarım.Bana mide ağrısı ve kabızlık için şurup verdi canım,birde folik asit verdi onu zaten önceden de içiyordum )

Canım tecrübeli biri olarak bize neler önerirsin?Gerçektende ilk 3 ayı atlatınca çoğu şey düzeliyor mu???
Bu arada Allah bebişini analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...

hımm anladım canım .....çook geçmiş olsun sana inşallah daha fazla uzamaz...

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
canım ya bugün benimde moralim ccok bozuk senin durumunuda okuyunca daha kötü oldum cok üzüldüm canım inşş en kısa zamanda tekrardan saglıklı bir gebelik yasarsın

arkadaslar moralim cok bozuk canım cok sıkkın bugün baskalarına teselli vermek kolay geliyo ama inanın suan kendime verecek zerre tesellim yok aglıyorum..bugün ilk kontrolüme gittim 6haftalık oldum vajinal ultrasonla baktı keseyi gördük ama hem bir hafta geriden geliyo 5haftalık yani hemde kese etrafında hafif kanama var dedi.gebeligin belki basta güzel ilerlemiş olabilir ama suan durmus olabilir dedi..bir hafta sonra tekrar cagırdı.ilk gebeligimdede kese geriden geliyodu ama sat a göre bu haftada bebegimi görmüş kalp atıslarını duymustum...muayeneden sonra hcg testini tekrarladım 15.günü 800.71 olan degerim bugün 14030 cıktı deger gayet güzel ilerlemiş ama 2günlük eksik yani düşük sanki.acaba diyorum dedigi dogrumu dr un gebelik durmus olabilirmi:18::26:eger öle bişey olduysa bu 2.kayıbım olacak cok kötüyüm cokk.....
oysaki aynı haftada oldugumuz arkadaslarda sadece keseleri gördü ama benimki 5haftalık gözüküyo durmus olabilir deyince bütün pozitifligim gitti.cok korkuyorum tekrar bebegimi kaybetmiş olmaktan

canııım hemen umutsuzlağa kapılma iyi düşün iyi olsun demi amaa..
hem 7.haftada kalp atışı duyuluyomuş sanırım sennle aynı haftalığız..
bende çarşamba günü keseyi gördüm..
ama kalp atışı için 10-15 temmuz arası gel dedi nerdeyse 20 gün den fazla var
bu doktr olmazsa başkasına git ...örnek arkadaşlar var burda
bebeğin seninle üzme kendini sen kendini üzdükce ona zarar veriyosun biliyosun bunuda

arkadaşım seni inanki çok iyi anlıyorum aynısını bende ilk hamileliğimde yaşamıştım ne hayallerle gitmiştim ilk muayeneye dr kese oluşmamış bir hafta sonra demişti zaten 3 gün snr da kaybetmiştim ben yanlış anlama sakın kızma arkadaşım şimdi uzman tv yi izliyorum bende düşük hakkında bilgiler alıyordum şimdi 5 haftalık hamileyim bende dr randevum 1 temmuz ama inanki çok korkuyorum,Alla ım herkese sabrını versin çok kötü birşey insan kaybettiğinde tabiki anlamıyor ama dr diyorki yapılan düşük sağlıklı değilki düştü sakat bir hamilelik diyorlar anne tarafından çok kötü birşey ama doğrusu buymuş .kötü düşünme bunalıma sokmaya da çalışma kendini lütfen belkide bir hafta sonra iyi sonuç alırsın :) inşallah üzülme onuda üzüyorsun biliyorsun değilmi iyi şeyler düşün vede hepimiz için bebek için ailesi ve sonraki yaşantısı için herşeyin hayırlısını dile ALLAH ımdan arkadaşım.

canım ben dün akşam kanamam var diye acile gittim kalp atışı yok 1 hafta içinde düşürürsün ,kendini hazırla dedi.ben de kalp atışı durmuş mu hiç mi başlamamış dedim beni bi azarladı madem o kadar iyi biliyosun niye muayeneye geldin dedi.ben de onu azarladım siz işinizi yapın diye ama zaten gergindim bütün gece ağladım .hakkım olsun.....sabah hemen özel bi dr gittim kalp atışını gösterdi.kesenin etrafında kanama var ama istirahatle geçer panik yapma dedi.ben de geceki dr dediklerini tekrarladım aaaaaa nerden o sonuca varmış dedi.yani hemen benim gibi umutsuzluğa kapılma başka bi dr git.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?bugün pikniğe gittik gitmez olaydıkçok fazla iş yapmadım ama belim çok fazla ağrıdı dinlendim şimdi daha iyiym anlaşıldı kızlar 12. hafta bitene kadar piknikte yasak....olsun kızlar bizde seneye bebişlerimize gideriz ayyy düşünsenize muhteşem bi duygu

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

güzelim çok geçmiş olsun.rabbim hakkında hayırlısını versin.ama başka bi dokotra git bebeği aldırmadan.bana ilk gittiğim doktor kalbi atmıyo dedi bi saat sonra başka doktora gittim kalbi atıyo dedi üzülme

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

karats
sesa24
miraada

slm kızlar......çok canm sılıyo yaaa
nerdeyse bütün gün yatıyom..:97::97:

niye canım dışarı gidin eşinizle dolaşın biraz hava güzel.ben progestan içtim fena yaptı beni sersem gibiyim

neyse kızlar çıkıyorum eşimle çay keyfi yapacaz.açık olmak üzere iki bardak çay içiyorum günde.bişey yapmaz herhalde doktor bişey demedi

karats ben de çok sıkıldım bütün gün yatmaktan.eşime çıkıp dolaşalım diyom yok diyo.ben en iyisi raporu işletmeyeyip pazartesi işe gideyim geçmez böyle zaman....

adese ve nurrr geçmiş olsun arkadaşlar...adesecim sanırım gerçeği öğrenmiş, kalp atışlarını duymuş bebeğin ve rahatlamış, gözü aydın...
Kızlar size olumsuz şeyler söylendiğinde lütfen başka bir doktora gidin gerekiyorsa birkaç ayrı doktordan fikir almadan sakın müdahale edilmesine müsade etmeyin...
Kese yanındaki kanamaları lütfen gözünüzde büyütmeyin.Elbette önemseyin ama sizi olumsuz düşüncelere itmesin.Dinlenince ve kese büyüdükçe kanama odağı azalıyor,bunu ben yaşadım tecrübeyle sabit...
Benim henüz kese bile oluşmadan kanamam başlamış, gebelik çok küçükken gittiğim doktorlar bunu anlayamadığı için kanama alanı iyice büyümüş. Ben doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum farketti. Hemen rapor verdi biraz yattım ve kendimi korudum, iş yapmadım kendimi yormadım, ilacımı da aksatmadım ve dünkü kontrolümde kanamanın oldukça azaldığı ve küçüldüğü görüldü. Oysa sadece bir hafta önce kesemden büyüktü ve çok yoğundu...
Lütfen hemen maneviyatınızı bozmayın arkadaşlar....

Son düzenleme:
karats ben de çok sıkıldım bütün gün yatmaktan.eşime çıkıp dolaşalım diyom yok diyo.ben en iyisi raporu işletmeyeyip pazartesi işe gideyim geçmez böyle zaman....

eğer kendini iyi hissediyosan başla daha
keyifsiz olduğun zaman kullanabilirsen eğer daha iyi olur gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…