2012 Şubat Anneleri

Dün kalp atışını duyduktan sonra 2 tüp kan ve idrar verdim.Benden ilk kez dün istedi bu tahlilleri.

Bende keseyi gördükten sonra istemişti, demekki doktorların yöntemleri değişik oluyor...Bakalım c.tesi günü kontrolüm var, başka tahlillerde isteyecek mi...
İsterse buraya yazarım kızlar...

Kızlar cok kotuyum midem bos daha bisey yemedim ama midem cok kotu bulanıyor. kusucam kusamıyorum.
Yemek yiycem ama geri cıkarmaktan korkuyorum napıcam ben simdi yaaa :14:

Canım çok sevindim, tebrik ederim...

Benim doktor ilk keseyi gördüğünde tahliller istemişti, kalp atışını duyduktan sonra tahlil falan istemedi :26: Diğer arkadaşlarda da kalp atışını duyunca mı istedi acaba???

Sizde hangi tahlilleri istemişti doktorunuz???

benim doktorum keseyi gordukten sonra kan tahlili aldi ertesi gun aradim normal hersey bi sikinti yok dedi:nazar: kalp atisii gordukten sonra bi tahlil istemedi 12. haftada gel 2li test yapalim dedi...

Ne olur ne olmaz bekle canım, bak bizim yasak daha bugün kalktı, 7+5de. O da sadece 10 günde bir, ama hiç yoktan iyidir :27:

):

Na'palım, 7 Temmuz a kadar bekleyecegız artık.
ılk randevum o gun.

biz pek veda etmedik valla :69:

Kacınsı haftandasın?
Doktor kontorlun yapıldı mı?

Ayy canım azıcık sıkıverin yani dişinizi, bebişlerimiz cinsellikten daha önemli değil mi :emir_bebek::emir_bebek:

Tabıı kı onemlı.
O saglıklı dogsun da, gerekırse ben 9 ay kocamı sadece operım.

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. Darısı tüm bekleyenlere...
Embriyosu 7 haftalıkmış keseside 9 mm likmiş ama önemli olan embriyoymuş doktor öle söyledi... Ve bir sürü tahlil istedi..kalp atışını duyduktan sonra istiyoruz bunları dedi öğleden sonra sonuçları alcam bakalım kısmetse ve bende progestron kullanıyorum ama netten araştırdım arkadaşın dediği gibi düşüğü % 100 önlemiyormuşş neyse herşeyin hayırlısını versin rabbbim...

Hayırlı olsun canım.
Bende nasıpse 7 Temmuz da gıdecegım, ınsallah bebegım saglıklıdır, kalp atıslarını duyarım ınsallah.

Rabbım hayırlısı ıle hepımıze bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

bana keseyi görünce tahliller verdi
bunları kalp atışlarını duymaya geldiğinde sabah aç karnına yapılcak dedi...

O zaman aynı kapıya çıkıyor dimi, yani o zaman verdi ama kalp atışı duyulduğunda yapılacak.Benim de kalp atışını duyduk verdi, aynı gün yaptırdım tahililleri sonuçlar doktoruma gidecek.İnşallah ters bir durum yok ise aramayacak ve 1 ay sonra gidicem.

kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli ben fenayım midem yetmşyo gibi iki gündür kramplar giriyor karnıma ama ne agrı sanki bıcaklar sokuluyo korkuyorum wc gidiyorum bişey yok sizde de varmı bu kadar sancı normalmibi arkadasa sordm benimde olmştu karnın genişliyodur dedi şuan iyiyim ama arada yokluyo sizde durumlar nası?
evet canim sancilar normal benim bazen karnm agriyor kasik agriöarim var gazimm var cikaracak ariyorummmm:60:

Aklıma gelmişken: hamilelikte cinsellikle ilgili olarak, eşlerinize söyleyin azıcık sabretsinler. Biliyorum zor ama... :34:
Bizim doktorumuz ilk randevumuzda yasakladı 3 ay boyunca. Ben de "neden, riskli gebelik mi?" dedim. "Hayır, risli değil. Ancak bazen birleşme sonrası ufak çaplı kanamalar, lekelenmeler, ağrılar gözlenebiliyor. Bu durumda çiftler telaş yapıp, acaba bebeğe birşey mi oldu, düşük mü olacak diye endişe duyuyorlar. Sonra ertesi gün hemen muayeneye geliyorlar, bir sıkıntı yok desek de tatmin olmuyorlar. Bu tür sıkıntı yaşamkatansa, önlemimizi baştan almamız daha iyi olur." demişti. Bize de çok mantıklı geldi, o gün bugündür neden sanki doktora 5. haftada gittik, keşke 6 da falan gitseydik diye sayıklar dururum :1: Hayır, en son bebek için yapmıştık, daha da halen ordayız. :60:
evet sik sik olmamasi lazum ben randevuyla yapiyom oda iceri fazla dalmiyor zatennnnnnn:65:

aaa öyle mi oluyormuş????
evet guzellesirsen oglun
cirkinlesirsen kizin oluyor
ben yogun yasıyorum kimsenn midesi bulanmazken benimki baslamıştı bilmiyorum hassasım galiba agır geciyor 1.5 kilo vermiştim yarım kilo almışım mutlu oldum ama hala cıkartıyorum ayrıca karnım cıktı dün annemlere gittim gören herkes hamilemisn diyor 2 ayda karnım cıkmş zayıflamama ragmen sivri ufacık bi göbek belim cok ince oldugu için yada daha önce hiç göbegm olmadıgından hemen anladılar :))))varmı göbüşü cıkan ?
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::49:

Merhaba güzel anneler nasılsınız :71: :71: :71:
Geçmişi okumaya çalıştım ama çooookkkkk yazmışsınız, ara ara okumaya çalışıcam artık okuyamadım :1:

Ya kızlar bugün 9+0 a girdim hamile olduğum için hergün şükrediyorum, bebeğimin sağlıklı olması için dua ediyorum ama içimden bir türlü ya bebeğime bişey olursa, sağlıklı olmazsa korkusunu da atamıyorum ve çok korkuyorum, sürekli ağlamak istiyorum :14: sizin psikolojiniz de böyle mi???
aynen ole aklimdan cikmiyor her an dua ediyorum Rabbim saglikili nasip et dieee

Kasık agrısı ıyı bırsey yanı oyle mı?
Benım de kasıklarım agrıyor, nıye agrıyor, bebegım saglıklı degıl mı yoksa dıyorum.
yok onunla alakasi icerde fabrika calisiyor buyuk degim den geciyor vucudumuz onun icin kotu dusunmeyin normal bol eseyler

:9::9::9: canim simdi ben 1990 kasim dogumluyum ya 93+96+99... diye 2011 mayisa kadar sayip hamile kalmadan once en son ne zaman yenilendigimi hesapliyorum sonra esimi 84+88+92... diye aynen 2011 mayisa kadar hesapliyorum onunda en son ne zaman yenilendigine bakiyorum en yeni kiminkiyse onun cinsiyetinde oluyo
dogru cikmasida abimin bi kizi bi bucuk yasinda onu hesapladim en son yengem yenilenmis kiz oldu smdi bes aylik hamile tekrar doktor yine kiz dedi hesapladim yine kiz cikti falan...
ben 75 dogumluyum esim de 75 hesapla bakalim kiz bizi
:34:
hıımmmm şimdi anladım.....
bunu en kısa zamanda yapcam karın ağrısından kıvranıyom şuan :14::14::14::14:
offf yaa naz yapacak kimsemde yok :5:
size yapsam olurmuu:43::43:

bize yap canim bizde sana burasi stres topumuz oldu valla bizim birbirimizden baska kimsemiz yok herseyi soleyecegimiz dostumuzsunuz istedigin kadar yap :4::22::70:

benm sat.13 mayıs canım..
tabi herkes gibi en buyuk duamız sağlıklı olması...amaaa
hep kız istemişizdir her zaman....:78::78:

Bızde oyle (:
Esım ozellıkle kız olmasını o kadar cok ıstıyor kı.
Insallah saglıklı, hayırlı olması dısında, Rabbım gonlumuze gore verır.

Kızlar, kokuya karsı hassaslastınız mı?
Ben sanırım hassaslasmaya basladım :27:

Bızde oyle (:
Esım ozellıkle kız olmasını o kadar cok ıstıyor kı.
Insallah saglıklı, hayırlı olması dısında, Rabbım gonlumuze gore verır.

Kızlar, kokuya karsı hassaslastınız mı?
Ben sanırım hassaslasmaya basladım :27:

Evet, 2 haftadır hemde.Köpeğimin mamasının kokusuna dayanamıyorum, baklava yedim balık koktu, ellerimden tiner kokusu alıyorum zaman zaman..K9 köpekleri gibi oldum :37:

Kızlar cok kotuyum midem bos daha bisey yemedim ama midem cok kotu bulanıyor. kusucam kusamıyorum.
canim karnin ac oldugu icin bulaniyodur tuzlu leblebi cubuk kraker ve yogurdun icine biskuvi kirip yemeyi dene iyi geliyo bana
):

Na'palım, 7 Temmuz a kadar bekleyecegız artık.
ılk randevum o gun.

Kacınsı haftandasın?
Doktor kontorlun yapıldı mı?

Tabıı kı onemlı.
O saglıklı dogsun da, gerekırse ben 9 ay kocamı sadece operım.

Hayırlı olsun canım.
Bende nasıpse 7 Temmuz da gıdecegım, ınsallah bebegım saglıklıdır, kalp atıslarını duyarım ınsallah.

Rabbım hayırlısı ıle hepımıze bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

9. haftadayim evet bi sikintimiz yok allaha sukur :nazar:

evet canim sancilar normal benim bazen karnm agriyor kasik agriöarim var gazimm var cikaracak ariyorummmm:60:

evet sik sik olmamasi lazum ben randevuyla yapiyom oda iceri fazla dalmiyor zatennnnnnn:65:

evet guzellesirsen oglun
cirkinlesirsen kizin oluyor

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::49:

aynen ole aklimdan cikmiyor her an dua ediyorum Rabbim saglikili nasip et dieee

yok onunla alakasi icerde fabrika calisiyor buyuk degim den geciyor vucudumuz onun icin kotu dusunmeyin normal bol eseyler

ben 75 dogumluyum esim de 75 hesapla bakalim kiz bizi
:34:

bize yap canim bizde sana burasi stres topumuz oldu valla bizim birbirimizden baska kimsemiz yok herseyi soleyecegimiz dostumuzsunuz istedigin kadar yap :4::22::70:

hesapliyim canim hangi aylarda dogdunuz?

offff kızlar karın ağrım aynı adet olduğum gibi çok şiddetli yaaa
günüm geçtiği sıralar bu kadar ağrı olmamışdı
okuyorum normalmış ama çook ağrıyoo benm canım yaaa bebek yerleşirkenn:43::43::43::43:

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. Darısı tüm bekleyenlere...
Embriyosu 7 haftalıkmış keseside 9 mm likmiş ama önemli olan embriyoymuş doktor öle söyledi... Ve bir sürü tahlil istedi..kalp atışını duyduktan sonra istiyoruz bunları dedi öğleden sonra sonuçları alcam bakalım kısmetse ve bende progestron kullanıyorum ama netten araştırdım arkadaşın dediği gibi düşüğü % 100 önlemiyormuşş neyse herşeyin hayırlısını versin rabbbim...

Limoncum çooook sevindim canım, gözünüz aydın. :54:

Dünyam, sen aç olduğundan miden öyle bulanıyor işte. Çıkarsan da birşeyler ye lütfen. Muhakkak canının istediği birşey vardır. Meyve, sebze, et, tatlı-tuzlu. Bir düşün bakalım. Hiç değilse canının istediği birşey ye...

offff kızlar karın ağrım aynı adet olduğum gibi çok şiddetli yaaa
günüm geçtiği sıralar bu kadar ağrı olmamışdı
okuyorum normalmış ama çook ağrıyoo benm canım yaaa bebek yerleşirkenn:43::43::43::43:

Ben de bu hafta sonuna doğru ağrılarımın artabileceğini düşünüyorum ya (çünkü bebek olmasaydı, bu hafta sonuna doğru adet görmem gerekiyordu...) , hayırlısı bakalım. İnşallah olmaz da, rahatça geçiririm bu haftayı ve hafta sonunu...

Back
X