2012 Şubat Anneleri

Bak bak, keşke gelseydin yaw sıkılcana Bugün kuduruk günümüze denk geldi, aslında herşey doktorun fazla dikiş atma ihtimali üzerine başladı

Bileydım gelmez mıydım.
Arada sıkıldım, 10 dk kestırdım bende

Fazla dıkıs mı?
Iyhhh ılla yırtacaklar mı yanı, sey bende neyı merak edıyorum, yazacam ama bıraccık utanıyorum.
Sımdı dogum yapıcaz ya bız, normal olursa sayet, genısleyecek mı ıste anlarsınız ya, yanı nasıl desem ımmm... ıste orası bea.

Azoşu banlamazlar o kürklü de diğerleri yandı, kesecekler biletlerini ben sana diyim

Bende alacam bu gıdıs bi kurk, olmuyor boyle.
Yav bebem, kızların seyını temızlemek daha zor dıye yazmıslar.
O zaman bız napcaz?

Son düzenleme:

hayır o değil bende banlanacam sizin yüzünüzden:))) sünnet yaptıktan sonra aşagıya dogru sargılamıştı kız çok güldürdün beni kırılırmı senin gibi tecrübeli bir anne bunları söylüyor oyelken beni çok şaşırttın iyiki bunlar kız olacak yırttılar kuzucuklar

Son düzenleme:
Allah ağlatmasın :)

Aminnnn kuşum :))

Eeee ciğerim onu diyom bende..Normal doğumdan sonra doktor kafa adamsa ya da kadın, fazladan dikiyor orayı :)) Olmadı yüzsüzlük yapıp reca edecez :))

töbe estağfurullah
arkadaşın benimle alakası yoktur

Cekin kızlarınızı kenara hanımlar. Arada kaynamasınlar DDDDDDDDD

1 kerede genişlemez heralde topluy sonra kendini

kız şeyi temizlemek niye zormuş ki?

ablamlar yeğenimi eğer kakasını yapmışsa her daim belden aşağısını yıkıolardı
çişte siliyolardı

Sulu kaka yaptıysa kukunun arasına kaçıyor ya ondan :)

Ben o konuya hiç girmedim hele :))))
sen sinsice sızdın konuya girdin girdin neden girmedim diyosun sende en az bizim kadar suçlusun işte:))

Estafurullahhhh :)))
Moderatör :)))
Gizli editörüm ben :)
sen sinsice sızdın konuya girdin girdin neden girmedim diyosun sende en az bizim kadar suçlusun işte:))
bende site sahibi kurucu üyesi mütavazılıktan yanlış anlama:)))

Son düzenleme:
Aminnnn kuşum :))

Eeee ciğerim onu diyom bende..Normal doğumdan sonra doktor kafa adamsa ya da kadın, fazladan dikiyor orayı :)) Olmadı yüzsüzlük yapıp reca edecez :))

Reca etsek kurtarır mıyız seyımızı dıyorsun
Yav normal dogumdan sırf bu yuzden korkuyorum.
Artık napalım kızartacaz yuzumuzu, reca meca, hayat memat dıyıp kurtaracaz gelecegımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…