- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.821
şükür bende o kadar belirti yok rahatım
bi altıncı haftaya gir bak ne oluyo
kız aramızda 2 gün var zaten
2 de o kadar fark edermikiii benim korkum 7.haftada başlıyoo:18::18:
bendede ilk başlarda hiç bişey yoktu ama sata göre 6 cı haftaya girince sabah 11 den 2 ye kadar tam bir ızdırap içindeyim halsizlik sürekli yatasım var hani insan üşütürde hiç hali olmazya öyle ev dağınık onu bile umursamıyorum ben o kadar yani..sabah 6 45 te uyandım öyle topladım mutfağı falan..çok şükür kusmam yok ama o parfüm sürenlerden nefret ediyorum..özellikle binibüste allahım ne iğrenç diyorum..çok zor yaa
Kızlar karın dalgalanmalarıyla ilgili videoları izlediniz mi hiç çok çok çok ilginç....
bunun gibi : YouTube - ‪Baby inside belly‬‏
kizlar hesaplamaniz yanlis sizin. 6+2 yada 6+4olan arkadaslar 7. haftalarindalar 6da degil.. 6. GEBELİK HAFTASI (5+0, 5+6. GÜNLER)'dir.
kizlar hesaplamaniz yanlis sizin. 6+2 yada 6+4olan arkadaslar 7. haftalarindalar 6da degil.. 6. GEBELİK HAFTASI (5+0, 5+6. GÜNLER)'dir.
tickere son sat tarihini yazınca kendi ayarlıyo...
ayrıca diğer hesaplayılarda da böyle...
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
arkadaslar anlamadiniz.6+2 siniz dogru ama konusurken 7. haftadayim demeniz lazim 7.haftanin icinde bebeginiz yani 6+0-6+6 7. hafta oluyor örnek vereyim. Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 7.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
karats ben şimdi ordan tekrar girdim verdiğin siteden 6+4 e 7 haftalık diyo
ama onun üstünde de 6hafta 4 günlük yazıyodur
genel olarak resimlerde 6 hafta 4 günlük bebek resimleri olmayacağına
7 haftalık göstermesi gerekiyo doğru bizimki ..merak etme sen
hastanede de 5+5günlükdü eve gelip baktığımda da aynıydı :13:
karats sorması ayıp belki ama ilişki tarihini hatırlıyormusun sen? benim 24 05 mesela o nedenle doktorda aynımı? anlicam ancak..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?