2012 Şubat Anneleri

Oyyy karnım yarıldı, gercekmıs sanırsam.
Yanı dusununce, mantıklı gelıyor, dıkılırse tabıı eskı halıne doner belkı de daha sıkı bıle olur gercekten.
Ama dıkılmezse, hımmm bılemıyorum ne olur halımız.

Ben doktorcugumu degıstırdım, bayan olacak yenı doktorum, ondan reca edecem artık.

kızlar ben yarın tohtura gideceğim...bakalım çok merak ediyorum benim minnakı...
çok da heyecalıyım

Ya çok dikerlerse, bu da bir problem :==))

yaa sende bunlara uyma elefera doğumdan sonra çocuğun çıktığı gibi kalmıyor zaten orası..tübe tübe..eski haline dönüyor hoş..dikiş atılmasının sebebi çocuk çıkamadığı zaman kesiyorlar ondan sonra dikiş atılıyo diye bliyorum ben..zaten duymuyormuşun o acıya dikişide..:) kopardınız beni gene yaaa

Helalleşelim :))))
Yok bea beni de banlıyorlar acımasızlar

evet yaa hakkını helal et :))))))

Hergün böyle gülsek vallahi, ne güzel stressiz çocuklar doğururuz :))

evet ne güzel dimi

Özge sen gidicisin bak sana diyim

banada öyle geliyor :))))

hee dimi allahtan kızlar :))) yok kız biri demişti bana da yukarı doğru diye bende hep öyle yapıyorum :))))))

başım ağrıdı valla gülmekten :)) ben sezaryan olacağımdan bakın bu konuya hiç dahil olmuyor edebimle oturuyorum:))

ben deeeeee

Ay ne kıymetliymiş ayol şeyiniz
Nihahhahaha

Kuzum, sımdı yazamıyorum burada acıkca mahpus damına duserım karnım burnumda ıken dıye ama...
Kukunun dogumdan sonrakı halıyle ılgılı duyumlarım hıc hos degıl.
Yanı acıkca, ılıskının bır anlamı kalmadıgını soyleyenler oluyor.
Eh bunu duyupta onemsemeyecek kımse olamaz bence

Erkek ve genç ise yapar bi kıyak gibime geliyor

inşallahhhhhh

ay bayanlar daha uyuz hiç dikmez kalırsın öyle

kızlar ben yarın tohtura gideceğim...bakalım çok merak ediyorum benim minnakı...
çok da heyecalıyım

nie ki? biz hangi başlıktaydık? aaaaaaaaaaaaaa şubat anneleri
hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh

Ya çok dikerlerse, bu da bir problem :==))

hahahahhaha

alemsiniz yaa...

allahım lütfen banlanmayayım
sezeryanla yapın 40 günde ilişki yok ilk günkü gibi kapanıyor :))))))))

kızlar mapısa düşersem büyük babanne donlarından getirin bana :)))))))

ben inanmıyorum ona..o zaman her doğuran kadın kocasından bişey anlamazdı yok yaaaolamaz olmamalıııı nayırrrrrr

Yok yaw, bunu söyleyenler ilk doğumu yapanlar mı?
Benim çevremde sezeryan yok hepsine de sordum tek tek yeminle eskisinden bol diyen olmadı tabiri caizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…